Kirjutaks ka siis veidi...
Võistlus oli nagu Klaper ikka, õiget rada valides täitsa sõidetav. Meil küll tänu tehnilistele probleemidele jäi jällegi sõit lühikeseks. Tundub, et peab paika väide, et me sõidame kas esikolmikusse või ei sõida üldse
Korralduse poolepealt ei saa ka nuriseda, kõik sujus päris kenasti ja mingeid teadmatuses vaevlemise hetki nagu polnud, kus ükski kohtunik ei tea, mis toimub ja millal toimub. Samuti hoiti rajaääres publik päris kenasti lintide taga.
Ainsa asjana jäi mõru maik juurde turvameeste käitumisest. See pidev käepala näitamine oli veel ok. Samas jällegi oli mitu korda näha, kus näiteks võistlejate parklasse ei lastud mõne võistleja naispoolt sisse ja samal ajal jalutas mingi seltskond lihtsalt kõrvalt mööda pealtaavajate käepaeltega võistlejate parklasse autosid vaatama. Samuti astuti publiku poolt rahulikult üle lindi võistlejate parklasse...
Minu jaoks tipnes asi lahkumisel sellega, et soovisin tsikliga sõita minema läbi parkla, kus polnud nii mudane, kuid turva oli resoluutselt eest ja väitis, et sõitmiseks on ainult see mõnus mudane tee...
Hiljem kui olin künka otsa jõudnud, soovitas üks tegelane mul hoida paremale poole heinamaa serva läbi parkla, kus pidi kuivem olema, suured tänud, oli tõesti palju kuivem ja puhtam tunne

Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.