üks järjekordne 2,5 TD Chero 97 a. mootor läks õhtale
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
3,1 on 2,5 pikendusmangasar kirjutas:Hea meelega paneks selle paadimootori asemele mingi asisema diisli. Kas 3,1 Jeepi diisel läheb sinna probleemivabalt külge või misik muu mootor.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Mis markidel veel võiks "enda toodetud" 2,5...3,0L 4R või 6R nafta põletajad (mis eletrooniakat või muud suurt elektri ratsi ei nõua) kapoti alla olla? Äkki mõni on peale LR-i veel JEEP-ile doonoriks kõlblik?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Jaapani autodel on kindlasti omatoodangu diislid(Nissan,Toyota,Mitsu j.n.e)Landy kirjutas:Mis markidel veel võiks "enda toodetud" 2,5...3,0L 4R või 6R nafta põletajad (mis eletrooniakat või muud suurt elektri ratsi ei nõua) kapoti alla olla? Äkki mõni on peale LR-i veel JEEP-ile doonoriks kõlblik?
Isiklik kogemus (Nissan sd 22,sd23,td27,Toyota 2,4d) kinnitab japsi
mootorite väga head vastupidavust.Kas ja kuidas neid Jeep peale aretada
saab, ei tea,Toyotsi mootori olen Blazerile aretanud,sinna läks küll suht lihtsalt.Samas mina ei registeeerinud ümberehitust ARK-is,sellega võib
probleeme tulla.
Eks sinna annabki panna mis iganes mootori, suurimad jamad on, kui uus mootor ei sobi käigu- ja vahekastiga, aga hea tahtmise juures saab ka sellest üle. Seega esimene asi, millele pead mõtlema on mida sa sinna kapoti alla tahad ja kas ta ennast ka ära tasub. Vahest on mõistlikum enda oma juppideks müüa ja midagi muud asemele vaadata. Kui teema väga isiklikuks ei muutu, siis vahest nimetad ka numbri, mis sa oleksid nõus mootori vahetuse eest välja käima, siis saab sulle juba mingeid konkreetseid lahendusi pakkuda.
Aga oskad ehk ise nimetada numbri millega asja ära teeks?nohik kirjutas: Kui teema väga isiklikuks ei muutu, siis vahest nimetad ka numbri, mis sa oleksid nõus mootori vahetuse eest välja käima, siis saab sulle juba mingeid konkreetseid lahendusi pakkuda.
Mina olen nii rikas*, et osta odavaid asju.
*loe loll
*loe loll
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kui kellegi veel huvi tekib, siis üks (ilmslet VM-i?) 2,5L diislekone peaks üle jääma.
Tunne keegi selle pildilt ära, on see VM-i mootor?
http://fotoalbum.ee/photos/SeriesIII/74737347/
http://fotoalbum.ee/photos/SeriesIII/74737405/
Tunne keegi selle pildilt ära, on see VM-i mootor?
http://fotoalbum.ee/photos/SeriesIII/74737347/
http://fotoalbum.ee/photos/SeriesIII/74737405/
-----------------------------------------------------------------
Tere kuna siin juba vastav teema on olemas ei hakka uut tegema ja sama mure siis et otsa sai omal see 2.5 ja tahaks midagi muud sinna vahele et on ideid ?
Kontakt muidu mul tel: 55685489
Postkast: pukk3@hotmail.com
Et kes oleks nõus midagi sellist ette võtma paluks siis hinda ka umbkautset teada !!!
Kontakt muidu mul tel: 55685489
Postkast: pukk3@hotmail.com
Et kes oleks nõus midagi sellist ette võtma paluks siis hinda ka umbkautset teada !!!