Reix kirjutas:Ega ma ei kahtlegi, et pro tasemel asjad on paremad.
Ma võrdleks seda teemat autode välipesuga.
Kodus autot väljast pesta annab ka igal juhul kehvema tulemuse, kui profesionaalses käsipesulas käia (rahaline kulutus/kokkuhoid on suurusjärgu võrra erinev).
Samas kodus auto pesemine on auto säilivuse huvides siiski tunduvalt parem, kui üldse mitte autot pesta

Reix. Lets put it this way. Ma olen avaldanud sulle oma pisikese saladuse, mu auto on sama puhas kui käia käsipesulas. Aga ma ei ole andnud räiget pappi autopesulale vaid hankinud samad materjalid ja seeläbi säästnud märgatava hulga hypoteetilist raha. Sest enda aeg ei maksa ju midagi, right?
Peale Saksast auto ostu, lasin teha masina puhtaks. Nii seest kui väljast. AutoPlusis. Kuna heleda nahksisuga masin oli olnud õliekspediitorfirma käsutuses siis sa võid aimata, mis seal toimus. Autoplusi tulemus oli hea. Isegi väga hea. Aga mitte "minepersekuihea" aga see tuli alles siis välja kui endal lõpuks teadmised ja oskused tulid.
Maksma läks kogu kompott 5 aastat tagasi ca 8500.- egee. Peale seda ma natuke aega kubet sygasingi ning mõtlesin.
Ja usu - selle raha eest mul keemiat ei ole. Ka poole selle eest mitte. Ja jätkub teda veel kauaks
ntx: leotuspesu+vahasampoon on mul mõlemad 20l vaatidena. Mõl. ca 1000.- raha. Jätkub teda ca kaheks aastaks, kui pesta yhte autot, lets say - üle nädala
Palju see käsipesula nyyd korra eest kysiski?
Enamus rahast, mis käsipesula küsib, läheb aja ja auto all kinni oleva pinna arvele. Reaalselt - kaks päeva on see aeg mis läheb G, Pajero, Länkar jms suuruse auto seest ja väljast korda tegemiseks koos kuivamiste ja muu säärasega.