frontera tõste

Moderaatorid: Landy, Moderators

Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

jorss kirjutas:Mina olen rahul, kuidas vastu peab- eks paistab.
Pakun et esimesel tõsisemal sõidul on kammitsad tükkideks.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
jorss
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas jorss »

yanekk kirjutas:
jorss kirjutas:Mina olen rahul, kuidas vastu peab- eks paistab.
Pakun et esimesel tõsisemal sõidul on kammitsad tükkideks.
Eks katsun tõsisemaid sõite vältida. Ma ise arvan, et need spiraalvedrud peaks miskitpidi alt vedrutaldriku külge kinnitama. Mõni roigas võib ta sealt vahelt ära lükata.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Minule tundub ohtlik olema selline aretis. Vedrukammitsate külge keevitada ja rikkuda ära nende termiline töötlus, mis võib muuta kammitsad hapraks keevituse kohast ning peale suuremat nätakat irdub lihtsalt terve sild auto alt. Või irdub see taldrik puuduliku keevitusoskuse tagajärjel auto alt koos selle keerdvedruga. Palun ära mitte kunagi liiklusesse selle autoga sõitma tule, sest see oleks lihtsalt vastutustundetu teiste kaalsiiklejate suhtes.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Aidakas
Fitting 38"

Postitus Postitas Aidakas »

Õnnitlen maastikusuutliku auto kaubaautoks eduka ümberehituse puhul.
:( Jorss, kahjuks pean kurbusega tõdema, et antud masinal on tõstetud vaid esimest otsa (keerasid ju torsoone veits peale). Tagant aga tõste kui selline puudub. Selle asemel on niigi jäigale tagavedrustusele, lisatud spiraali installiga tekitatud lausa puupakkudel sõidu efekt. Mõtlen selle all, et on saavutatud üli-jäik vedrustus, mis juhitavusele väga halvasti mõjub.
Kui kahtled mu sõnades, palun proovi järgnevat: Pane pagassi tõsine raskus (kaks liivaga täidetud kartulikotti), sõida mõned kilomeetrid auklikul teel. Siis tõsta kotid maha (liivaga võid ju hiljem auke täita :) ) ja sõida mööda sama marsruuti uuesti, üritades hoida sama kiirust ( :!: ole aga palun ettevaatlik, kuna perse ette viskamine käib väga kiiresti) vahe tunned kohe ära.
Kahju et vähe vale asjaga vaeva nägid, soovitaksin uued vedrukammitsad peale panna, kuna need on varsti purud.
Teine tubakas oleks olnud, kui oleksid vedru otsas kinnitused pikemad ja vähemalt 32" rehvi pannud, siis oleks õnnitlenud kordalinud tõste puhul.
8) pole hullu, öeldakse ju et esimene vasikas läheb ikka aia taha.
Kes juhtumisi tahab pilte kasutada, palun, ei keela, viisakas (mitte kohustuslik) oleks sellest ka privas teada anda.
jorss
Off Roader Wannabe

Tänud asjalike kommentaaride eest, Aidakas. Eks ma proovin ja katsetan metsavahel veidi, enne kui uuesti ehitama hakkan. Kas vedrukammitsaid on kellelgi pakkuda?
jorss
Off Roader Wannabe

Aidakas kirjutas:Õnnitlen maastikusuutliku auto kaubaautoks eduka ümberehituse puhul.
:( Jorss, kahjuks pean kurbusega tõdema, et antud masinal on tõstetud vaid esimest otsa (keerasid ju torsoone veits peale). Tagant aga tõste kui selline puudub. Selle asemel on niigi jäigale tagavedrustusele, lisatud spiraali installiga tekitatud lausa puupakkudel sõidu efekt. Mõtlen selle all, et on saavutatud üli-jäik vedrustus, mis juhitavusele väga halvasti mõjub.
Kui kahtled mu sõnades, palun proovi järgnevat: Pane pagassi tõsine raskus (kaks liivaga täidetud kartulikotti), sõida mõned kilomeetrid auklikul teel. Siis tõsta kotid maha (liivaga võid ju hiljem auke täita :) ) ja sõida mööda sama marsruuti uuesti, üritades hoida sama kiirust ( :!: ole aga palun ettevaatlik, kuna perse ette viskamine käib väga kiiresti) vahe tunned kohe ära.
Kahju et vähe vale asjaga vaeva nägid, soovitaksin uued vedrukammitsad peale panna, kuna need on varsti purud.
Teine tubakas oleks olnud, kui oleksid vedru otsas kinnitused pikemad ja vähemalt 32" rehvi pannud, siis oleks õnnitlenud kordalinud tõste puhul.
8) pole hullu, öeldakse ju et esimene vasikas läheb ikka aia taha.
Sai siis sõidetud ja katsetatud nagu Aidakas soovitas.Tulemus selline, et kaubaautot sellest kahjuks ei saa.Koorem pagasis muutis auto suht jäigaks ja taguotsa viskas ka aukudes. Tühjalt ja normaalse koormaga(4inimest) oli sõidetavus auklikul teel parem kui tehase seades. 8) Nüüd pean selle vedrukammitsatele kinnitatud vedrutaldriku ära lahendama ja edaspidi muidugi kõrgemad rehvid ka soetama ja ok.
Kasutaja avatar
Aidakas
Fitting 38"

:shock: :shock: :shock: ja auto käitus vastupidiselt kõigile füüsikaseadustele? :eek

:roll: siis arvan vaid, et originaalid pidid ikka väga väsinud olema, mu meelest see vast saaks ainus loogiline selgitus olla.

Vaata üle ka tagumiste pidurite reguleeria (torude juures meenutab pumpa, millest varras tagasillale kinnitub), sest kui silda vähe kõrgemale vedida, peab ka teda järgi andma (pikkusesse). Praegu piisab kui Sa selle varda sirgeks painad (kuna siiski veel pole tõste ületanud tehase norme), mitte ei hakka sinna midagi juurde keevitama. Tolle põhimõte peaks olema et koormatud autoga taga pidur jõulisem, perse õhus aga peaks ta pidurdusjõudu vähem rakendama. Kuna pole omal põhjust teist lammutada olnud, ei oska paremini seletada, seegi suht-koht oletus.
Kes juhtumisi tahab pilte kasutada, palun, ei keela, viisakas (mitte kohustuslik) oleks sellest ka privas teada anda.
jorss
Off Roader Wannabe

Aidakas kirjutas::shock: :shock: :shock: ja auto käitus vastupidiselt kõigile füüsikaseadustele? :eek

:roll: siis arvan vaid, et originaalid pidid ikka väga väsinud olema, mu meelest see vast saaks ainus loogiline selgitus olla.

Vaata üle ka tagumiste pidurite reguleeria (torude juures meenutab pumpa, millest varras tagasillale kinnitub), sest kui silda vähe kõrgemale vedida, peab ka teda järgi andma (pikkusesse). Praegu piisab kui Sa selle varda sirgeks painad (kuna siiski veel pole tõste ületanud tehase norme), mitte ei hakka sinna midagi juurde keevitama. Tolle põhimõte peaks olema et koormatud autoga taga pidur jõulisem, perse õhus aga peaks ta pidurdusjõudu vähem rakendama. Kuna pole omal põhjust teist lammutada olnud, ei oska paremini seletada, seegi suht-koht oletus.
Vedrud väga väsinud ei olnud, kuid tundub, et nüüd spiraalvedru lükkab raami üles kuni lehtvedru hakkab raami allapoole tõmbama, tekitades mingis ulatuses pehme sillakäigu. See minu arvamus, sest tumedatesse jõududesse ei usu.
Tagapidurite regulaatori peab jah üle vaatama.
maku911
Mudder

Postitus Postitas maku911 »

Nonii, Tervist kõiksepealt, ma vaatan et siiamaani on seda tõstet teostatud ainult vedrulehtedega masinatele siin rubriigis, kuidas oleks lood 98+ a autoga millel keerdvedrud originaalis all?
Kasutaja avatar
Aidakas
Fitting 38"

Seal sõltumatu sild ja poolassid panevad piirid ette. Proovi kõigepealt 33" rehve ja vaata kas jääb veel kõrgusest puudu.
Kasutaja avatar
IFF
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas IFF »

No on võimalik isegi valmis asjad osta, hind on umbes 16000.- krooni.

http://www.pureisuzu.com/98-2001_3_lift.htm
http://www.pureisuzu.com/suspension2.htm

Vanematele mudelitele ka olemas.

http://www.pureisuzu.com/91-97_3_lift.htm

Siin ka natuke juttu.

http://www.fronteraowners.co.uk/wiki/in ... ow_and_why
maku911
Mudder

Postitus Postitas maku911 »

Suured tänud vastanuile, sisuliselt sain info kätte ja näiteks Izuzu tõsteseriaali peale poleks ise tulnudki:)

Eks näis mis teha saab, hetkel on tekkinud anomaaliad mootori vallas sellest aga uues teemas:)

Lugupidamisega
Marko
Vasta

Mine “Opel”