Soov osta läpakat...

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kondimurdja
Rock Crawler

Soov osta läpakat...

Postitus Postitas Kondimurdja »

Kumb on parem? Kas PC või MAC?
Mis on plusid ja miinused? :roll:
Mida rohkem muda seda uhkem.....
1.Nissan Patrol 85.a 2.8b
2.Suzuki sj410
3.LADA NIVA 2002.a 1.6
Kasutaja avatar
vai
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas vai »

mõlemad on head....räägi parem mida sa sellega põhiliselt teha kavatsed?
kas netis surfata, dokumente kirjutada, videomänge mängida või näiteks metsas autos kaardina kasutada?
Be Young,Have Fun,Drink Offroad.

5132620
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Sinu küsimsu on sama üldine, kui et kumb on parem - bensiini või diislemootor.

Ei saa panna samale pulgale panna 3000 EEK makvat ühekordseks kasutamisek mõeldud netbooki ja 300000EEK maksvat kõrgkvaliteedilist Panasonic Toughbooki.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
rakett
Mudder

Postitus Postitas rakett »

Landy kirjutas:Sinu küsimsu on sama üldine, kui et kumb on parem - bensiini või diislemootor.

Ei saa panna samale pulgale panna 3000 EEK makvat ühekordseks kasutamisek mõeldud netbooki ja 300000EEK maksvat kõrgkvaliteedilist Panasonic Toughbooki.
Sihukese hinna eest Su käest keegi taffbuuki vaevalt ostab, olgu ta millisel pulgal tahes.
If it looks like chicken, tastes like chicken, and feels like chicken but Chuck Norris says its beef, then it's fucking beef.
Kasutaja avatar
TR Pjätt
Kui ma ükskord rohkem aega saan

Postitus Postitas TR Pjätt »

Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Landy kirjutas:Ei saa panna samale pulgale panna 3000 EEK makvat ühekordseks kasutamisek mõeldud netbooki ja 300000EEK maksvat kõrgkvaliteedilist Panasonic Toughbooki.
Kallis Landy - keegi ju ei küsinud kas Panasonic teeb paremaid arvuteid kui ....
Häiriv on "varjatud" reklaami toppimine suvalistesse teemadesse :evil:
tartuoffroad.ee
5581340
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

Kellele ema, kellele tütar... Mul on näiteks kinnisidee, et kasutatud IBM/Lenovo T-seeria annab väga hea kvaliteet/hinnna suhte. On selline ikka vett ja vilet saanud autos ja kestab...
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Ühinen eelkõneleja seisukohaga.
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

Postitus Postitas Maaks »

PC oleks sellise üldisema arvutikasutaja platvorm ja MAC mingitele friikidele just nagu on windows ja on linux :-)
Enamus rakendusi mis on olemas PS-le on mingil teisel kujul olemas ka MAC-le, aga PC puhul on valik hulka laiem. Samuti on laiem riistvara valik (kuigi läpaka ostul see niiväga rolli ei mängi, sest ostad komplektse riista).
Ise valiks 100-l juhul 100-st PC tüüpi isendi, sest mina ei ole veel aru saanud, miks ma peaksin MAC-i valima :D
Minu jaoks on MAC-l üks väga tõsine puudujääk (mitte puudus) - MAC platvormile ei ole AutoCAD-i.
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Ka mina annaks hääle ibm T-seeria poolt. Lollikindel ja tehniline tugi garantii näol on ka esmaklassiline. Enne seda delli latitude seeriat kasutanud ja ka palju odavat saasta on käest läbi käinud. Ka macbooki olen natuke aega kasutanud. Muidu päris hea, aga disain oli natuke liiga noortepärane minu jaoks. Kuigi enamik asju seal tarkvaraliselt toimis, siis pc on ikkagi standardiks ja kohati lihtsam probleeme lahendada. Ka autocad pidi tulema või olema juba maci jaoks.
Igatahes odavast saastast soovitan eemale hoida. Osta parem tehnilistelt näitajatelt veidi lahjem, aga kvaliteetsem läpakas.
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Mina IT kauge inimesena soovin, et see asi mida ma eriti ei tunne, ei hakkaks mu ajusid N*****a. Kunagi oli mul ka mingi korralik Dell, see kestis maks 1,5 aastat, siis oli taastamatult katki. Pärast seda soetasin endale pisut pruugitud Panasonic`u, mitte küll selle kõige tough`ima, aga tugeva, kerge ja väikse arvuti. Nüüd on ta mul olnud äkki mingi 4 aastat?
Originaal aku peab ikka veel vastu vähemalt 5 - 6 tundi. Probleeme ja hooldust pole rohkem olnud, kui paar Windowsi vahetust ja mälu lisamine.

Arvuti saab pidevalt tolmu, veetakse kotis kaasa iga päev ja paar korda on ta mul laua pealt maha kukkunud.

Mina ei müü neid arvuteid aga soovitan soojalt.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Tegelikult pole enam mõnda aega olemas mingit Mac riistvara. On kõik üks PC, lihtsalt enamikes jookseb vaikimisi Windows teiste puhul on valgesse/halli plast- või alumiinium kesta pandud ka PC, mida siis MacOS tunnistab.
Aga see selleks - kui otsustad "päris" PC kasuks, siis nagu eelpool mainiti - kõige odavamast jamast hoia eemale. Alla 10k üldiselt normaalset arvutit pole võimalik saada (uuena), kuigi see tendents hakkab muutuma (peaaegu juba saab).
Peaasjalikult on 3-4 tootjat, kelle rüperaale osta tasub. Nendeks on Lenovo, Dell, Panasonic ja mööndustega HP. Ja kindlasti vältida ka kõigi nende odavama otsa mudeleid - need ei ole paremad, kui muud säästutootjad.

Omal peamiselt kogemus Dellidega ja asutuses kasutusel olevast ca 300st sülearvutist on erinevat (garantii)remonti ehk vajanud umbes 30. Seal on nii tootjapraaki, kui ka kasutajate oma lollust. Pole vast väga kehv näitaja, arvestades suhteliselt soodsat hinda ja 3-5a garantiid. Ainult akud pole neil just kõige etemad.
Igaühele oma.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Andruzka
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Andruzka »

Olen pidanud igasuguseid läpakaid, olen pidama jäänud IBM/lenovo T seeria juurde. Ei ole kõige odavam, aga kestab igapäevase kasutamise juures kaks kolm aastat kindlasti. Mac` ikasutavad kujundajad, reklaamiagentuuride töötajad jm. trendiinimesed. Mac näeb moodne välja, praktilise väärtuse koha pealt jään vastuse võlgu
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

tarmo kirjutas:Tegelikult pole enam mõnda aega olemas mingit Mac riistvara. On kõik üks PC, lihtsalt enamikes jookseb vaikimisi Windows teiste puhul on valgesse/halli plast- või alumiinium kesta pandud ka PC, mida siis MacOS tunnistab.
Nii ta õnneks või kahjuks on jah - ja seega tegelikult küsimus kui selline suht mõtetu üleüldse

tarmo kirjutas:Aga see selleks - kui otsustad "päris" PC kasuks, siis nagu eelpool mainiti - kõige odavamast jamast hoia eemale. Alla 10k üldiselt normaalset arvutit pole võimalik saada (uuena), kuigi see tendents hakkab muutuma (peaaegu juba saab).
Miks odavast eemale hoida ?? - nt. Asus'e tillukesed on miu meelest täiesti tublid asjad - hind uuena miski 4 kilo kandis
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

MahviaDeTyrk kirjutas:Miks odavast eemale hoida ?? - nt. Asus'e tillukesed on miu meelest täiesti tublid asjad - hind uuena miski 4 kilo kandis
Pidasin peaasjalikult silmas täismõõdus klaviatuuriga (so minimaalselt 12" ekraaniga) arvuteid. Väikeste netbookide osas on ehk pilt kirjum küll, aga peamiselt on odavamate otsa puutrite häda selles, et korpused kipuvad väga kiirelt ära väsima - lagunema, mõranema, läbi painduma jms, sest on kasutaud pehmeid materjale.
Elektroonika mõttes tegelikult eriti suurt vahet ei olegi.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”