talverõõmud tartus

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
cdrom
Off Roader Wannabe

talverõõmud tartus

Postitus Postitas cdrom »

käisin täna oma vigase exploreriga (esimene käik puudub) raadi kossirajal teed sisse sõitmas. võiks öelda, et päris lahe oli ja kindlasti oleks veel fan-im olnud kui keegi veel oleks seltsiks olnud. ja siit ka küsimus, et kas keegi tartust või selle lähikonnast on huvitatud raadi krossirajal sõitmisest?
rohkem rauda!
tel. 55684846
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

Postitus Postitas toilu »

nuh raadi krossikal võib sõita aga see täiesti läbi sõidetud. Tuleb ikka metsa minna ja seal nautida :)

Aga samas kui sa sinna lähed anna teada ühineks ka :)

Toilu
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
Kasutaja avatar
cdrom
Off Roader Wannabe

pika kerega maasturiga on puudevahel natuke niru aga proovida võiks muidugi ikkagi. krossirada on tartukandi rahval kindlasti risti-põiki läbi sõidetud aga talvel lumega on ta kindlasti hoopis teine kui suvel kruusa peal. ja noh mina olin seal ikkagi esimest korda ja minu jaoks oli seal avastamisrõõmu küllaga ja jäi veel tulevasteks kordatekski. sõber tegi pisut filmi ka. riputan kohe siia ka üles. sips läheb aega:P :)
telefoniga tehtu on siin http://www.youtube.com/watch?v=J5oamlQziIY
fotokaga tehtuga läheb sips aega, kuna materjal pole minu käes. 8)
Viimati muutis cdrom, P Jaan 10, 2010 12:02 pm, muudetud 1 kord kokku.
rohkem rauda!
tel. 55684846
Kasutaja avatar
manal
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas manal »

Eks anna teada, kui minek on, isegi loputaks end lumes pisut.
Kasutaja avatar
cdrom
Off Roader Wannabe

võiks ju tänagi minna aga kuidas ma teada annan, sul pole ju tel. nr.-it profiilis :?
rohkem rauda!
tel. 55684846
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

cdrom kirjutas:võiks ju tänagi minna aga kuidas ma teada annan, sul pole ju tel. nr.-it profiilis :?
Tee silmad rohkem lahti :D

Aga samas kui sa sinna lähed anna teada ühineks ka Smile

Toilu
Klaperjaht 2008 kaardilugeja
----------------------------
GSM: 5204252
e-mail: toivo37@gmail.com
http://tartuoffroad.ee
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Kasutaja avatar
manal
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Mul polnud tel nr-it, nüüd on:) Täna nagunii polnud aega, õlu võttis võimust;) Aga iga teine päev on ok.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

manal kirjutas:Mul polnud tel nr-it, nüüd on:) Täna nagunii polnud aega, õlu võttis võimust;) Aga iga teine päev on ok.
Kui nädala sees plaan minna, siis kuni mingi kella 16..16.30-ni on veel valge ja oleks ka käsi. Nädalavahetused kahjuks 100% jahis ja seega saan adrenaliini ja lumes müttamise kätte sealt 8)
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

KUi nädalasees siis olen käsi. Nüüd tuleks mõelda kuhu minna. Eks ma natuke ragista ajusid :)
Metsas näeme rsk!!!
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

toilu kirjutas:KUi nädalasees siis olen käsi. Nüüd tuleks mõelda kuhu minna. Eks ma natuke ragista ajusid :)
Ma kardan, et ma oma viimast talve all olevate ContiContact naeltega (poolte naeltega oleks õigem :D ) väga üle Raadi krossika ei julgeks pakkuda...ikkagi igapäeva auto :oops:
Kasutaja avatar
manal
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Seda minagi, et piirdume krossirajaga, kui liiga kerge on, siis sõidame tagurpidi:)
Kasutaja avatar
Pob
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas Pob »

Olen samuti huviline ja sobib nii nädala sees kui ka nädalavahetusel. TiitR ära muretse antud rehvide pärast. Mul on samad rehvid ning esimesed veel kehvemas seisus kui Sinul. Paar nädalat tagasi sain Raadi krossirajal edukalt hakkama. Ehk saab keegi teine tõsisemate rehvidega autol raja ette lükata :)

Kuna tegemist igapäeva autoga, siis päris võsavahele kohe ei kipuks. Samas kui on huvitavaid väikeseid metsateid, kus palju lund, siis võiks ka nädalavahetusel linnast väljapoole vaadata.
Land Cruiser 120 4,0 183 kW 2004
Gaz-20 2,1 38 kW 1949
tel. 53463066
lebokunn
Mudder

Postitus Postitas lebokunn »

Sai siis täna teemaalgatajaga Kardla raketibaasis käidud ning talle sealseid radasid ja künkaid tutvustatud. Tore kui offroadi huvilisi juurde tekib :)

Äkki teemaalgataja cdrom pajatab pikemalt :wink:
Kaupo
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Pob kirjutas:Olen samuti huviline ja sobib nii nädala sees kui ka nädalavahetusel. TiitR ära muretse antud rehvide pärast. Mul on samad rehvid ning esimesed veel kehvemas seisus kui Sinul. Paar nädalat tagasi sain Raadi krossirajal edukalt hakkama. Ehk saab keegi teine tõsisemate rehvidega autol raja ette lükata :)

Kuna tegemist igapäeva autoga, siis päris võsavahele kohe ei kipuks. Samas kui on huvitavaid väikeseid metsateid, kus palju lund, siis võiks ka nädalavahetusel linnast väljapoole vaadata.
Tean jah, et sul samad rehvid (ja vast ka sama kulunud) kui minul :D ...kuid kui ihkad metsa vahele, siis tuled äkki minuga loomadele süüa viima? :D
PiltPilt
PiltPilt

...aga mets on muidu hetkel selline, kus antud sihi peal on lumi (liialdamata) üle põlve 8) :
PiltPilt
PiltPilt
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

Millal sa sinna lähed loomadele süüa viima TiitR?
Metsas näeme rsk!!!
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”