Hakkasin siis pidama vaikselt plaani, et äkki peaks endale muretsema hobi auto ja ehk ka uue hobi sellega seoses. Kuna mul pole ennem maasturit olnud ja nad mulle väga meeldivad mõtlesin kätt proovida näitex kasvõi alg tasemel offroadi sõitmises.
Rahakott puuga seljas ei ole ja odavamatest ja võimsamatest maasturitest jäid siis silma vanemad st. alates 1991 aastast Jeep cherokeed ja 1997 alates Grand Cherokeed. Miski sisetunne ütleb mulle et vanem Jeep Cherokee sobib selle harrastuse jaoks rohkem? On see nii?
Nüüd aga tekib probleem sellega et kas 2,5TD manuaal või 4,0 automaat, sest suurem bensiinimootor teeb arvatavasti maastikul paremat tööd aga kuidas selle automaat kastiga on? Millegi pärast on jäänud mulle mulje et automaat kast sobib linnaliiklusesse ja maanteele rohkem kui mudasesse metsa või on see lihtsalt minu eksi arvamus?
Ja suurema bensiini mootoriga manuaali ei ole ma veel kohanud kusagil. Sama lugu on Grand cherokeega, Mootorid siis 4,0 ja 5,2 aga kõik on automaat kastiga!
Millist masinat soovitate? Head ja vead?
Aitäh!