K: 2.4D 53kw mootrile turbo pääle panek?
Moderaatorid: jr, Moderators
K: 2.4D 53kw mootrile turbo pääle panek?
tere
Kas on võimalik 2.4D 53kw 2l mootorile turbot peale aretada ? Kui jah, siis palju sellega tuleb vaeva näha?
Palun mind mitte lüüa jne. Soov vaid teada, kas üleüldse on mõtet seda tegema hakata/lasta teha.
Tervitades,
Toilu
Kas on võimalik 2.4D 53kw 2l mootorile turbot peale aretada ? Kui jah, siis palju sellega tuleb vaeva näha?
Palun mind mitte lüüa jne. Soov vaid teada, kas üleüldse on mõtet seda tegema hakata/lasta teha.
Tervitades,
Toilu
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
Turbo
Kui Sul on 2L mootor, siis on Sul vaja 2LT, või 2LT-E plokikaant koos kollektorite ja turboga, selle saad sinna otsa keerata. Kas seda teha, on iseküsimus... arvestades sellega, et kolvid, kepsud, vänt, pump on teised e. erinevad turboversiooni omadest. Lisaks erinev õlipump, hammasrihmal üks rullik vähem (jookseb "sirgemalt")jne.
Tavalisele 2,4d turbo
Küsimus järgmine kas tava 2,4diisel kannatab turbo välia jutt käib toyota mootorist.
Re: Tavalisele 2,4d turbo
..
Viimati muutis toilu, L Sept 18, 2010 2:24 pm, muudetud 1 kord kokku.
Metsas näeme rsk!!!
Ma läksin seda teemat lugedes infinite loop'i

Urmas
EDIT: Toilu kustutas siinses teemas asuva viitele siinsele teemale ära ja ma sain loop'ist välja.
Urmas
EDIT: Toilu kustutas siinses teemas asuva viitele siinsele teemale ära ja ma sain loop'ist välja.
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com