WotS kirjutas:
Ants ostab 2500 krooniga siukse 80 osalise tööriista komplekti,mis on lambi firma oma...
Mina ostsin 2300 eegu eest VATA maitiamitmekümneosalise komplekti. 7 aastat tagasi.
Selle ajaga olen puruks keeranud paar nari ja mõned kruvikeerajaotsikud. KÕIK on tingimata garantiikorras välja vahetatud. Mutreid-polte keerama olen ma raske käega, välja veninud ei ole midagi, kuigi komplekt leiab kasutust keskmiselt üle päeva. Vatti ei ole need võtmed saanud mitte vähe. Kasti sisust on 95% alles ja originaal, mõned väiksemad padrunid ja otsikud on ära ka kadunud välitööde käigus. Ma leian, et need 2300 eeku on väga mõistlikult kulutatud. Seda enam, et mitut komplekti oleks tunduvalt ebamugavam kaasas tassida, mul on üsna palju välitöid. Välitöödel ei ole mitte vähe oluline ka see, et puuduv võti või padrun paistab kastist töö lõpus kohe silma, kusagil suvalises riistakastis hunnikus võtmed on palju kergemad kaduma.
Minu eelistus ja soovitus on kindlasti mõistliku firma korralik kohver.
...ja ma ei tea, kas olen mingi veidrik, aga mitte ühtegi asja ma kohvrist ei leidnud, mida mul kordagi vaja poleks läinud...