esinduses maksab see lõbu minu mäletamist mööda 12 tuhat eeki pluss paigaldus.
näita mulle inimest kes teeb toimiva lukustussüsteemi odavamalt valmis.

Moderaator: Moderators
LSD on piiratud läbilibisemisega ,kuid mul on huvi just mehhaaniliselt 100%lukustuva asja vastu,LSD tagasild on hetkel autol alleinar kirjutas:bmw-le on ju võimalus osta difrisse orig LSD lukk
Kle ää nüüd nori - sa just enne kiitsid, et oled umbe võll hammakameister isegi joogise peaga - võta ja viili siis omale üks lukk valmisjokker28 kirjutas:mina mõtlesin et kysin ok vendadelt head nõu,tuleb aga välja et sattusin mingi naisteka foorumisse kus kylaeided lahmivad nii kuis jaksavad...
isegi bemmi foorumis ei leia sellist lasteaeda......
Tegelane otsib 100% lukustuvat - Truetrack ja Torsen on siiski LSD difridAsTroSS kirjutas:Jooniseid mul ei ole , on ainult liikuv pilt : EATON TRUETRACK
http://www.youtube.com/watch?v=lZmsY2YvVsc
Tolerantsid on küll muljetavaldavadjokker28 kirjutas:eks inimesele kes pole selliste asjade loomis protsessi juures viibinud on ikka raske uskuda mida kõike inimene võib vamis meisterdada...
ja eks need nö tehase asjad tehakse roheliste vennikeste poolt kuskil salajastes laborites valmis .
töötasin ise soomes,karkkilas SEW konserni tehases kus tehti suuri redusi laevadele ,kraanadele ,tuulegenedele jne ja kõik sakslaste eksperimentaal redud valmistati meil ja täitsa tavalistes CNC pinkides,vajadusel nokitseti ka tava treipinkkidega mõni jupp valmis.
ei olnud mingit ulme tehnoloogiat ja vaatamata minu poolt taritud õlledele ja longerotele suudeti siiski asjade dolerants hoida 0,00-0,0 piirides.
eestis on aga väga häid seadmeid ja ka yli häid vennikesi olemas kes suudavad suvalise asja valmis tega ja kvaliteedis järgi andmata,lihtsalt teiste eestlaste kadedus ja rumalus pidurdavad neid inimesi.
Mis on oma olemuselt samuti LSDKalamees kirjutas:Googelda
QUAIFE ATB Differentials
http://www.power-trax.de/produkte/locker/locker-e.htm
Kui sellise jutuga tuled,siis anna ruumi areneda.jokker28 kirjutas:mina mõtlesin et kysin ok vendadelt head nõu,tuleb aga välja et sattusin mingi naisteka foorumisse kus kylaeided lahmivad nii kuis jaksavad...
isegi bemmi foorumis ei leia sellist lasteaeda......
jokker28 kirjutas:LSD on piiratud läbilibisemisega ,kuid mul on huvi just mehhaaniliselt 100%lukustuva asja vastu,LSD tagasild on hetkel autol alleinar kirjutas:bmw-le on ju võimalus osta difrisse orig LSD lukk
äkki lõpetad lause selle pildiga, mis sul silmade eesjokker28 kirjutas:tegelikult on mul pilt silmade ees sellest mida ma tahan ja kuidas see asi ka reaalselt toimima saab