Selle kohta arvas-sedastas mul sõber hästi, et "küsimus on põhimõttes - "ma nussin süsteemi!"" Eestlane on väga visa loom ja aiakäruga külmkapi 15 km kaugusele metsa vedamine on tühiasi nädalaid vältava rõõmupalangu kõrval, kuidas ikka sai ära teha p***evestidele...
Oma silmaga nähtud, kuidas eramaja omanik ise Nõmmel kaevab prügi oma krundil maa sisse jne.

Omalgi tuli õunapuud istutades peenrast lärakate kaupa püssi plaati välja, telliste peale ei viitsinud enam ärritudagi...
Mingi tore kodanik ei pidanud paljuks oma kodust vana tühja 3-liitrist purki õue ja tänavale tassida ja seda minu aeda puruks visata... jne.
Inimesed on armsad. Keskmise röstiga. Või siis vähemalt kipsis kätega.
P.S: ja siis nuputab kõik see kaader ja vangutab nördimuses pead ja halab kommentaariumites, miks kurat kõik kulakutest maaomanikud sellised füürerid ja natsid on, et igale poole tõkkepuid ja eramaa-eratee silte laovad ja penskaritest seenelisi ja fotohuvilistest matkaselle kimbutavad.

Mingi postimehe mammi ei pidanud paljuks "peremees on snaiper" sildi peale kolumnit kirjutada ja leheveergudel ahastada. Tema läheb metsa lilli nuusutama ja siis nisuke traumeeriv kirjatükk toki otsas, kas siis nii võib...