Grand Cherokee 94 soojaga ei käivitu

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Ouyhere
Rookie

Grand Cherokee 94 soojaga ei käivitu

Postitus Postitas Ouyhere »

Tere, täna käisin sõitmas ja koguaeg on asi olnud täitsa korras, aga sooja ilmaga ei läinud enam auto käima. Pidin ootama mingi tund aega, et auto jälle käivituks. Seejärel tegin omad sõidud ära, peatusin korra ja seejärel läks jälle tund või natukene rohkem aega, et auto käivituks. Milles võib probleem olla? Ise olen uus nende masinatega. Endine omanik, sõber mul, ütles, et asi võib olla mingis anduris, mis üle kuumeneb, ta ise olevat mingid neist ära lasknud vahetada, aga ei olevat ka kindel kas asi on selles. Muidu töötab auto perfektselt.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Re: Grand Cherokee 94 soojaga ei käivitu

Postitus Postitas yanekk »

Ouyhere kirjutas:Tere, täna käisin sõitmas ja koguaeg on asi olnud täitsa korras, aga sooja ilmaga ei läinud enam auto käima. Pidin ootama mingi tund aega, et auto jälle käivituks. Seejärel tegin omad sõidud ära, peatusin korra ja seejärel läks jälle tund või natukene rohkem aega, et auto käivituks. Milles võib probleem olla? Ise olen uus nende masinatega. Endine omanik, sõber mul, ütles, et asi võib olla mingis anduris, mis üle kuumeneb, ta ise olevat mingid neist ära lasknud vahetada, aga ei olevat ka kindel kas asi on selles. Muidu töötab auto perfektselt.
Et oleks lihtsam ennustada, siis mis aasta ja mis mootorist on jutt.
Ouyhere
Rookie

Tegemist on antud juhul siis 4 liitrine ridamootor
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

Arvatavasti pritsungi temp andur-vähemalt mul oli nii.Vaata kas sooja mootoriga tagant musta ka ajab-kui ajab siis on enam-vähem kindel.Mul väitis andur mootorile, et mootori temp on -71 kraadi :evil: .Tänu sellele oli segu nii rikas, et pressis läbi kolvirõngaste 2 l benssu alla karterisse juurde.
Ouyhere
Rookie

Mul tossu küll ei aja, kütet võtab normaalselt ning jaheda ilmaga käivitub nagu midagi poleks viga, ainult soojaga esinevad probleemid.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”