Klaperjaht 2010 järelkajad

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

Varblane sosistas kõrva, et traktorirehviga, raamiga õlipõletaja sõitis kallitest inseneerisaavutustest kiiremini ja napsas ka lätakate eest TR3 klassi võidu. Go Movistar! :bg

Teine varblane sosistas kõrva, et täna TV3 uudistes näeb Klapperist ka liikuvaid pilte..

Päikest:
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
Kasutaja avatar
Oliver
offroad on külm, pime ja vastik
Kontakt:

Postitus Postitas Oliver »

Tähti üheks õhtuks :tooth:
Oliver Sults, TR3, 20 aastat võidu- ja lõbusõite
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

Oliver kirjutas:Tähti üheks õhtuks :tooth:
Aga ikkagi tähed :D
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
Pille
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas Pille »

Väike kiire galerii (TR2/TR3 ja veokad) - suurem ja põhjalikum galerii tuleb õhtul :)

http://www.autoleht.ee/galerii?id=725
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Hardo on väga tubli, sellisel rajal peabki raske traktori rattaga auto hästi liikuma.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Kirjutaks ka siis veidi...

Võistlus oli nagu Klaper ikka, õiget rada valides täitsa sõidetav. Meil küll tänu tehnilistele probleemidele jäi jällegi sõit lühikeseks. Tundub, et peab paika väide, et me sõidame kas esikolmikusse või ei sõida üldse :D

Korralduse poolepealt ei saa ka nuriseda, kõik sujus päris kenasti ja mingeid teadmatuses vaevlemise hetki nagu polnud, kus ükski kohtunik ei tea, mis toimub ja millal toimub. Samuti hoiti rajaääres publik päris kenasti lintide taga.

Ainsa asjana jäi mõru maik juurde turvameeste käitumisest. See pidev käepala näitamine oli veel ok. Samas jällegi oli mitu korda näha, kus näiteks võistlejate parklasse ei lastud mõne võistleja naispoolt sisse ja samal ajal jalutas mingi seltskond lihtsalt kõrvalt mööda pealtaavajate käepaeltega võistlejate parklasse autosid vaatama. Samuti astuti publiku poolt rahulikult üle lindi võistlejate parklasse...
Minu jaoks tipnes asi lahkumisel sellega, et soovisin tsikliga sõita minema läbi parkla, kus polnud nii mudane, kuid turva oli resoluutselt eest ja väitis, et sõitmiseks on ainult see mõnus mudane tee...
Hiljem kui olin künka otsa jõudnud, soovitas üks tegelane mul hoida paremale poole heinamaa serva läbi parkla, kus pidi kuivem olema, suured tänud, oli tõesti palju kuivem ja puhtam tunne :D
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

Saade ka online jõudnud. Näha saab SIIT. Vaatamiteks valida TV3 uudised ja õige aasta ja kuupäev ( 28.08 ). Klapperi uudis on 10:17, sellele eelneb Järva-Jaanis toimunud Eestis ehitatud autode rongkäik mis on ka päris hea vaatamine tehnikapededele.

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
Kasutaja avatar
vintsigunn
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Klaperjaht 2010 tagasiside ankeet

Postitus Postitas vintsigunn »

Taaskord on üks Eesti 4x4 karikavõistluse etapp läbi saanud ja käes aeg traditsioonilise tagasiside ankeedi täitmiseks

Palun siis kõigil Klaperjahil osalejatel leida 5-10min tagasisideks, mis on suureks abiks korraldajatele ja mille alusel valitakse ka 2010a parim EAL Eesti 4x4 sarivõistlus.
NB! Ankeet on aktiivne 2 nädalat peale võistluse lõppu ja suletakse 12.09 kell 23:59

otselink uuringusse:
www.connect.ee/uuring/214094922/
Klassid: TR-1, VABA, TUR / Võistkond: Ratturid / 4x4 kohtunik / Vintsisõltlane alates 2005
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Äge show oli - oli mida vaadata. Ilmarine läbis seda rada tõesti uskumatult hästi. Auto lihtsalt sõitis, hea oli vaadata kohe. Kahju, et õnn ei olnud Hõbekolli saatmas, oleks veel nauditavam olnud seda rallit vaadata. Ma vähemalt arvan, et oleks hea duell olnud nende kahe vahel. Ilmarine säras kuidagi liiga üksi seal :twisted: Lätlased olid ka jah, aga nende tempo oli kuidagi aeglane ikkagi.

Veokate sõit pani ikka i'le täpi peale korralikult. See oli ikka kuradi äge show juba. Ilmselt oli asi selles, et nad tegid palju kära, olid suured ja terve rada oli neid täis :twisted: väga lahe!

Korraldus oli tasemel. Natuke raju oli ehk võtta ainult söök + õlu ning rahakotist 130eek'i välja laduda. Tundus kuidagi palju selle väliköögi lobi eest.
+372 5028488
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Ma ka mõtlesin, et kui midagi peab saama kritiseeriseda, siis oli see söögi hind. Võib olla, oleks võinud pealtvaatajate jaoks võsa ka maha lõigata:)
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
toi
Rock Crawler

Postitus Postitas toi »

US Partsi esimesed ringid olid ka päris võimsad. Väga ilus sõit oli.
Kasutaja avatar
KAMAKAS
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas KAMAKAS »

Toredast mudasest laupäevast mõni pilt ka minu poolt: http://pilt.delfi.ee/album/187433/
america
Rookie

Postitus Postitas america »

Kui võib siis lisaks ka lingi, kus minu tehtud pildid. Vb leiab keegi ennastki pildi pealt.Hetkel tegelen veel piltide lisamisega, nii et kõiki pilte hetkel veel pole üles laetud aga kindlasti õhtuks olemas:)

Link: http://fotoalbum.ee/photos/stage6/sets/1048575
yamumees
Rookie

klaperjaht 10

Postitus Postitas yamumees »

Yamumees tänab kõiki kaaskorraldajaid ja -kohtunikke ning võistlejaid selle eest ,et sai taaskord olla osakene ÜRITUSEST.
Teised arvavad et ma olen lihtsalt hull...aastast 2000
Yamaha Grizzly 660-06 punane
Kõiksugu hardoffroad lisade ja asjadega rikutud.
Mihkel89
Rock Crawler

Postitus Postitas Mihkel89 »

Minu arvates oleks võinud TR1 sõit olla laupäeval kui rada ei olnud veel TR3 ja veoautode poolt korralikult mudaseks tehtud.
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”