Jeep kooles sõidupealt ära

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Postitus Postitas 3FjaN »

Tere samad probleemid on kummitanud nii mind, kui sõber Aaret, kuid vähe teise autoga, Voyager AWD.
Lahendus oli keskkonsoolis, seal kus on kliima ja ventilatsiooni juhtimisnupud. Nende taga on plaat päris mitme kiviga ja pistikus põles mass maha. Lahenduseks oli otse trükiplaadile joota uus mass, mis tuli pistikusse. Minul ja veel mõnel Chrysleril on see aidanud, kuid sõbral põles lisaks vist maha immo ja keskluku juhtimine. Päris korda veel ei olegi saanud.
Sümptomiteks ongi see, et armatuur kustub ära ja immo ei lähe maha. Starter töötab, korraks läheb käima ja sureb välja. Samuti ei tööta siis vendi ja kondi juhtimine

Urmas
Tööle seltsimehed,igatahes!
Kasutaja avatar
Lundve
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Lundve »

Nii, nüüd auto Eestis ja viga vist teada. Kutu on PCM(mootori aju), mille viisin ajukirurgide juurde. Esmaspäeval selgub, kas sai asja või tuleb uus osta, mis on päris krõbeda hinnaga: Silber 15k, Ameerikaauto 10k ja Motorola maaletooja 5k.
EX. Grand Cherokee 4,0 96
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017
Kasutaja avatar
Lundve
Fitting 38"
Kontakt:

JA saaga jätkub:

Alustame siis sellest teemast: http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=32733

Auto sai siis Soomest Eestisse toodud 14.01.2010 ja antud Ameerika Autoteenindusse remonti.
Paari päeva pärast diagnoos, et PCM peetis ja tuleb neilt uus osta 9500EEK
Sellega nõus ei olnud tõin kasutatud PCM, mis sama koodiga ja nende väitel pidi sobima.
Leiti, et ikkagi vist ei sobi aga nad ikka tahaks sõitva auto pealt proovida: http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=32974
Ok nad leidsid ise doonori, sellega testiti minu auto PCM ja kõik olla nagu ok, et selles viga pole.
Paluti järgmisena korraldada neile BCM ja spidokapaneel.
Sai needki detailid toodud (Nüüd ma tagatipuks veel ka romula püsi-ja lugupeetud klient, õnneks sai need tükid tagasi anda)
Prooviti ka BCM ja spidoplokk ära, ikka ei midagi.
Anti need tagasi ja paluti tuua SKIM (immo moodul)
Sai ka immo toodud , ikka ei midagi, jätkuvalt ei saa elektrik oma testriga auto ajudega ühendust .
Siis eile sai auto sealt teenindusest sama targalt ära toodud, kuna härrased, kes reklaamivad, et saavad igast Ameerika päritolu automargist jagu ei saa hakkama.
Täiesti arusaamatu värk, mis neil seal toimub. Ma eeldan, et toon auto teenindusse ja saan tagasi töökorras auto, krt need vennad teatavad rõõmsalt kuu hiljem, et ei ikka ei saanud hakkama. (Kas huvitav, Eestis on üldse kedagi kes sellise tööga hakkama saab? Lõhnab miskipärast selle järgi, et mõni nõukaaegse kooliga autoelektrik saab viimati asjale ka pihta, mitte ei vahi mingit testrit ja ei nuta, et ei saa hakkama, kuna tester ei saa ühendust)
Palusin, enne, kui auto järgi tulen, et enamvähem lahtikistud detailid polstrid jne. tagasi pandaks aga ei midagi,polstrid ok, aga krt kui kruvid auto põrandal vedelevad siis see pole enam normaalne.
Kanitell jätkub............[/url]
Kasutaja avatar
Lundve
Fitting 38"
Kontakt:

NiiNii!
Täna siis peale lõunat hakkas selle asjaga tegelema Audihooldus.ee (võttis asja kui väljakutset, ei ole neil mingeid Mopari testreid ega midagi, kuigi on kõige kõvem sõna Boschi repertuaarist KTS ) 16.30 tuli kõne, et viga selge ja kas soovin, et nemad saavad vajaliku osa 7 päeva pärast või leian mina kuskilt kohe. Ok uurisin veidi ja American Beautys oli detail olemas. Viisin detaili audihooldusse ja 5 min ning voilaa auto töötas.
Asi oli siis nukkvõlli anduris, hinnaga 550EEK
Esmaspäeval peaks siis auto kätte saama sõitvas olekus. Mina olen omad järeldused igatahes teatud teisest töökojast teinud.
Juhin tähelepanu sellele, et http://www.audihooldus.eepole varem kunagi Jeep marki autosi remontinud.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Enda kogemused on näidanud sama,kui tehakse lihtsalt remondi tööd,ilma erilise huvita,siis tulemust ei pruugi tulla,kunde maksab ju nagunii kõik kinni.

Kui tehakse asja huvi ja sportliku jonniga,on tulemused paremad.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Lundve kirjutas:NiiNii!
Täna siis peale lõunat hakkas selle asjaga tegelema Audihooldus.ee (võttis asja kui väljakutset, ei ole neil mingeid Mopari testreid ega midagi, kuigi on kõige kõvem sõna Boschi repertuaarist KTS ) 16.30 tuli kõne, et viga selge ja kas soovin, et nemad saavad vajaliku osa 7 päeva pärast või leian mina kuskilt kohe. Ok uurisin veidi ja American Beautys oli detail olemas. Viisin detaili audihooldusse ja 5 min ning voilaa auto töötas.
Esmaspäeval peaks siis auto kätte saama sõitvas olekus. Mina olen omad järeldused igatahes teatud teisest töökojast teinud.
Juhin tähelepanu sellele, et http://www.audihooldus.eepole varem kunagi Jeep marki autosi remontinud.
Töökoda oleksid pidanud vahetama juba ammu.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
Lundve
Fitting 38"
Kontakt:

ibra kirjutas:
Lundve kirjutas:NiiNii!
Töökoda oleksid pidanud vahetama juba ammu.
Seda minagi tagantjärgi mõeldes. Muidugi AA vennad koguaeg lubasid, et kohe-kohe saame korda. Eks nad lootsid hea nutsu sellest teemast teenida, paraku kujunes asi vastupidiseks. Krt ma ei uskund sellist asja, et teoreetiliselt pädev töökoda, kus igapäev ameerika päritolu masinaid tehakse ei saa asja sõitma.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Ei loe et on olemas diagnostikaseadmed,kui ei ole mehi ,kes nendega tööd teha suudavad.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”