Grand Cherokee 94 soojaga ei käivitu
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Grand Cherokee 94 soojaga ei käivitu
Tere, täna käisin sõitmas ja koguaeg on asi olnud täitsa korras, aga sooja ilmaga ei läinud enam auto käima. Pidin ootama mingi tund aega, et auto jälle käivituks. Seejärel tegin omad sõidud ära, peatusin korra ja seejärel läks jälle tund või natukene rohkem aega, et auto käivituks. Milles võib probleem olla? Ise olen uus nende masinatega. Endine omanik, sõber mul, ütles, et asi võib olla mingis anduris, mis üle kuumeneb, ta ise olevat mingid neist ära lasknud vahetada, aga ei olevat ka kindel kas asi on selles. Muidu töötab auto perfektselt.
Re: Grand Cherokee 94 soojaga ei käivitu
Et oleks lihtsam ennustada, siis mis aasta ja mis mootorist on jutt.Ouyhere kirjutas:Tere, täna käisin sõitmas ja koguaeg on asi olnud täitsa korras, aga sooja ilmaga ei läinud enam auto käima. Pidin ootama mingi tund aega, et auto jälle käivituks. Seejärel tegin omad sõidud ära, peatusin korra ja seejärel läks jälle tund või natukene rohkem aega, et auto käivituks. Milles võib probleem olla? Ise olen uus nende masinatega. Endine omanik, sõber mul, ütles, et asi võib olla mingis anduris, mis üle kuumeneb, ta ise olevat mingid neist ära lasknud vahetada, aga ei olevat ka kindel kas asi on selles. Muidu töötab auto perfektselt.