Mudakoon Trophy 2010 järelkajad

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Paar videot koonust, mille üks tuttav youtube riputas:

http://www.youtube.com/watch?v=xav0DyUedjM
http://www.youtube.com/watch?v=u8hM3nzMHc0
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Viido
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Viido »

Üle pika vaheaja oli võimalus Mudakoonul võistelda.
Tänud ATV meestele - kui ei eksi siis Kuido ja Riho – kes kahe ATV´ga meile keset turbavälja ankruks olid ja punasele Wranglerile numbriga – ehk oli 409 ?
Rada oli kiire ja iga eksimuse hind suhteliselt kõrge. Veesügavust mõõtsid meie tiimis nii Vello kui Insener – järeldus – vesi oli kohati sügavam kui oskasime aimata !
Ehk oleks võistlus võinud olla veidi pikem aga... ega vist isegi ei tahaks turbaväljal autos ööbida nagu vanarahvas oskab lugu jutustada...
Nii et kõik oli väga hästi – arvan ma.
Muusika ei aita hambavalu vastu... nii et:
http://www.offroadpartner.ee

Viido Laane
Draakon
I spit Fire

Postitus Postitas Draakon »

Kuna sai tellitud pisut rohkem BUFFi kaelarätte kui vaja läks siis on mul neid üle. Ehk kui kellegil soov neid soetada oma lastele, kallimatele, sponsoritele või lihtsalt tagavaraks siis neid saab soetada sümboolse 100EEKi eest tükk.
Müük toimub kuni 15 Maini.

Kes soovib siis 56 218 929 või joel@offroadclub.ee
Palju ilusaid asju...
Arxs
Fitting 38"

Postitus Postitas Arxs »

Viido kirjutas:Üle pika vaheaja oli võimalus Mudakoonul võistelda.
Tänud ATV meestele - kui ei eksi siis Kuido ja Riho – kes kahe ATV´ga meile keset turbavälja ankruks olid ja punasele Wranglerile numbriga – ehk oli 409 ?
Rada oli kiire ja iga eksimuse hind suhteliselt kõrge. Veesügavust mõõtsid meie tiimis nii Vello kui Insener – järeldus – vesi oli kohati sügavam kui oskasime aimata !
Ehk oleks võistlus võinud olla veidi pikem aga... ega vist isegi ei tahaks turbaväljal autos ööbida nagu vanarahvas oskab lugu jutustada...
tegelt need ATV mehed olid Riho Kevvai ja Gunnar Saloste. Gunnar tõmbas vintsil hambad siledaks, võid tänutäheks uued hammakad viia :lol:
Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

Arxs kirjutas:
Viido kirjutas:Üle pika vaheaja oli võimalus Mudakoonul võistelda.
tegelt need ATV mehed olid Riho Kevvai ja Gunnar Saloste. Gunnar tõmbas vintsil hambad siledaks, võid tänutäheks uued hammakad viia :lol:
Lugesin seda teksti ühtpidi ja teistpidi.Kuda on võimalik? Kui ATV-d olid ankruks, siis mismoodi need vintsi hambad siledaks läksid? :roll:
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Viido
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Viido »

Küsisin Arxs´i käest Gunnari numbrit ...aga ei ole saanud ?
Ehk keegi saadab mulle privasse.
Gunnar mainis juba võistluste lõpus , et vints andis saba.
Muusika ei aita hambavalu vastu... nii et:
http://www.offroadpartner.ee

Viido Laane
Kasutaja avatar
gunns
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas gunns »

Keegi mingeid "hammakaid" tooma ei pea. Aitasin kuna oli tahtmine ja minu otsus.
Vintsi pole veel lahti võtnud seega ei tea ka mis täpselt viga on. Arvan et vajutasin ankruks olemise ajal vintsinuppu mingis meeltesegaduses (mina olin oma vintsiga Riksi sabas kinni) ja pärast seda on ainult freespool ja lukustus ei tööta.
Igatahes oli tore et vahelduseks sai ka automehi aidata - muidu teeme metsas ainult meelehärmi oma kihutamisega :D
Joelile suured tänud vägeva ürituse eest!
Side lõpp
HEMI power
5227 526
Arxs
Fitting 38"

Postitus Postitas Arxs »

Terv,
ega keegi ei ole juhtunud leidma kusagilt raja pealt ATV esimest õõtsakaitset? Tegi teine vehkat. Tegemist on plastikust kaitsmega ja musta värvi.
Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Kasutaja avatar
tann78
Off Roader Wannabe

Tun

Postitus Postitas tann78 »

Tundub et Beast on nii kiire olnud ülejäänud rajaosal et kaamerad pole ka kaadrisse püüdnud. :lol:
moog 6000 km sõitnud,nüüd juba 8000+ ,no ei raatsi ümber ehitada :PSobivat U406 otsin.
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”