Kes oskab Viljandis karpat timmida.

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kondimurdja
Rock Crawler

Kes oskab Viljandis karpat timmida.

Postitus Postitas Kondimurdja »

Vaja siis samurail süüde normaalseks panna ja karbuss ära timmida.
Auto ei taha normaalselt käia lihtsalt :cry:
Kus, kes teeb seda??
Mida rohkem muda seda uhkem.....
1.Nissan Patrol 85.a 2.8b
2.Suzuki sj410
3.LADA NIVA 2002.a 1.6
Kasutaja avatar
pets9555
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas pets9555 »

Võid Särje poole pöörduda.
Äkki leiad mõne vanakooli mehhaaniku, kes veneajal karpadega tegelenud. Mõned aastad tagasi sai käidud ühe vanahärra juures Vastemõisas, kahjuks ei mäleta kus elab seal täpselt ja kontakti ka pole. Äkki mõni sealtkandi vend teab.

Pets
Chevy Blazer S-10, 4.3 sport
Kondimurdja
Rock Crawler

Seda ma arvasingi, et pakute Särje välja :lol: Särje juures võid vaeseks jääda ju :cry:
Äkki oskab keegi odavamat soovitada :roll:
2.Suzuki sj410
3.LADA NIVA 2002.a 1.6
Kasutaja avatar
Kelle
Mudder

Postitus Postitas Kelle »

See Vastemõisa poole on Karbussi-Jaan.
5+ mees.
Tuleb ise kohaleminna, ära kuulata kuidas tal üldse aegapole ja ega ta teha ei viici ning siis saab alati kaubale. Vähemalt mina olen sealt alati abi saanud.
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

Karbussi jaan vahepeal enam ei töötanud kuna tervis kehva http://www.ccv.ee/foorum/viewtopic.php? ... an&start=0 Viimane post küll suht vana, ehk kellegil uuemaid andmeid.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Uko
Rock Crawler

Postitus Postitas Uko »

Karbussi Jaan peaks garbusse regullima juba tükk aega teises ja ehk ka paremas ilmas.
olge marurahulikud!
Uko
Rock Crawler

Postitus Postitas Uko »

Mis seal siis nii keerulist on sellel karpal?Kui tühikäigu segukruvi ülesse leiad hakka kruttima,kuuled ju kohe kui midagi muutub.Tegelikult ma võiks homme hommiku poole oilgu peale visata,kuhu tulema peab?
olge marurahulikud!
PARUN
Rock Crawler

Postitus Postitas PARUN »

Uko kirjutas:Mis seal siis nii keerulist on sellel karpal?Kui tühikäigu segukruvi ülesse leiad hakka kruttima,kuuled ju kohe kui midagi muutub.
Ja sul puudub veel co gaaside mõõte riist ja selleks oli karbussi-Jaanil nina :lol: kuigi jah, väga asjalik vana tundus olema, käisin kunagi G2 seal oma küttekulu mure kurtmas, võttis teine 10/100, kuid abi ei saanud sealt. Hiljem mootori laiali võttes olid kolvirõngad kinni ja see selle põhjuseks oli.
Soovitan ikkagi SärgAA teenuseid kasutada, saad teada oma mootori seisukorra. Korduvalt seal käinud ja abi saanud. Kui räägid ära, et palju pappi pole, tahad süüdet ja karbussi timmida siis läheb tunduvalt vähem raha. Vana ju selline, et iga p___s detaili uurib ja üritab seda elustada. Ehk kuidagi ikka kaubale saab. Muidugi, mis minule kõigerohkem pahameelt teeb, et ei saa ise oma auto juues olla, vähemalt klaasist aken võiks olla.
Kõnetraat 51922951
erkist
Rookie

Postitus Postitas erkist »

Särje kohta kunagi kuulsin koledat lugu, et pidavat kliente kindlustama omale diagnostika pistikus susserdamisega. Et peale tema juures käiku mujal diagnostis käia enam ei kannata, sest arvut lihtsalt ei ühendu enam. Võimalik et ainult linnalegend.
Kondimurdja
Rock Crawler

Uko kirjutas:Mis seal siis nii keerulist on sellel karpal?Kui tühikäigu segukruvi ülesse leiad hakka kruttima,kuuled ju kohe kui midagi muutub.Tegelikult ma võiks homme hommiku poole oilgu peale visata,kuhu tulema peab?
Kle aga kui sa ikka oskad midagi teha siis äkki lepime mingi aja kokku. Et kunas ja kus.
2.Suzuki sj410
3.LADA NIVA 2002.a 1.6
Kasutaja avatar
vip001
Fitting 38"

Postitus Postitas vip001 »

Kondimurdja kirjutas:
Uko kirjutas:Mis seal siis nii keerulist on sellel karpal?Kui tühikäigu segukruvi ülesse leiad hakka kruttima,kuuled ju kohe kui midagi muutub.Tegelikult ma võiks homme hommiku poole oilgu peale visata,kuhu tulema peab?
Kle aga kui sa ikka oskad midagi teha siis äkki lepime mingi aja kokku. Et kunas ja kus.
"Karbussi Jaan" ei tegele juba aasta-kaks kindlasti karpadega. Olen samakandi mees. Ta keeras ära viidi Jämejalga. Ja viimaste külajuttude järgi olevat lusika nurka viskanud.

Tulles tagasi teema teema algataja mure juurde siis mul täpsemalt sama mure Samuraiga. Tühikäigu sain enam vähem paika, kuid mootor ei ki just ühtlaselt. Rommi on küll selle ala spetsialist ja paneks selle pilli ilmselt lihtsalt tuksuma, kuid kahjuks ta Tallinnas. Nii et kui keegi pädev Viljandimaalt oleks sel alal mul samuti üle vaatama oleks väga BROO. Igaks juhuks minu nr. 525 3946
Kondimurdja
Rock Crawler

Minu mure on selline, et tühikäik on väga hea. Kohe ilus kuulda. Aga kui sõidan 70km/h siis tihti jätab vahele. Noh see tähendab, et jõnksutab. Kui aga sõidan 90km/h siis ei anna enam tunda. :roll:
2.Suzuki sj410
3.LADA NIVA 2002.a 1.6
Kasutaja avatar
vip001
Fitting 38"

Postitus Postitas vip001 »

Kondimurdja kirjutas:Minu mure on selline, et tühikäik on väga hea. Kohe ilus kuulda. Aga kui sõidan 70km/h siis tihti jätab vahele. Noh see tähendab, et jõnksutab. Kui aga sõidan 90km/h siis ei anna enam tunda. :roll:
Proov karbuss läbi surkida traadiga ja siis tugeva suruõhuga.
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

vip001 kirjutas:
Kondimurdja kirjutas:Minu mure on selline, et tühikäik on väga hea. Kohe ilus kuulda. Aga kui sõidan 70km/h siis tihti jätab vahele. Noh see tähendab, et jõnksutab. Kui aga sõidan 90km/h siis ei anna enam tunda. :roll:
Proov karbuss läbi surkida traadiga ja siis tugeva suruõhuga.
Traadigs ei ole seal midagi surkida, lahtivõtmine ja suruõhk aitavad küll. Kuid enamus juhtudest teeb puhastustööd ikkagi filter.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”