Tahan osta, aga .... on arvelt ajutiselt mahavõetud?
Moderaator: Moderators
Tahan osta, aga .... on arvelt ajutiselt mahavõetud?
Tere, selline lugu, et sooviks soetada masinat, mis on ARKi registrist ajutiselt maas. Nimelt kustutas ajutiselt masina eelmine omanik, kuna hetkeline omanik viivitas ilmselt kõvasti ümberregistreerimisega. Aga kui mina nüüd omandaksin masina praeguse omaniku käest ostu-müügi lepinguga ja võtaksin auto enda nimele (peaks vast saama?), kas siis lisanduks tavalisele omanikuvahetuse riigilõivule (900 krooni) veel mõni lõiv, et neljarattaline uuesti arvele saada? ARK kodukal otseselt selle kohta infi ei leidnud, oli ainult variant uute märkidega arvele võtmine. Ehk oskab keegi nõu anda, kuna ARK meeskond ei taha mu küsimustele nädalavahetusel vastata 
Kui auto on ainult ajutiselt arvelt maha võetud, siis lähed ja registreerid auto oma nimele ja kõik on jälle ilus. Mingeid lisatasusid selle eest ei küsita, maksad vaid omanikuvahetuse eest.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Vaja on lepingut millega auto algselt omanikult osteti ja praegune omanik teeb lepingu uue ostjaga. Võtad need 2 lepingut näppu ja lähed arki.ZFR kirjutas:ARK jaoks on vaja sul ju ostu-müügi lepingut sellega, kelle nimel auto on, selle praeguse müüjaga (nagu aru saan auto pole tema nimel) tehtud lepinguga pole sul seal midagi peale hakata.
Ise just käisin ja mul oli neid erinevate omanike lepinguid 3 tk.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
Peatasin ka just enda nimel oleva bussi eksisteerimise, ARK kodulehel. Väga lihtne teema...ID-kaardiga logid ARK-i sisse ja põhimõtteliselt on asi 1 nupuvajutuse teema. Kui tekib vajadus uuesti arvele saada,siis täpselt sama lihtsalt saab tagasi (tasuta) !
Terv,Ergo
Terv,Ergo
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Maaks kirjutas:Kui küsimus ainult kindlustuses, siis saab alati ju kindlustuse maksevabaks muuta (see tähendab maakeeles piiramta ajaks peatada). Milleks ARK'i üldse torkida.
Küsimus ka selles, et kui teine inimene teeb avarii, siis auto hetkeomaniku konfitsent tõuseb!
Ajutiselt maha võtmine "motiveerib" uut omanikku ümberregamine ära vormistama.
Ise olen kõikidesse ostu-müügi lepingutesse märkind, et ostja kohustub ümberregama auto 7 päeva jooksul. Vastasel juhul võtan arvelt maha. Siiani pole probleeme tekkind.
tel: 5239259
mul selline lugu.
Ehitasin kunagi ühe hainina bmw üles, mis polnud minu nimel, oli tuttava naisevenna nimel, kui auto valmis oli tuli ka üllatus, et polegi arvel enam.
kuidas ta selle kustutas ei tea, aga ARKs tegi ta avalduse (paluti kirjutada valgele paberile, mitte planketile).
Maksin arvele võtu ja värvivahetuse eest kokku 2500eeki ja sain uued numbrid kaa.
Ehitasin kunagi ühe hainina bmw üles, mis polnud minu nimel, oli tuttava naisevenna nimel, kui auto valmis oli tuli ka üllatus, et polegi arvel enam.
kuidas ta selle kustutas ei tea, aga ARKs tegi ta avalduse (paluti kirjutada valgele paberile, mitte planketile).
Maksin arvele võtu ja värvivahetuse eest kokku 2500eeki ja sain uued numbrid kaa.
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
- helar
- I live off from the mud
allar, kas auto nr oli 5 xx ADA ?
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
- TiitR
- I live off from the mud
Kui auto on arvelt maas (kasvõi ajutiselt), siis sellega liikluses osaleda ei tohi ja kui "uus omanik" sellega avarii põhjustab, siis suure tõenäosusega saab ta täie rauaga ning kindlustus ei kataks sellisel juhul mingeid kulusi.mtsn kirjutas:kui auto on maha arvatud arvelt, ja uus "ümberkirjutamisega venitanud" omanik korraldab avarii, kel siis kindlustus tõuseb?
Ei olnud, 626 t*j oli alguses ja pärast oli....helar kirjutas:allar, kas auto nr oli 5 xx ADA ?
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=4&t=56915
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923