Auto seisis umbes 2 kuud(väljas),panin täis aku peale,läks ilusti käima.Töötas normaalselt sinna maani kuni hakkasin käiku vahetama(Automaat kast),vahetasin käigu ja suri välja ja enam käima ei läinud.Milles probleem?
Klemm oli mingi mõned tunnid maas ja siis hiljem läks käima.Ikka sama jama, kui käigu paned sisse sureb maha.Ma arvan, et asi selle et kastis liiga vähe õli,mida ma just avastasin.Eks kui õli saan sisse ja olukord paraneb anna siin ka teada.
Nüüd siis järgmine mure: kumb õli talle kasti käib kas Dexron II või Dexron III.Auto tootmis aastaks on 1995.Ma tean seda et Dexron kahte tohib kolmega asendada aga vastupidi ei või.Ma olen nii aru saanud, et see kolm juhib mingit elektrit, aga kaks mitte.
miku89 kirjutas:Nüüd siis järgmine mure: kumb õli talle kasti käib kas Dexron II või Dexron III.Auto tootmis aastaks on 1995.Ma tean seda et Dexron kahte tohib kolmega asendada aga vastupidi ei või.Ma olen nii aru saanud, et see kolm juhib mingit elektrit, aga kaks mitte.
Niipalju kui mina lugenud olen (igasugused tehnilised manuaalid kui ka auoga kaasas olevas juhendis) käib automaatkastis ja vahekastis õli Mopar ATF Plus tüüp 7176. Dexron II soovitati äärmisel juhul ja mitte kaua, ehk siis avarii olukorrana.
Nii vea koodiks siis 13 ehk MAP sensor,nüüd küsimus kus see asub tall ja mis see uus andur maksta võib?Mis üldsegi tavaliselt selle anduriga juhtub,äkki saab keegi targem vähekene nõu anda.Tänud