Moderaatorid: jr, Moderators
Kusjuures mõjutab.Sinine on mõeldud max. -18 kraadi. Seda ütles üks tuttav tanklategelane ja on ka koduste vahenditega testitud.Paul kirjutas:Kütuse värv nüüd küll käivitumist ei mõjuta ja see pole ka teema, millega avalikult foorumis kiideldaJeebidijee kirjutas:Mul seisis Terrano putukas 3 kuud ja ramp läx parts käima , endal sinine küte sees. Niiet Nissan on ikka hea pill.
No ma ei tea, kuidas seda testiti aga eile õnnestus kaeda olerexsi sinist ED ja no nagu saebensiin ilus voolav ja jne.Movistar kirjutas:Kusjuures mõjutab.Sinine on mõeldud max. -18 kraadi. Seda ütles üks tuttav tanklategelane ja on ka koduste vahenditega testitud.Paul kirjutas:Kütuse värv nüüd küll käivitumist ei mõjuta ja see pole ka teema, millega avalikult foorumis kiideldaJeebidijee kirjutas:Mul seisis Terrano putukas 3 kuud ja ramp läx parts käima , endal sinine küte sees. Niiet Nissan on ikka hea pill.
fagott kirjutas:Movistaril õigus, kuna põllutöid sellise külmaga ei tehta ja töömasinaid ei soovitaks kellelgi üle -25C kasutada, kuna kahjum võib olla kasumist oluliselt suurem
Minuteada ka sinist kütust üle -20C Eestis ei müüda.