Jama prügivedajaga

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Viimsist kah paar sõna - üldiselt seal väga suuri prügimägesid ei kohta. Küll aga on viimasest paarist korrast jäänud teatav hulk rohelisi kilekotte olmeprügiga. Samuti leidsin kraaviäärest maast tühja plastikust määrdekesta... viimsis on viimastel päevadel päris palju võsa maha võetud ja teid puhastatud, siis kuri kahtlus on et reostajad on needsamad RMK poolt palgatud töömehed ise. Esiteks ei viitsiks keegi sõita mööda harvesteri jälgi metsa sisse kilomeetreid ja teiseks ei tea kes kasutaks kardaanidele ja kopa liidestele mõeldud määret keset metsa. Teed on ka täiesti sodiks sõidetud, meetrised savi ja mudavallid ristirästi.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

Krt. Digiajastu on täiega tööle hakanud. Täna avastasime oma Viimsi Autohoolduse suurest prügikonteinerist kaks kine telekat. Keegi tropp oli omale kindlasti ostnud digiboxiga teleka ja vana sokutas meile konteinerisse.
Isegi niinimetatud inimväärses keskkonnas ei saa "krt" inimväärselt elada, sest debiile leidub tõesti igal pool. Homme siis kougime need sealt välja ja viime paar kilti eemal olevasse jaama.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
koppees
Fitting 38"

Postitus Postitas koppees »

Kui rommi mõtleb Randvere tee ääres tehtuid metsatöid,siis võin ma kasutatud määrdetuubid ette näidata,siiani veel autos konteineris.
Kui mul on aega,olen normaalne.Aega aga kahjuks pole.tel 56889722
Kasutaja avatar
jussike
Got ARB and Nitrous?

Jama prügivedajaga

Postitus Postitas jussike »

Küsimus suurele ringile eriti itimeetele.Kuidas panna komplekt kaameraid läpakasse jälgimiseks,ilma kaablita ja paarsada meetrit leviga.Mõte teostada valvet nende prügevedajate peale.
VolvoV70 Cross CountrY 2001
Toyota HILUX 1998.TD
MikkM
Fitting 38"

Re: Jama prügivedajaga

Postitus Postitas MikkM »

jussike kirjutas:Küsimus suurele ringile eriti itimeetele.Kuidas panna komplekt kaameraid läpakasse jälgimiseks,ilma kaablita ja paarsada meetrit leviga.Mõte teostada valvet nende prügevedajate peale.
Mis seal ikka, mingi wireless webcam, iseasi kui head pilti sealt saab.
Osadel on selline reziim, et kui toimub liikumine hakkab filmima, ja saadab emaili jne.
Kasutaja avatar
jussike
Got ARB and Nitrous?

Re: Jama prügivedajaga

MikkM kirjutas:
jussike kirjutas:Küsimus suurele ringile eriti itimeetele.Kuidas panna komplekt kaameraid läpakasse jälgimiseks,ilma kaablita ja paarsada meetrit leviga.Mõte teostada valvet nende prügevedajate peale.
Mis seal ikka, mingi wireless webcam, iseasi kui head pilti sealt saab.
Osadel on selline reziim, et kui toimub liikumine hakkab filmima, ja saadab emaili jne.[/quote

Paluks konkreetselt ilma lahmimata,ilma sõnadeta mingi.
Toyota HILUX 1998.TD
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

Mõlgutasin ise ka mõtteid selles suunas (kaamera), kuna paar päeva tagasi sai hoovist juba telliskivi leitud.

"Wireless veebikad" kõlab natuke lahmimisena jah. Ma ise väga palju ilmastikukindlaid veebikaameraid ei tea, aga no eks ma olen loll ka. ;)
Tõsisemalt võib mõelda jahimeeste rajakaamerate peale. Hinnad mingi 5-7k kandis (baltichunter.ee-st saab mingit ülevaadet ntx).

Kogu sellel plaanil on üks nõrk koht - kui kaamera ei asu enam-vähem kinnisel territooriumil vaid riputad selle sõna otseses mõttes metsa kuuse otsa mingi omavolilise prügila juurde, võib vist mürki võtta, et see avastamisel sealt ka minema jalutab. :( Ja rajakaamerad üle wifi väga pilti ei edasta ka minu teada, pead "patrullimas" käima nende juures ja akusid vahetamas jne. Kaamera minema jalutab, siis läheb ka tõendusmaterjal, mida see koguda on suutnud.

Ise praeguseks veits pidurit tõmmanud plaanile, kuna naabritega vesteldes on kurikaelaks olev psühhootiline vanamutt juba sõelale jäänud (naabritele ka vahele jäänud). Aga lõpuni maha matnud ideed ei ole veel, käsi ei roni nii varmalt raha järele lihtsalt....

Rajakaamerate kogemusest oskavad juba jahimehed ise lähemalt rääkida ilmselt, neid peaks siin foorumis mitmeid aktiivseid olema.
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
uppund kana
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas uppund kana »

[quote="tanel"]Mõlgutasin ise ka mõtteid selles suunas (kaamera), kuna paar päeva tagasi sai hoovist juba telliskivi leitud.

"Wireless veebikad" kõlab natuke lahmimisena jah. Ma ise väga palju ilmastikukindlaid veebikaameraid ei tea, aga no eks ma olen loll ka. ;)

Ei no ega see nüüd loll jutt ei ole. Tõepoolest on ilmatikukindel kaamera kallis aga ise paigaldasin tubase kaamera majaräästasse ja töötab juba 4 a. probleemitult nii suvel kui talvel. Paigalduse juures on oluline kaks asja kui tahate tubast kaamerat õue. 1. Ei tohi saada mitte mingil juhul otsest kontakti veega (vihm , lumi) 2. Kui paigaldate seadme ilmastikukindlasse karpi siis peab karp saama seest õhutust ehk siis tuleb teha karbi alla äärde augud ,et õhk liigub. Kui sulgete hermeetiliselt mädaneb elektroonika seal umbes paari nädalaga ära. Igatahes on asi mõistlik paigaldada karpi sest talvel kõva külmaga külmuvad elektroonika plaadil kondensaatorid ära mahtuvus kaob ja asi hakkab pange panema. Karp hoiab endas seadmest eralduvat soojust ja probleem ei ole nii terav. Tubaste seadmete õue paigaldamisest on rohkesti juttu ka wifi.ee foorumis.
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
Kasutaja avatar
madis16
Rookie

Postitus Postitas madis16 »

Kallis odav on suhteline. Prahi koristamine metsa alt on kah kallis. Mina kasutaks jahimeeste rajakaameraid. Need teevad öösel kah pilte. Kas selliseid, mis pildi kohe mmsiga telefoni saadavad või ka lihtsamaid.

Võtaks mõne väiksema ja odavama mudeli. Seda lihtsam maskeerida kah.

http://www.ee.eratukku.fi/product_info. ... 7c135c6d9f
'90 Pajero
GSM 5207252
Kasutaja avatar
jussike
Got ARB and Nitrous?

Varjante igasuguseid,rajakaameraid müiakse eestis ja kaubanduses.
Tegevus järgmine,suurem teritoorjum(astangu...)Paigaldad kaamerad,varjud oma seltskonnaga oma autosse või mitmesse autosse ja jälgid lihtsalt.Juhuks kui toimub prügi ladustamist sekkud toimingusse vasravate meetoditega... .Asjas üks aga,et sa ei saa seda prügivedaja vstu hiljem kasutada.Põhiline on,et tuleb teolt tabada :twisted: :mg Kui käes siis võimalik asjadele seduslik ja mite seaduslik lahendus ehk kohtuväline... laed selle trantspordi vahendisse niipalju prügi kui vähegi võimalik ja teele...!
Eestis wifi kaameraid eriti pole pakkuda. Sellest küsimus tuligi ite-meestele,et millised oleks konkreetsed võimalused(kaamerad,läpakasse programm jne..)
Toyota HILUX 1998.TD
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

Taevas tiirutava helikopteri ja prügi vedava auto "italian job'i" stiilis tunnelisse laskmise/õhkimise unustasid oma fantaasiast välja.

Sry, aga see jutt läheb juba plämaks lihtsalt.
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
jussike
Got ARB and Nitrous?

tanel kirjutas:Taevas tiirutava helikopteri ja prügi vedava auto "italian job'i" stiilis tunnelisse laskmise/õhkimise unustasid oma fantaasiast välja.

Sry, aga see jutt läheb juba plämaks lihtsalt.
Seda oligi arvata aga olemas need jubinad on.
http://www.amazon.com/s/qid=1275588957/ ... era&page=4
Parimat kõigile.
Toyota HILUX 1998.TD
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

koppees kirjutas:Kui rommi mõtleb Randvere tee ääres tehtuid metsatöid,siis võin ma kasutatud määrdetuubid ette näidata,siiani veel autos konteineris.

Ma mõtlesin pigem seal kelvingi ja püünsi vahelist ala. Randvere pool on sõitmine lukku pandud ja pole ammu käinud seal.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

No loodame, et vähemalt rehvide metsa alla viimine jääb natuke vähemaks. http://www.tarbija24.ee/?id=277622
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”