Diferentsiaali lahtivõtmine
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Diferentsiaali lahtivõtmine
Kuna differ andis otsad on soov see avada ja kahjud üle vaadata, tegemist on ATV Yamaha Grizzly keskelt poolituva diffriga, poldid on lahti võetud kuid lahti ei saa sest tundub, et enne kui lahti saab, tuleb poolasside pesad diffri küljest eemaldada. Kahjuks ei tea kuidas see käib, oskab keegi öelda või suunata siin foorumis sinna kus sellest juttu võiks olla
Aitähh.
Aitähh.
Re: Diferentsiaali lahtivõtmine
Usun, et sealt saad abi: http://atv-sport.net/Sekimees kirjutas:Kuna differ andis otsad on soov see avada ja kahjud üle vaadata, tegemist on ATV Yamaha Grizzly keskelt poolituva diffriga, poldid on lahti võetud kuid lahti ei saa sest tundub, et enne kui lahti saab, tuleb poolasside pesad diffri küljest eemaldada. Kahjuks ei tea kuidas see käib, oskab keegi öelda või suunata siin foorumis sinna kus sellest juttu võiks olla
Aitähh.
Nii palju kui mina olen atvde diffreid teinud siis kui ikka poolteljed koos nuudiga diffrist välja tõmmatud siis saab neid pooli kinni hoida ainult laager veel. Poolteljed peaksid nuudist lihtsalt tõmmates välja tulema. Kui ei olen kasutanud liugvasarat. Muud varianti ei ole. Raske on foorumi kaudu remonti teostada aga üritame siis