Navara probleem
Moderaatorid: jr, Moderators
Navara probleem
Milles võib asi olla, kui vasakule no nii rohkem kui tavaliselt välja keerates teeb koledat häält.
Nissan D22 ja Mosse 408. Krt mul on ikka hea maitse. 
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Re: Navara probleem
Tavaliselt on sellisel juhul probleemiks piirajad mis asuvad käändmiku ja alumise õõtsa küljes.Piiraja otsas on uuena plastmassist kapsel mis aga ajapikku kulub ja siis hõõrduvad omavahel metallpinnad ja kostub kole ragin (kriuksumine)jalg48 kirjutas:Milles võib asi olla, kui vasakule no nii rohkem kui tavaliselt välja keerates teeb koledat häält.
Tõmba näpuga neile otstele (4tk) tavotti peale ja proovi sõita,peaks vaikseks jääma(aga seda ajutiselt).
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Kriuks
Teeb jah, just kriuksu päris koledat. Proovin neid lahendusi. Ja mis on muidu püsikas. Natuke tume olen. Tänud.
Re: Kriuks
Püsikas on püsikiirus liigend, ehk veovõlli ots, tuleb lihtsalt harjuda sellega, et inimesed järgi vahivad, kui pargid kusagil poe eesjalg48 kirjutas:Teeb jah, just kriuksu päris koledat. Proovin neid lahendusi. Ja mis on muidu püsikas. Natuke tume olen. Tänud.
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Peab siis kogu aeg esisillaga sõitma?
Saab ju ainult tagaveoga kah hakkama.
Mäletan, et oli see ragistamise teema mul kunagi, kui mul veel vana Isuzu Trooper oli. Saigi temaga lõpuks vaid mööda kindalt pinnast sõidetud, kuna see ragin keeramisl esisilla veo korral oli ikka tõsiselt närvesööv. Masin oli nii vana kah, et polnud mõtet enam miskit uut külge osta.
Aga Navara? Kui tegu on piiraja kriginaga, siis ei puutu see esi- või tagavedu tõepoolest asjasse.
Mis muud, kui kärmesti teenindusse! Panevad kenasti uued ja oledki murest vaba. Päris pikaks ajaks, muideks.
Eks ikka omast kogemusest räägin, mis muidu.
Saab ju ainult tagaveoga kah hakkama.
Mäletan, et oli see ragistamise teema mul kunagi, kui mul veel vana Isuzu Trooper oli. Saigi temaga lõpuks vaid mööda kindalt pinnast sõidetud, kuna see ragin keeramisl esisilla veo korral oli ikka tõsiselt närvesööv. Masin oli nii vana kah, et polnud mõtet enam miskit uut külge osta.
Aga Navara? Kui tegu on piiraja kriginaga, siis ei puutu see esi- või tagavedu tõepoolest asjasse.
Mis muud, kui kärmesti teenindusse! Panevad kenasti uued ja oledki murest vaba. Päris pikaks ajaks, muideks.
Eks ikka omast kogemusest räägin, mis muidu.
Veel muresid
Esimesed 5000 km läbitud ja olen teda pisut tundma õppind ja ka vigasid avastanud. Üks mis hirmu teeb on kardaani rist- mis läheb vahekastist esisilla juurde. kastipoolne on lõtkuga. Kas on eraldi vahetatav ja mis peaks hind olema. Ja hinnainfot küsiks ka seal samas asuva sk tihendi kohta, see lekib vaikselt. Veel, et palju läheb õli kastidesse ja palju ja millist kasutada mootoris. Tänud.