Uaz esipooltelje võti

Gaz 69, UAZ 469 või Gaz 66 või ZIL. Ühine nimetaja kogu Vene maasturliikurite kohta. Olgu ta siis veok või sõiduk. Lubatud ka roomiksõidukid ja sõjaväetehnika.

Moderaatorid: jr, Landy, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Raidoastra
Rock Crawler

Uaz esipooltelje võti

Postitus Postitas Raidoastra »

Äkki keegi oskab öelda millise võtmega seda pooltelje torks otsaga polti keeratakse,proovind juba kümmneid erinevaid asju aga ükski ei ole nii täpne et keerata saaks.
kaits09
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kaits09 »

Seda rummuluku polti keeratakse nelikant võtmega......keskmise mõõduga padrunvõtme saba sobib sinna täpselt.
Tiimi Neli Tankisti ja Koer piloot......ehk keegi vanematest olijatest veel mäletab säänset tiimi
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

ei mäleta küll uaziku juures ühtegi torx-võtmega keeratavat asja, ikka sisemised kas neli- või kuuskant.
Kasutaja avatar
Raidoastra
Rock Crawler

honkomees kirjutas:ei mäleta küll uaziku juures ühtegi torx-võtmega keeratavat asja, ikka sisemised kas neli- või kuuskant.
minu omal on sise 8 kant ja keskmine padruni saba ei sobi jääb lodev sisse ja annab üle,või on neid nukke juba enne üle keeratud.
kaits09
Got ARB and Nitrous?

Siis on sul jah need nukid juba ülekeeratud ilmselt. Padrunisabal on nurgad ümarad, peaksid leidma samas mõõdus täis nelikant võtme.
Tiimi Neli Tankisti ja Koer piloot......ehk keegi vanematest olijatest veel mäletab säänset tiimi
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

See võti on jah mingi müstilise mõõduga :roll: Otse letist ma sellise mõõduga nelikanti ei saanudki. Sai ostetud suurem ja käiaga mõõtu. Nüüd muidugi juba manuaalhubid ja ei mingit tavotis soperdamist.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kasutaja avatar
carpets
Rock Crawler

Postitus Postitas carpets »

Minu uazikul käivad need küll 6kandiga,samamõõduga mis on sildadel õlikorgid.
Kasutaja avatar
Raidoastra
Rock Crawler

carpets kirjutas:Minu uazikul käivad need küll 6kandiga,samamõõduga mis on sildadel õlikorgid.
arvatavasti mul ka samad aga tundub et need nukid on üle keeratud niipalju et tuleb ise mingi võti sinna teha.
kaits09
Got ARB and Nitrous?

On erinevad rummulukud UAZ´idel osadel on kuuskant võtmega ja teistel on nelikant võtmega......nelikant võtmega keeratavad näevadki välja sellised, et peaks nagu olema kaheksakant võti.
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

kaits09 kirjutas:On erinevad rummulukud UAZ´idel osadel on kuuskant võtmega ja teistel on nelikant võtmega......nelikant võtmega keeratavad näevadki välja sellised, et peaks nagu olema kaheksakant võti.
Just nii see ongi :)
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Vasta

Mine “UAZ / GAZ / ZIL jt”