2,5 Wrangleril oli täpselt sama jama. Ax-il on õigus, pigerelee asub ajus ja seda remontida on suht jama. Kõige lihtsam varjant oli paigaldada uus genekas millel on pingeregulaator küljes. Minu autole sobis väga hästi VW passati 120 A , 99 aasta oma. Sobivad teised ka kui viitsid pisut nuputada.
armiline kirjutas:2,5 Wrangleril oli täpselt sama jama. Ax-il on õigus, pigerelee asub ajus ja seda remontida on suht jama. Kõige lihtsam varjant oli paigaldada uus genekas millel on pingeregulaator küljes. Minu autole sobis väga hästi VW passati 120 A , 99 aasta oma. Sobivad teised ka kui viitsid pisut nuputada.
Lauri.
Aga sellisel juhul tuleb ajus olev pingeregulaator eemaldada?
Tänud, et viitsisite vastata .
Panen siia teemasse.. GC 2000a. 4,7 pingeregulaator pekkis. Vahele pandi sigulli pingekas genekast, kuid see ilmselgelt ei toimi seal normaalselt. Uus aju on ebanormaalselt kallis ja samade numbritega kasutatud aju ka suht võimatu leida. Ilmselt jääb variant ehitada sinna teise auto genekas koos pingekaga, ei tea kui hästi see seal toimima hakkab, ilma, et auto imelikke trikke teeks? sigulli pingekas ei hoia pöördeid normaalselt ja aku voolu näitab vähe, kuigi aku täis laetud ja genekas korras. Teab keegi mille genekas koos pingekaga selle mootori otsa istub? või veel mingeid variante
Ma olen suht kindel, et sul üks dioodidest on korrast ära. Mul nüüd juhtus sama asi, võtsin geneka maha viitsin elektriku juurde, ta leidis missugune diood ei tööta ja andis mulle eraldi dioodi mida ma pidin geneka välis korpusele kinnitama ja juhtmed teatud kohtadesse ära ühendama, nüüd kõik töötab aga ma ei tea kui kauaks see on. OLen näinud et müüaksa taastatuid genekaid, milleks osta taastatud kui ma saan enda oma ka sama hästi taastada. Oskab keegi soovitada kedagi kes genekate taastamisega tegeleb?
Kohtla-Järvelt küll mitte.Tallinnas on genekate ja starterite parandus Hiiul, Salve 2 oli vist aadress ja tel. 6506019.Ise seal 3 aastat käinud ja pole pidanud pettuma ei hinnas ega kvaliteedis.
Aga mul on näiteks kaks dioodi juba geneka korpuse peale välja toodud, kas nad teevad seda ka korda? et geneka pealt kaovad need asjad ära ja tuleb nii nagu on? ehk teevad korda geneka originaali dioodi silla? Ja mis see ligikaudne hind on?
Kuulge mehed, võtsin nüüd geneka maha, et homme seda parandusse viia ja tahtsin autot liigutada aga auto enam käima ei läinud, on selline asi võimalik et kui genekas maas siis auto enam ei tööta, sest sinna ju lähevad mingid pistikud. Autoks on NIssan Terrano 2, mootor on 2.4 bensiin, 1997 va. Genekasse lähevad üks paksem juhe ja kaks peenemat juhet plus massi juhe. Aitäh
Kui sa ühtegi plussi keresse ei ajanud ega ühtegi muud pistikut peale generaatori omade ei puutunud siis peaks minema käima. Ega Sul starteri plussjuhe geneka omaga seotud ei ole?
Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab!
5138027