Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
toilu kirjutas:Millal sa sinna lähed loomadele süüa viima TiitR?
Üleeile käisin, eile käisin, täna käisin...homme süüa viima ei lähe, kuna plaan pukki minna ja mõni notsu "ära kutsuda"
Aga toilu, kas tahad ka metsavahele "jalutama" tulla?
Viimati muutis TiitR, P Jaan 10, 2010 8:57 pm, muudetud 1 kord kokku.
no mis ma võiks öelda. no ütleks näiteks seda, et raketibaas on ikka oluliselt raskem kui krossirada aga kuna mul pole vintsi ja auto on ka tänava seades siis üksi oleksin jäänudki raketibaasi. aaga kui on huvilisi siis võiks krossirajale minna küll. eriti tänavaseades maasturitega on seal piisavalt offroad tegelikult ja kui erilisi kogemusi ka pole (nagu mul) siis on ka seal päris lõbus.
kahju, et täna fotokal nagu kiuste akud kõik tühjad olid. muidu oleks pidimaterjali ka juurde lisanud. aga seda siis järgmine kord.
cdrom kirjutas:no mis ma võiks öelda. no ütleks näiteks seda, et raketibaas on ikka oluliselt raskem kui krossirada aga kuna mul pole vintsi ja auto on ka tänava seades siis üksi oleksin jäänudki raketibaasi. aaga kui on huvilisi siis võiks krossirajale minna küll. eriti tänavaseades maasturitega on seal piisavalt offroad tegelikult ja kui erilisi kogemusi ka pole (nagu mul) siis on ka seal päris lõbus.
kahju, et täna fotokal nagu kiuste akud kõik tühjad olid. muidu oleks pidimaterjali ka juurde lisanud. aga seda siis järgmine kord.
Sai siin just toiluga vaikselt kokku lepitud, et kui metsaminekut ei tule, siis äkki homme krossirajale