Auto ei taha normaalselt käia lihtsalt

Kus, kes teeb seda??
Moderaator: Moderators
Ja sul puudub veel co gaaside mõõte riist ja selleks oli karbussi-Jaanil ninaUko kirjutas:Mis seal siis nii keerulist on sellel karpal?Kui tühikäigu segukruvi ülesse leiad hakka kruttima,kuuled ju kohe kui midagi muutub.
Kle aga kui sa ikka oskad midagi teha siis äkki lepime mingi aja kokku. Et kunas ja kus.Uko kirjutas:Mis seal siis nii keerulist on sellel karpal?Kui tühikäigu segukruvi ülesse leiad hakka kruttima,kuuled ju kohe kui midagi muutub.Tegelikult ma võiks homme hommiku poole oilgu peale visata,kuhu tulema peab?
"Karbussi Jaan" ei tegele juba aasta-kaks kindlasti karpadega. Olen samakandi mees. Ta keeras ära viidi Jämejalga. Ja viimaste külajuttude järgi olevat lusika nurka viskanud.Kondimurdja kirjutas:Kle aga kui sa ikka oskad midagi teha siis äkki lepime mingi aja kokku. Et kunas ja kus.Uko kirjutas:Mis seal siis nii keerulist on sellel karpal?Kui tühikäigu segukruvi ülesse leiad hakka kruttima,kuuled ju kohe kui midagi muutub.Tegelikult ma võiks homme hommiku poole oilgu peale visata,kuhu tulema peab?
Traadigs ei ole seal midagi surkida, lahtivõtmine ja suruõhk aitavad küll. Kuid enamus juhtudest teeb puhastustööd ikkagi filter.vip001 kirjutas:Proov karbuss läbi surkida traadiga ja siis tugeva suruõhuga.Kondimurdja kirjutas:Minu mure on selline, et tühikäik on väga hea. Kohe ilus kuulda. Aga kui sõidan 70km/h siis tihti jätab vahele. Noh see tähendab, et jõnksutab. Kui aga sõidan 90km/h siis ei anna enam tunda.