UAZi rooliv6im
Moderaatorid: jr, Landy, Moderators
- usajansa
- Got ARB and Nitrous?
täiesti nõus ja kuidas see välja näeb saad ka siit aimudiff kirjutas:miks sa jalgratast leiutad ? Gm pump ja bmw karp ära proovitud jne..
http://public.fotki.com/usjansa/uljaze- ... 05439.html
Seal kus lõpeb tee, algab seiklus
Gaz 66, Uaz 33031, Uljaz 31512 projekt, Gaz 69 komandirski jt
- usajansa
- Got ARB and Nitrous?
esialgu lada ,kuid vast cherokee omad kui auto koos ja kogu elamine kyljes.cherokeel on hea pehme ja pika käiguga spiraal ees.kuid eks paista.roolikarp väljapoole jälle lisa takistuseks kuigi seal ruumi oleks.mida vähem mudru seal ees all seda parem.GC kirjutas:Usajansa!
Mis vedrud ees on kui saladus pole.
Patroli roolikarp jääb jah väljapoole raami, aga mis sellest kui juba spiraalvedrudel asi.
Seal kus lõpeb tee, algab seiklus
Ajaks seda roolivõimuasja veel:
Mul olemas BMW 528 roolivõim/-karp - kas tegemist on nüüd selle õige asjaga, mille järgiproovitud installist siin juttu oli ?!?
Mul see karp ise on käpaga, nii et panna tuleks tema ikka sissepoole raami (nagu Uaz'ilgi). Aga kinnitus jääb raamiga risti - seega kinnituskronsa peaks väga räige tegema (nendest piltidest siin ei paista kohe midagi kätte).

Mul olemas BMW 528 roolivõim/-karp - kas tegemist on nüüd selle õige asjaga, mille järgiproovitud installist siin juttu oli ?!?
Mul see karp ise on käpaga, nii et panna tuleks tema ikka sissepoole raami (nagu Uaz'ilgi). Aga kinnitus jääb raamiga risti - seega kinnituskronsa peaks väga räige tegema (nendest piltidest siin ei paista kohe midagi kätte).
Ja mida oskate öelda selle Uaz originaalroolivõimu kohta!
Nende "vints" - nojah
ei vaja erilisi kommentaare - aga roolivõimust puudub minul igasugune aimdus.
Vast ei olegi mõtet hakata sinna midagi "võõrast" külge retsima !?
Seni olen "roolivõimuna" kasutanud lihtsalt nuppu (nagu tõstukite roolidel) - on asja ära ajanud ja näpud/põial ka terved!
Nende "vints" - nojah
Vast ei olegi mõtet hakata sinna midagi "võõrast" külge retsima !?
Seni olen "roolivõimuna" kasutanud lihtsalt nuppu (nagu tõstukite roolidel) - on asja ära ajanud ja näpud/põial ka terved!