midagi "uriseb"

Moderaatorid: jr, Moderators

fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Aga mis plaanid sul selle vana hoorattaga on muidu?Nagu ma aru saan,ostsid just Prillimäe tühjaks?Ja see siduriketas eriti murelikuks ei tee,hoorattaga võrreldes ei maksa ta muffigi.

Mulle hakkab tasapisi tunduma,et olen mudeli valikuga eksinud:käigukasti ja radiaatori vahel liiga palju keerulisi ja kalleid vidinaid.Peab vist miskit vanemat vaatama :roll:
fagott
True Off Roader!

Ja veel,kui seda vanema varianti uurisid,kas sellel siis pole seda hooratta huiovinat ja saab ilma hakkama?
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

Postitus Postitas Tony »

vana esialgu seisab, nii "igaksjuhuks" riiulis, kui romula oma kogemata hullemini laiali lendama peaks.
Vanem hooratas on nagu hooratas ikka "all in 1" aint suurem. .Tal võtab kogu leevenduse asja sidur vastu

Ja mis pärast sa vale valiku tegid, väga hea auto on ju ?
Kõik need samad jupid on ka teistel autodel, väikeste erinevustega ainult. :wink: :wink:

Mina küll veel selle pärast "põnnama" ei lööks

Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
fagott
True Off Roader!

Aga,kas see hooratas,mis sa said,oli Prillimäel viimane?
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

Postitus Postitas Tony »

fagott kirjutas:Aga,kas see hooratas,mis sa said,oli Prillimäel viimane?
kasutamiskõlbulikest jahh
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
fagott
True Off Roader!

:cry:
patrol61
Mudder

Postitus Postitas patrol61 »

Mina lasin endal selle hooratta kinni keevitada, tutika sidurikomplekti ladusin kah peale, kuid vahe on nyyd selles, et leevendus on lahjavõitu, vibreerib kiirendamisel. Olen otsustanud et proovin veel mõnd teist siduriketast ja kui ei õnnestu, siis on küll väga kahju.
fagott
True Off Roader!

Mismõttes kiirendamisel vibreerib? Äkki ikka suurtel pööretel, kuna pole enam täpselt tasakaalus. Tahad öelda, et kohapeal tuuritades ei vibreeri?
kaldejan
Rookie

Postitus Postitas kaldejan »

Mina pakuks ka pigem, et keevitamise tulemusena ei ole hooratas korralikult tasakaalus enam. Leevenduse lahjavõitu jäämisel tekkib selline auto "hüppamise" tunne ( vanad vene veoautod koha pealt ära minnes)
patrol61
Mudder

ei ole mingit hüppamist ega probleemi hooratta tasakaaluga, see sai tasakaalustatud, vaid selline nö mootori vibra....seda teevad kõik autod kui sõita kõrgema käiguga madalate pööretega, põhimõtteliselt selle vibra vastu ongi see kahemassiline hooratas tehtud, et auto sõidaks pehmemalt sujuvamalt.
patrol61
Mudder

See vibra tuleb sisse alates 3 käigust, ja mingitel kindlatel pööretel, nii umbes 1800 juures. Ma ei tea kas mu seletus on arusaadav kuidas ta vibreerib ? See ei ole selline vibra nagu oleks midagi tasakaalust ära, vaid just jääb mulje nagu siduriketta vedrud on liiga jäigad ja sellest tulenevalt ka see vibra.
fagott
True Off Roader!

Mitte mõhkugi ei taipa. Kui juba sõidab, siis ei tohiks ju miskit vibratsiooni tekkida, iseasi, kui sidur libiseb. Oled sa ikka kindel, et ilma käiguta pole mingit vibra?
fagott
True Off Roader!

Pigem arvan, et kontrolli kardaani nuutliidest ja riste. Äkki see jäik hooratas toob lihtsalt mõne vea esile, mida vanaga tänu leevendusele ei tundnud?
fagott
True Off Roader!

Hoorattast tulenev vibratsioon peaks olema kindlatel pööretel samasugune, ükskõik mis käiguga või üldse vabakäigul kohapeal?
patrol61
Mudder

kohapeal tuuritades ei vibreeri absoluutselt, ei tühipöördel ega ka kõrgematel pööretel.
Vasta

Mine “Nissan / Renault”