Jõulusafari Tartumaal

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Jõulusafari Tartumaal

Postitus Postitas Indrek »

[Ma ise olen alates 23.12.-26.12.05 Tartumaal Alatskivi kandis, kus peale verivorsti söömist on plaanis väike retk kohalikesse metsadesse. Tean seal mõnda päris kobedat rada. Võiks ka seal ühe reteke kambaga teha, üksi natsa igav sõita ja kui ka kinni peaks jääma, siis suhtkoht kehva.
Thea
Got ARB and Nitrous?

Re: Safari

Postitus Postitas Thea »

Indrek kirjutas:Ma ise olen alates 23.12.-26.12.05 Tartumaal Alatskivi kandis, kus peale verivorsti söömist on plaanis väike retk kohalikesse metsadesse. Tean seal mõnda päris kobedat rada. Võiks ka seal ühe reteke kambaga teha, üksi natsa igav sõita ja kui ka kinni peaks jääma, siis suhtkoht kehva.
Indrek, avalikusta telef.number. Olen seal lähistel ja kui vintsi korda saab ja kui ja kui...siis ehk ka osalemas...
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Thea kirjutas:
Indrek kirjutas:Ma ise olen alates 23.12.-26.12.05 Tartumaal Alatskivi kandis, kus peale verivorsti söömist on plaanis väike retk kohalikesse metsadesse. Tean seal mõnda päris kobedat rada. Võiks ka seal ühe reteke kambaga teha, üksi natsa igav sõita ja kui ka kinni peaks jääma, siis suhtkoht kehva.
Indrek, avalikusta telef.number. Olen seal lähistel ja kui vintsi korda saab ja kui ja kui...siis ehk ka osalemas...
Sõita võiks Tartumaal 25.12. paiku. Tel on 5020705, võiks enne kokkuleppida, nii järgmisel nädalal.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Indrek kirjutas: Sõita võiks Tartumaal 25.12. paiku. Tel on 5020705, võiks enne kokkuleppida, nii järgmisel nädalal.
No kui see aeg vaba aega leidub, siis oleks minek 8)
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Indrek kirjutas:Sõita võiks Tartumaal 25.12. paiku. Tel on 5020705, võiks enne kokkuleppida, nii järgmisel nädalal.
Kui Samuraile uue vedru saab ja ise Tartust ära ei ole parasjagu, siis võiks isegi liituda.
Teine variant muidugi cruiseriga (või 66-ga) tulla, oleneb mis rajad on?
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

tarmo kirjutas:
Indrek kirjutas:Sõita võiks Tartumaal 25.12. paiku. Tel on 5020705, võiks enne kokkuleppida, nii järgmisel nädalal.
Kui Samuraile uue vedru saab ja ise Tartust ära ei ole parasjagu, siis võiks isegi liituda.
Teine variant muidugi cruiseriga (või 66-ga) tulla, oleneb mis rajad on?
Rada oleks selline mida Wrangleri ja D-90 läbisime tundi 5. Seda on umbes 2 km. Metsatraktori poolt jäetud nii 1 m roopad. Igatahes eluga tulime välja. Tookord sõitsin veel ilma tõste ja 35 rehvideta. Hetkeseis võib loomulikult olla suhtkoht vesine, arvestades ilmaolusid. Jõe ületus nähtavasti on üks raskemaid kohti, kuid saab hakkama. Samas ei pea sealt üle trügima võib ka kasutada kruusateed ja teetammi.
Thea
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Thea »

Indrek kirjutas: Rada oleks selline mida Wrangleri ja D-90 läbisime tundi 5. Seda on umbes 2 km. Metsatraktori poolt jäetud nii 1 m roopad. Igatahes eluga tulime välja. Tookord sõitsin veel ilma tõste ja 35 rehvideta. Hetkeseis võib loomulikult olla suhtkoht vesine, arvestades ilmaolusid. Jõe ületus nähtavasti on üks raskemaid kohti, kuid saab hakkama. Samas ei pea sealt üle trügima võib ka kasutada kruusateed ja teetammi.
Võtke jah midagi inimlikumat :) vintsiga ei jõua tegeleda :?
marguss
Mudder

Postitus Postitas marguss »

Ega vintsimine ei ole kohustuslik :twisted:
Thea
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Thea »

marguss kirjutas:Ega vintsimine ei ole kohustuslik :twisted:
Eip, aga ikkagi :)...mulle vaadati üle prillide :shock: pikalt otsa...ja tuletati meelde, et LR-t läheb peale pühi väga-väga vaja...tervena :)

NB! Just saabusin sealt maadelt...sügav jõulutalv, lumi põlvini, puud paksus valges, tuulevaikus ...mõnus oli :lol:
Kasutaja avatar
ivanvillis
Fitting 38"

Postitus Postitas ivanvillis »

kas frontera kah seltsi sobib :P või on liiga rängad rajad
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

ivanvillis kirjutas:kas frontera kah seltsi sobib :P või on liiga rängad rajad
Kõik, kel huvi, siis helistage 24.12. ja lepiksime 25.12.-ndaks kokku. Tel.5020705. Indrek
ats
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas ats »

Ilusat Jõulusõitu ja head pidamist! kahju, et ei saa ise osavõtta.

ATS
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”