Samas selle itsi kohapealt veel niipalju, et oli ka mingi Dwt rela, mõtlesin et annan vähe rohkem valu huvipärast, ei tahtnud uue makita relaga betooni lõikuma minna kohe. Mõeldud-tehtud ja mõne minuti pärast ka tuli välja käis

Moderaator: Moderators
Drell andis otsad või akud andsid? Kui akud siis täiesti mõistetav. Seismiseks pole neid mõtet osta. Samas mul endal kodus veel vana makita akudrell mis kunagi oli mul töö juures kasutusel(6 aastat vana siis nüüd) siiani funkab. Akud said otsa kuna kodus polegi just nii intensiivset kasutust aga sain uued akud ja nüüd läheb sama drelliga elu edasi. Kusjuures sama drell kukkus mul tööl olles katuseharjal olles (ca 6m kõrguselt) otse vastu betoon põrandat. Aku tuli tagant ära ainult, drell jäi täiesti terveks.honkomees kirjutas:akulööktrelli kohta ei oska öelda, kuid riigitööl andis Makita tava-akukas küll paari aastaga ilma eriti intensiivse kasutuseta otsad. Samas fiena töötades kasutan ligi 10 aastat ühte ja sama AEG akutrelli, käes mugavam kui Makita, on ära kannatanud katuselt allakukkumised s.h. vastu teravat rauaserva ja lihtsalt katuselt maandumised, akusid on muidugi tulnud selle aja jooksul vahetada (odavam on aretada vanasse korpusesse) kuid muidu olen ülirahul firmaga.
Lööktrelliga kruve sisse keerata? Esimest korda kuulen midagi sellist. Efekt peaks olema sama, mis haamriga kruvi sisse tagumine - löök lõhub sissekeeramise soone ära ja kruvi ei püsi sees.CPX kirjutas:Ei ole mul vaja kivisse auke puurida ja pealegi on selleks puhuks 220V lööktrell ka olemas.Tavalise akutrelli akud hakkavad otsa lõppema ja seetõttu vaja uus soetada. Ja kui juba siis seekord soovin löögikat, et ka pikemaid kruve saaks lihtsamalt sisse keerata.
Tundub et tuleb siis Makita kasuks otsustada.
Tundub, et seda Lätti saatmist polegi vaja niiväga karta.Vertuska kirjutas:...Ainus jama see et Hiltit Eestis enam ei remondita vist. Saadetakse Lätti...
Jutt käib nn täristajast. http://www.makita.ee/index.php?sisu=too ... =99&kat=40vtl kirjutas:Lööktrelliga kruve sisse keerata? Esimest korda kuulen midagi sellist. Efekt peaks olema sama, mis haamriga kruvi sisse tagumine - löök lõhub sissekeeramise soone ära ja kruvi ei püsi sees.CPX kirjutas:Ei ole mul vaja kivisse auke puurida ja pealegi on selleks puhuks 220V lööktrell ka olemas.Tavalise akutrelli akud hakkavad otsa lõppema ja seetõttu vaja uus soetada. Ja kui juba siis seekord soovin löögikat, et ka pikemaid kruve saaks lihtsamalt sisse keerata.
Tundub et tuleb siis Makita kasuks otsustada.
Ega Sa ei mõtle löögiga poldi-mutrikeerajat, nagu nt. autoremonditöökodades kasutuses on? Nende löök toimib ümber sissekeeramise telje, kivipuurimise lööktrell lööb pikisuunas, piki sisenemise telge.
Kui trelli akud hakkavad otsa lõppema, kas siis ei oleks utilitaarsem uued akud soetada?
Nojah, siis tuligi segadus sellest, et akulöökkruvikeerajat (milline vastik pikk värdsõna) nimetati akulööktrelliks.smurhv kirjutas:Jutt käib nn täristajast. http://www.makita.ee/index.php?sisu=too ... =99&kat=40