Jeep Grand Cherokee.. 2.7 või 3.1 diisel?
Moderaator: Moderators
Jeep Grand Cherokee.. 2.7 või 3.1 diisel?
Tervitus siis ka minu poolt:)
KÜsimus järgmine milline neist ülal toodud mootorist on parem kasulikum?
Plaan siis soetada üks neist endale aasta jääb sinna 2002/2004 vahele
mis nende autode head ja vead on? Kui kulukas on ülalpidamine jne:)
Igasugune tagasiside oleks kasuks:P
Ettetänades.
Ettetänades.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Sellest on siin foorumis väga palju räägitud, kasuta otsingut. Lühidalt on 2,7 üsna töökindel mootor ja 3,1 vastupidiselt eriti mitte.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Re: Jeep Grand Cherokee.. 2.7 või 3.1 diisel?
Aastal 2002/2004 seda 3,1 td ei toodetud.saakal kirjutas:Tervitus siis ka minu poolt:)
Ettetänades.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Käigukastile pole midagi ette heita aga vahekast võiks olla 242 aga mitte 247. 242 vahekaste esineb enamuses 4,0 mootoril.247 kast on mõtetu kast ,peale 4 All time,N ja 4Lo seal mingit muud valikut pole.TiitR kirjutas:Ja mis sul sellele käigukastile siis maastikul ette heita on?Pomo kirjutas:mul on 2.7, neil äkki mitmeid kaste, ma oma quadradrivet maastikusuutlikuks küll ei pea. Niisama parketimaasturiks kõlbab küll
http://www.jeep.com/en/4x4/how_systems_work/Pomo kirjutas:no võhiku jaoks on see kõik üks käigukast![]()
![]()
Ja seda ma silmas pidasin, et 4x4 võiks ka reaalne nelivedu olla
Ikka 2.7. Arvestades kütusekulu, dünaamikat ja vastupidavust pole nagu mõtet 3.1 peale üldse mõtlema hakata. 242 vahekasti leiab peaaegu ainult "neegrivariantidel" 4.0 mootoriga või mõnel usast tulnud "editionil". Seda võid otsima jäädagi ja ei tee see ka Grand WJ oluliselt maastikusuutlikumaks. 247 vahekast on ülejäänud juppide tugevusvaru arvestades täitsa piisav. Aeglustiga on vahekast fikseeritud asendis ja selle taha ei tohiks ka nagu ükski takistus jääda.
Niiet enne WJ tõsiseks metsaautoks valimist võiks veidi kaaluda ka selleks sobivamaid kandidaate. Omas elemendis(mugav, viisakas välimus, v8, odav osta ja remontida, linnamaasturi kohta ka suht vastupidav ja maastikul täitsa ok) on ta aga suht ületamatu.
Tekkis küsimus, et kas 242 kastiga WJ Grandil on ka mõeldud esirataste eraldamisele diffrist kui 2wd sees on? Esisild peaks ikka sama olema, mis teiste kastidega?
Niiet enne WJ tõsiseks metsaautoks valimist võiks veidi kaaluda ka selleks sobivamaid kandidaate. Omas elemendis(mugav, viisakas välimus, v8, odav osta ja remontida, linnamaasturi kohta ka suht vastupidav ja maastikul täitsa ok) on ta aga suht ületamatu.
Tekkis küsimus, et kas 242 kastiga WJ Grandil on ka mõeldud esirataste eraldamisele diffrist kui 2wd sees on? Esisild peaks ikka sama olema, mis teiste kastidega?
Mina küll Quadra drivest vaimustuses, väga hästi töötavad 4 ratast korraga ja 4lo lukus. Lumes ja liivas töötab aeglustita minu arust pareminigi ja mitte 1 ratas ees ja teine taga vaid 4 korraga.
3.1 on nõrk mootor, 2.7 mure pihustite vahetamine ja kardab solkkütust, 3.1 pidavat rongiküttega ka sõitma
aeglane ja müriseb.
Aga see on minu seisukoht
3.1 on nõrk mootor, 2.7 mure pihustite vahetamine ja kardab solkkütust, 3.1 pidavat rongiküttega ka sõitma
Suzu Kingquad
Kust sa seda juttu kuulsid,kas naised saunas rääkisid?zero kirjutas:Mina küll Quadra drivest vaimustuses, väga hästi töötavad 4 ratast korraga ja 4lo lukus. Lumes ja liivas töötab aeglustita minu arust pareminigi ja mitte 1 ratas ees ja teine taga vaid 4 korraga.
3.1 on nõrk mootor, 2.7 mure pihustite vahetamine ja kardab solkkütust, 3.1 pidavat rongiküttega ka sõitmaaeglane ja müriseb.
- atdoom
- True Off Roader!
Kust sa seda juttu kuulsid,kas naised saunas rääkisid?ibra kirjutas:3.1 on nõrk mootor, 2.7 mure pihustite vahetamine ja kardab solkkütust, 3.1 pidavat rongiküttega ka sõitmaaeglane ja müriseb.
noh... seda võib kakirja panna teist moodi...
2,7 on Mersu mootor
3,1 on Itaalia toodang.
Kui võiks resurssi jätkuda, siis vaata parem 3.0 liitrist Mersu mootoriga Grandi (Commanderit?)... 160kW mõistliku kütusekuluga ja Quadra drive II on seni olnud meeldiv kogumus.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue