Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
Oota - palju sull oli passati algne kõrgus enne tõstet????
satusin eile garaasi ja mõõtsin oma masina kõrguseks maast, karbini 280mm..Sull on praegu 310 mm. nagu ma aru sain ????
zniffer kirjutas:Oota - palju sull oli passati algne kõrgus enne tõstet????
satusin eile garaasi ja mõõtsin oma masina kõrguseks maast, karbini 280mm..Sull on praegu 310 mm. nagu ma aru sain ????
Ja mida selle karbi kõrgusega pihta hakkad,kui sillad mööda maad järgi lohisevad.
Masina kõrgust maast mõõteti ennevanasti kõige madalamast punktist.
hetkel siis karbi juurest mõõtes 37cm mõõdetud. algne kõrgus oli ca.22cm.
nädalavahetuse suurejooneline kutse on ka kahtlaselt ebausutavaks muutunud....ei hakka tehnilisi probleeme lahti seletama aga nii kui lisajupid poest käes,topitakse need alla ja tegelikult saab selle raadi ronimise ka peale tööpäevalõppu teha....
(juppide laekumistähtaeg hetkel veel lahtine)
masina kõrgust mõõdetakse täpselt sealt kust isu tuleb,selgesõnaliselt kirjas kust kohast mõõtes mina oma tulemuse sain
Kliirensit mõõdetakse madalaimast punktist.
Aga sellel pole tähtsust , see juba rohkem sõnade väänamine ja tõlgendus.....
yanekk kirjutas:
Ja mida selle karbi kõrgusega pihta hakkad,kui sillad mööda maad järgi lohisevad.
Kui minu hobi autol on väikese rattad all , siis on istme kõrgus 1 m ja siis tuli muda tuppa .
Panin natuke suuremad rattad alla , istme kõrgus tõusis 1,1 m peale,
ikka tuli muda tuppa
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
yanekk kirjutas:
Kui minu hobi autol on väikese rattad all , siis on istme kõrgus 1 m ja siis tuli muda tuppa .
Panin natuke suuremad rattad alla , istme kõrgus tõusis 1,1 m peale,
ikka tuli muda tuppa
Sellest järeldus. Muda eemaldamiseks ei ole vaja suuremaid rattaid vaid mingit muud mudaeemaldusvahendit.
Päris sellisesse kohta ma ikka kaine peaga ei roni......selleks peaks palju vedelat leiba nahka pistma....
Samas ära iial ütle iial......Maanteekõlblikuks jäädes ei suuda ma seda kunagi aga kui treilerdama hakata,kaotada tiivaääred ,lisades kõrged mudarehvid ja vintsid-viled-tuled siis ei ole miski võimatu....rohkem on asi kinni mõtekuses ja ehitushuvi rahuldamises........Minu huvi siiski on osaleda safaritel ja turnida niisama väheste autolõhkumisriskidega porimülgastes......(esialgu)
Lisan veel seda, et väga meeldiv on 4x4.ee foorumis töötav aktiivne postitamine.....olgu teema kui totter tahes,mõeldakse kaasa ja kiidetakse-kirutakse vajadusel......
Mitte paha pärast, aga ma prooviks nüüd natuke hiromant olla.
Võtame mõistliku ajanihke - ütleme 6 kuud. Pakun, et selleks ajaks on sellest projektist saanud kas: a) oled ostnud (korraliku) maasturi, b) lõpetanud üldse igasuguse maastikusõidu.
Vaatame kas läheb pihta või ei lähe Kuskil mai-juuni paiku siis.
Pigem pakuks varianti a), sest paistab, et kihk maastikule ronida on olemas
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT tarmo@4x4.ee, 526 5874
daf921 kirjutas:Täiesti ausalt vastates, ei ole peale tõstmist yhtegi pilti veel teinud.....
Naljakas, et 5 päevaga pole saanud pilti teha. On see "tõstetud" Passat üldse olemas ?
Minna välja, teha pilt ja upida kuhugi ning linkida siia. Easy, kui on millest pilt teha.
kas need naljahood käivad sul tihti ilma põhjuseta peale?
Auto ei asu mul kodus, et minna-teha klõps ja korras...auto asub 15km kaugusel garaazis ja alati sinna minnes olen unustanud fotoka maha....