Tahan osta, aga .... on arvelt ajutiselt mahavõetud?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
mtsn
Got ARB and Nitrous?

Tahan osta, aga .... on arvelt ajutiselt mahavõetud?

Postitus Postitas mtsn »

Tere, selline lugu, et sooviks soetada masinat, mis on ARKi registrist ajutiselt maas. Nimelt kustutas ajutiselt masina eelmine omanik, kuna hetkeline omanik viivitas ilmselt kõvasti ümberregistreerimisega. Aga kui mina nüüd omandaksin masina praeguse omaniku käest ostu-müügi lepinguga ja võtaksin auto enda nimele (peaks vast saama?), kas siis lisanduks tavalisele omanikuvahetuse riigilõivule (900 krooni) veel mõni lõiv, et neljarattaline uuesti arvele saada? ARK kodukal otseselt selle kohta infi ei leidnud, oli ainult variant uute märkidega arvele võtmine. Ehk oskab keegi nõu anda, kuna ARK meeskond ei taha mu küsimustele nädalavahetusel vastata :D
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Kui auto on ainult ajutiselt arvelt maha võetud, siis lähed ja registreerid auto oma nimele ja kõik on jälle ilus. Mingeid lisatasusid selle eest ei küsita, maksad vaid omanikuvahetuse eest.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
ZFR
Mudder

Postitus Postitas ZFR »

ARK jaoks on vaja sul ju ostu-müügi lepingut sellega, kelle nimel auto on, selle praeguse müüjaga (nagu aru saan auto pole tema nimel) tehtud lepinguga pole sul seal midagi peale hakata.
Kasutaja avatar
mtsn
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas mtsn »

Selge, kui ei pea maksma, siis on hea, seda tahsingi teada
ZFR kirjutas:ARK jaoks on vaja sul ju ostu-müügi lepingut sellega, kelle nimel auto on, selle praeguse müüjaga (nagu aru saan auto pole tema nimel) tehtud lepinguga pole sul seal midagi peale hakata.
tean
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

No mina vist selle auto ajutiselt arvelt maha võtsingi :lol: , kuna kindlustus pinda käima asus. Mulle igatahes õeldi ARK-s, et uuesti arvele võttes ei pea midagi juurde maksma. Tegelt viskab vähe üle küll see jama, auto juba 2,5 aastat tagasi läinud :roll: .
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

ZFR kirjutas:ARK jaoks on vaja sul ju ostu-müügi lepingut sellega, kelle nimel auto on, selle praeguse müüjaga (nagu aru saan auto pole tema nimel) tehtud lepinguga pole sul seal midagi peale hakata.
Vaja on lepingut millega auto algselt omanikult osteti ja praegune omanik teeb lepingu uue ostjaga. Võtad need 2 lepingut näppu ja lähed arki.
Ise just käisin ja mul oli neid erinevate omanike lepinguid 3 tk.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Kasutaja avatar
mtsn
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas mtsn »

Suured tänud kõigile targa info eest. Et kui ma nyyd kellegis uudishimu äratasin oma teemaga, siis võin öelda, et tegemist ei ole selles foorumis kajastatud masinaga ega ka seotud yhegi foorumi liikmega.
Kasutaja avatar
Ergo K
Fitting 38"

Postitus Postitas Ergo K »

Peatasin ka just enda nimel oleva bussi eksisteerimise, ARK kodulehel. Väga lihtne teema...ID-kaardiga logid ARK-i sisse ja põhimõtteliselt on asi 1 nupuvajutuse teema. Kui tekib vajadus uuesti arvele saada,siis täpselt sama lihtsalt saab tagasi (tasuta) !

Terv,Ergo
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

Postitus Postitas Maaks »

Kui küsimus ainult kindlustuses, siis saab alati ju kindlustuse maksevabaks muuta (see tähendab maakeeles piiramta ajaks peatada). Milleks ARK'i üldse torkida.
wdd
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas wdd »

Maaks kirjutas:Kui küsimus ainult kindlustuses, siis saab alati ju kindlustuse maksevabaks muuta (see tähendab maakeeles piiramta ajaks peatada). Milleks ARK'i üldse torkida.

Küsimus ka selles, et kui teine inimene teeb avarii, siis auto hetkeomaniku konfitsent tõuseb!

Ajutiselt maha võtmine "motiveerib" uut omanikku ümberregamine ära vormistama.

Ise olen kõikidesse ostu-müügi lepingutesse märkind, et ostja kohustub ümberregama auto 7 päeva jooksul. Vastasel juhul võtan arvelt maha. Siiani pole probleeme tekkind.
tel: 5239259
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

mul selline lugu.
Ehitasin kunagi ühe hainina bmw üles, mis polnud minu nimel, oli tuttava naisevenna nimel, kui auto valmis oli tuli ka üllatus, et polegi arvel enam.
kuidas ta selle kustutas ei tea, aga ARKs tegi ta avalduse (paluti kirjutada valgele paberile, mitte planketile).
Maksin arvele võtu ja värvivahetuse eest kokku 2500eeki ja sain uued numbrid kaa.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

allar, kas auto nr oli 5 xx ADA ?
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
mtsn
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas mtsn »

kui auto on maha arvatud arvelt, ja uus "ümberkirjutamisega venitanud" omanik korraldab avarii, kel siis kindlustus tõuseb?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

mtsn kirjutas:kui auto on maha arvatud arvelt, ja uus "ümberkirjutamisega venitanud" omanik korraldab avarii, kel siis kindlustus tõuseb?
Kui auto on arvelt maas (kasvõi ajutiselt), siis sellega liikluses osaleda ei tohi ja kui "uus omanik" sellega avarii põhjustab, siis suure tõenäosusega saab ta täie rauaga ning kindlustus ei kataks sellisel juhul mingeid kulusi.
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

helar kirjutas:allar, kas auto nr oli 5 xx ADA ?
Ei olnud, 626 t*j oli alguses ja pärast oli....
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=4&t=56915
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”