Generaator ei lae!

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Jaan15
Rookie

Postitus Postitas Jaan15 »

Okei, aga miks genekas enam ei lae kui näidikud alla kukuvad või kui näidikud alla kukuvad siis genekas ei lae, milline on seos?
Jeep Grand Cherokee TSI 2.5 Turbo Diesel.
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

Ax kirjutas: Ahjaa muidugi võiks ikke kontrollida kõikvõimalikud ühendused üle - massid, ergutusahela kontaktid, jne..
Kontrolli ka mootori ja kere vahelist massi ühendust. See kipub ära ussitama, omal kogemus olemas.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
Jaan15
Rookie

ivan kirjutas: Kontrolli ka mootori ja kere vahelist massi ühendust. See kipub ära ussitama, omal kogemus olemas.
Ise kah algul kahtlustasin seda aga siis sai juhe ära veetud aga midagi see ei muutnud.
armiline
Got ARB and Nitrous?

Chero genekas jamab

Postitus Postitas armiline »

2,5 Wrangleril oli täpselt sama jama. Ax-il on õigus, pigerelee asub ajus ja seda remontida on suht jama. Kõige lihtsam varjant oli paigaldada uus genekas millel on pingeregulaator küljes. Minu autole sobis väga hästi VW passati 120 A , 99 aasta oma. Sobivad teised ka kui viitsid pisut nuputada.

Lauri.
Jaan15
Rookie

armiline kirjutas:2,5 Wrangleril oli täpselt sama jama. Ax-il on õigus, pigerelee asub ajus ja seda remontida on suht jama. Kõige lihtsam varjant oli paigaldada uus genekas millel on pingeregulaator küljes. Minu autole sobis väga hästi VW passati 120 A , 99 aasta oma. Sobivad teised ka kui viitsid pisut nuputada.

Lauri.
Aga sellisel juhul tuleb ajus olev pingeregulaator eemaldada?
Tänud, et viitsisite vastata :D .
armiline
Got ARB and Nitrous?

Jeebi genekas

Postitus Postitas armiline »

Ajus olev jääbki sinna, juhe läbi ja kogu moos. Asjalisem elektrik teeb selle 15 minutiga ära.

Lauri.
Kasutaja avatar
zero
Mudder

Postitus Postitas zero »

Panen siia teemasse.. GC 2000a. 4,7 pingeregulaator pekkis. Vahele pandi sigulli pingekas genekast, kuid see ilmselgelt ei toimi seal normaalselt. Uus aju on ebanormaalselt kallis ja samade numbritega kasutatud aju ka suht võimatu leida. Ilmselt jääb variant ehitada sinna teise auto genekas koos pingekaga, ei tea kui hästi see seal toimima hakkab, ilma, et auto imelikke trikke teeks? sigulli pingekas ei hoia pöördeid normaalselt ja aku voolu näitab vähe, kuigi aku täis laetud ja genekas korras. Teab keegi mille genekas koos pingekaga selle mootori otsa istub? või veel mingeid variante
Suzu Kingquad
Hydroid
Rock Crawler

Postitus Postitas Hydroid »

Ma olen suht kindel, et sul üks dioodidest on korrast ära. Mul nüüd juhtus sama asi, võtsin geneka maha viitsin elektriku juurde, ta leidis missugune diood ei tööta ja andis mulle eraldi dioodi mida ma pidin geneka välis korpusele kinnitama ja juhtmed teatud kohtadesse ära ühendama, nüüd kõik töötab aga ma ei tea kui kauaks see on. OLen näinud et müüaksa taastatuid genekaid, milleks osta taastatud kui ma saan enda oma ka sama hästi taastada. Oskab keegi soovitada kedagi kes genekate taastamisega tegeleb?
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

Kohtla-Järvelt küll mitte.Tallinnas on genekate ja starterite parandus Hiiul, Salve 2 oli vist aadress ja tel. 6506019.Ise seal 3 aastat käinud ja pole pidanud pettuma ei hinnas ega kvaliteedis.
Hydroid
Rock Crawler

Aga mul on näiteks kaks dioodi juba geneka korpuse peale välja toodud, kas nad teevad seda ka korda? et geneka pealt kaovad need asjad ära ja tuleb nii nagu on? ehk teevad korda geneka originaali dioodi silla? Ja mis see ligikaudne hind on?
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

Kui ma teaks midagi genekate siseelust, siis ma ju seal ei käiks ja teeks ju ise :) .Nii et ma arvan. et helista lihtsalt homme neile ja saad targemaks.
Hydroid
Rock Crawler

Teen seda homme:) Aitäh
Hydroid
Rock Crawler

Kuulge mehed, võtsin nüüd geneka maha, et homme seda parandusse viia ja tahtsin autot liigutada aga auto enam käima ei läinud, on selline asi võimalik et kui genekas maas siis auto enam ei tööta, sest sinna ju lähevad mingid pistikud. Autoks on NIssan Terrano 2, mootor on 2.4 bensiin, 1997 va. Genekasse lähevad üks paksem juhe ja kaks peenemat juhet plus massi juhe. Aitäh
Thir13en
Fitting 38"

Postitus Postitas Thir13en »

Kui sa ühtegi plussi keresse ei ajanud ega ühtegi muud pistikut peale generaatori omade ei puutunud siis peaks minema käima. Ega Sul starteri plussjuhe geneka omaga seotud ei ole?
Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab!
5138027
Hydroid
Rock Crawler

Midagi pole puutunud peale geneka, starteri kohta ma ei oska öelda kas on ühine või ei, vist ikkagi mitte, aga starter mudi keris küll.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”