K: Kuidas nende külmadega Nissanid käivituvad ?

Moderaatorid: jr, Moderators

patrol61
Mudder

K: Kuidas nende külmadega Nissanid käivituvad ?

Postitus Postitas patrol61 »

Minu patrol y61 3,0td, läheb küll käima, kuid mitte suurepäraselt, tahab käiamist. Üks hommik pumpasin isegi käsipumbaga natuke ette ja siis käiasin uuesti, siis läks. Ma kardan et viga on ka selles et suvine kütus võib seal sees olla.
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Kütusega oled õigel teel :idea: . Mul suvekütusega sõiduauto käivitamisel oli umbes sama tunne, kui talveküttega -30-nega.
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Pealegi just sai läbitud Patroli y61 külmailmakäivituse koolitus. Niisiis ootad, kuni eelsüüteküünalde tuli ära kustub. Siis ootad veel 8 sekundit. Ja siis annad starterit. Enda autol andis suurepärase tulemuse :lol: .
Lauzy
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Lauzy »

Enda y61 käivitub ilusti peale seda kui sai see väike tankla filter minema visatud, sest sellest ei tahtnud kütus hästi läbi joosta :)
Ise ootan ka niikaua kui Airbag´i tuli ära kustub, siis jääb üle ainult võtit näidata ning seda ka ilma plokki soendamatta,kuid mootori säästmise mõttes kasutan ikka ploki soendust ka :wink:
Kasutaja avatar
Kuzmitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Kuzmitz »

Lauzy kirjutas:Enda y61 käivitub ilusti peale seda kui sai see väike tankla filter minema visatud, sest sellest ei tahtnud kütus hästi läbi joosta :)
Ise ootan ka niikaua kui Airbag´i tuli ära kustub, siis jääb üle ainult võtit näidata ning seda ka ilma plokki soendamatta,kuid mootori säästmise mõttes kasutan ikka ploki soendust ka :wink:
Hämmastav... Mu Patrolil sama asi, et peab Airbag´i tule kustumise ära ootama. Kas see on miski margipõhine kiiks või?
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

Kuzmitz kirjutas:
Lauzy kirjutas:Enda y61 käivitub ilusti peale seda kui sai see väike tankla filter minema visatud, sest sellest ei tahtnud kütus hästi läbi joosta :)
Hämmastav... Mu Patrolil sama asi, et peab Airbag´i tule kustumise ära ootama. Kas see on miski margipõhine kiiks või?
Kõigil diisel autodel jäävad küünlad peale märgutule kustumist veel tööle. Pista pea kapoti alla ning kuula, millal relee klõps käib ning näed, kaua küünlad tegelikult järgi on.
Aitan palju oskan...
Kasutaja avatar
Kuzmitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Kuzmitz »

suzi kirjutas: Kõigil diisel autodel jäävad küünlad peale märgutule kustumist veel tööle. Pista pea kapoti alla ning kuula, millal relee klõps käib ning näed, kaua küünlad tegelikult järgi on.
Tean, olen aega mõõtnud peale süüte sisse keeramist... Kalender oli abiks :rofl: . Aga ikkagi huvitav, miks just Airbag´i tuli on see indikaator, millal mootorit käivitada? Ise mõtlesin, et mu auto elektroonikal miski kala sees, aga tundub, et mu auto pole ainuke. Kas keegi oskab seletada, millest see tuleb? Küünlad on suht uued mul, nii et nende kaela ei saa midagi veeretada.
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Airbagi tuli pole mingi indikaator.Võib ka paar korda küünlaid anda ,käivitub paremini. :goodguy
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

Kuzmitz kirjutas:
suzi kirjutas: Kõigil diisel autodel jäävad küünlad peale märgutule kustumist veel tööle. Pista pea kapoti alla ning kuula, millal relee klõps käib ning näed, kaua küünlad tegelikult järgi on.
Tean, olen aega mõõtnud peale süüte sisse keeramist... Kalender oli abiks :rofl: . Aga ikkagi huvitav, miks just Airbag´i tuli on see indikaator, millal mootorit käivitada? Ise mõtlesin, et mu auto elektroonikal miski kala sees, aga tundub, et mu auto pole ainuke. Kas keegi oskab seletada, millest see tuleb? Küünlad on suht uued mul, nii et nende kaela ei saa midagi veeretada.
Lihtsalt airbagi kontroll, takistuste mõõtmine jne võtab autol kauem aega. Seega on sul küünlad kauem järgi ning silinder soojem, mille tulemusena pihustub diisel paremini ning ka plahvatab paremini. Aeg on selle nimi!
Aitan palju oskan...
Kasutaja avatar
uno
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas uno »

Ma vahetasin juba eelime kevad enda niiisaaanil eelsüüteküünlad ära. Nende külmadega ei olnud käivitamisega mingeid probleeme.
Üks hommik olid ainult akuklemmid oksüdeerunud :lol:
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

Minu Y61 käivitub üsna hästi.
Kuna mul aga mingit mootoribloki eelsoojendust ei ole,siis algul on külma mootori häält üsna valus kuulata.
Sellega seoses arendan järgmise teema:
Kas ja millist mootori eelsoojendust te kasutate?
Webasto paigaldamine käib rahakotile üle jõu.
Elektriline soojendus...milline ja kust kohast oleks mõttekas seda soetada/paigaldada?
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Proovisin ka enda 3.3 td käima ajada ja -18 c polnud mingit probleemi.
Algul vähe puterdas,kuid mõne hetke pärast käis kui kellavärk.
Kasutaja avatar
metsik
I live off from the mud

nissan

Postitus Postitas metsik »

minu patrull on siiani iga ilmaga ilusti käivitund :D .aga see sumpsi klapp ei taha külmaga kohe sulguda.aga kui sulgub siis on 5mintsiga tuba soe.
saaks maakerale tiiru peale. Tel. 5183816
http://www.kregori.ee Teleskooplaaduri teenused
https://www.facebook.com/kregori.ee/?fref=ts
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Ints kirjutas: Kas ja millist mootori eelsoojendust te kasutate?
Webasto paigaldamine käib rahakotile üle jõu.
Elektriline soojendus...milline ja kust kohast oleks mõttekas seda soetada/paigaldada?
Jah.
Defa.
Palju edasimüüjaid, kes ka paigaldavad (nt Autoasi, Autoekspert). Pole ka endal mingi kunst seda paigaldada. Osadel autodel ei pea isegi jahutusvedelikku välja laskma, sest käib spetsiaalselt selleks ette nähtud süvendisse (nt Chyrsleri HEMI 5.7 on selline ja olen näinud veel Toyota Corolla 2006 puhul, ilmselt neid veel).
Boonuseks on veel salongisoendus, mis teeb klaasid ka puhtaks, kuid samas ei koorma akut (nagu Webasto).
Ilma soenduseta ei tahaks enam ühtegi autot külmaga käima "vägistada" :evil:
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
metsik
I live off from the mud

ploki soendus

Postitus Postitas metsik »

linnas,kortermajas on se elektriga soendamine suht keeruline :? .aga jah selle webasto eest küsivad vist koos paigaldusega mingi 20k.
saaks maakerale tiiru peale. Tel. 5183816
http://www.kregori.ee Teleskooplaaduri teenused
https://www.facebook.com/kregori.ee/?fref=ts
Vasta

Mine “Nissan / Renault”