Osta "no-name" vints?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
kaidoke
Got ARB and Nitrous?

Osta "no-name" vints?

Postitus Postitas kaidoke »

Ostes Hiinas valmistatud vintsi warn ,siis mille ma saan?
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

vintsi, mis on hiinas tehtud?
Team saarlased
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

Olen ühte warni-i omanud. Väga hea asi oli, olgu tehtud kus tahes.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Kas sa mõtled klooni või orginaali?
Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
kaidoke
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kaidoke »

Mõtlen klooni!
alr
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas alr »

Vaadates inglaste eBayst 12000lbs tõmbejõuga vintside hindu siis mõtlen isegi, et miks mitte, 240Ŗ saaks komplekti kätte, kaugjuhtimispuldiga ja puha, sama ei ole ka midagi suurt laitvat nende kohta kirjutatud inglaste 4x4 foorumites.
MikkM
Fitting 38"

Postitus Postitas MikkM »

alr kirjutas:Vaadates inglaste eBayst 12000lbs tõmbejõuga vintside hindu siis mõtlen isegi, et miks mitte, 240Ŗ saaks komplekti kätte, kaugjuhtimispuldiga ja puha, sama ei ole ka midagi suurt laitvat nende kohta kirjutatud inglaste 4x4 foorumites.
Uurida tasuks kas sama müüa ka varuosasi pakub, saksas selline müüa täitsa olemas.
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

alr kirjutas:Vaadates inglaste eBayst 12000lbs tõmbejõuga vintside hindu siis mõtlen isegi, et miks mitte, 240Ŗ saaks komplekti kätte, kaugjuhtimispuldiga ja puha, sama ei ole ka midagi suurt laitvat nende kohta kirjutatud inglaste 4x4 foorumites.
ka mina ja minu söber vaatavad neid, peaks ühistellimuse vötma?
Team saarlased
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Saate vintsi millel pole hambad karastatud ning vaheseibideks on plastikseibid planetaaris. Mootori mass on kehvalt lahendatud ja vints on aeglane kui kurat. Samas, kui mõistusega ringi käia, siis töötab küll. Olen odavaid hiinakaid Warni koopiaid kasutanud ise.
+372 5028488
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

Kas hiina koopial on ka vintsi peale WARN kirjutatud, või on neil mingid teised nimed kasutuses?
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

rt23 kirjutas:Kas hiina koopial on ka vintsi peale WARN kirjutatud, või on neil mingid teised nimed kasutuses?
Ei ole Warn peale kirjutatud. Warni tehakse Mehhikos ja see on lihtsalt visuaalselt Warni meenutav koopia.
+372 5028488
AsTroSS
Fitting 44"

Postitus Postitas AsTroSS »

Selle teemaga tuleb meelde ketsid nimega :Adibaras, Nice ja Roebek

välimuselt vahetamiseni sarnased originaaliga

Tagasi teemasse, hiina koopial ei tohiks WARN'i kirja peal olla aga võib olla väga sarnase kirjapildi ja kujundusega tekst...
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35

Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Lisaks kvaliteedi avastamisele tasub ka tõsiselt uurida varuosade saadavust ja sobivust normaalsete tootjatega. Kaks tuttavat on ostnud lisaks omale tagavara "hiinaka", kust juppe võtta. Neil peaks ka olema jutu järgi Comeupi "koopiad", aga sarnasus on ainult väline ja varuosad 1:1 ei istu :wink: . Huvitav avastus oli ka see, et selliseid vintse enam ebays ei pakuta ja varuosade otsa lõppemisel tuleb ikkagi comeup või mõne muu saadaoleva tootja juppidele ümber teha. Rahaline sääst on lõpuks null ja ajude komposteerimist on nende mänguasjadega rohkem kui rubla eest. Aegajalt liigub foorumis hea hinnaga veidi kasutatud tuntud tootjate vintse, millele on võimalik Eestist juppe saada ja kvaliteet on ka järgi proovitud. Või tuleb korralik taustauuring teha, kui on soov ikkagi hiinlastega bingot mängida :tooth:
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Re: Osta "no-name" vints?

Postitus Postitas vtl »

kaidoke kirjutas:Ostes Hiinas valmistatud vintsi warn ,siis mille ma saan?
Paneks oma seisukoha ka siia kirja:
Kui sa lähed vintsiga niisama metsa mürama ja backup on olemas, kes su vajadusel välja tõmbab, siis pole ju erilist probleemi, kui osutub, et sinu odav hiina vints mingil hetkel pilbasteks läheb.

Minu jaoks on vints üks päästevarustuse osa, mille toimimise peale tahan kriitilises olukorras kindel olla. Seega ma ei taha odavama ostuhinna nimel loteriid mängida ja võtan toote, mis on offroaderite poolt testitud ja aktsepteeritud.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”