Jõulusafari Tartumaal
Moderaator: Moderators
Jõulusafari Tartumaal
[Ma ise olen alates 23.12.-26.12.05 Tartumaal Alatskivi kandis, kus peale verivorsti söömist on plaanis väike retk kohalikesse metsadesse. Tean seal mõnda päris kobedat rada. Võiks ka seal ühe reteke kambaga teha, üksi natsa igav sõita ja kui ka kinni peaks jääma, siis suhtkoht kehva.
Re: Safari
Indrek, avalikusta telef.number. Olen seal lähistel ja kui vintsi korda saab ja kui ja kui...siis ehk ka osalemas...Indrek kirjutas:Ma ise olen alates 23.12.-26.12.05 Tartumaal Alatskivi kandis, kus peale verivorsti söömist on plaanis väike retk kohalikesse metsadesse. Tean seal mõnda päris kobedat rada. Võiks ka seal ühe reteke kambaga teha, üksi natsa igav sõita ja kui ka kinni peaks jääma, siis suhtkoht kehva.
Sõita võiks Tartumaal 25.12. paiku. Tel on 5020705, võiks enne kokkuleppida, nii järgmisel nädalal.Thea kirjutas:Indrek, avalikusta telef.number. Olen seal lähistel ja kui vintsi korda saab ja kui ja kui...siis ehk ka osalemas...Indrek kirjutas:Ma ise olen alates 23.12.-26.12.05 Tartumaal Alatskivi kandis, kus peale verivorsti söömist on plaanis väike retk kohalikesse metsadesse. Tean seal mõnda päris kobedat rada. Võiks ka seal ühe reteke kambaga teha, üksi natsa igav sõita ja kui ka kinni peaks jääma, siis suhtkoht kehva.
No kui see aeg vaba aega leidub, siis oleks minekIndrek kirjutas: Sõita võiks Tartumaal 25.12. paiku. Tel on 5020705, võiks enne kokkuleppida, nii järgmisel nädalal.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kui Samuraile uue vedru saab ja ise Tartust ära ei ole parasjagu, siis võiks isegi liituda.Indrek kirjutas:Sõita võiks Tartumaal 25.12. paiku. Tel on 5020705, võiks enne kokkuleppida, nii järgmisel nädalal.
Teine variant muidugi cruiseriga (või 66-ga) tulla, oleneb mis rajad on?
Rada oleks selline mida Wrangleri ja D-90 läbisime tundi 5. Seda on umbes 2 km. Metsatraktori poolt jäetud nii 1 m roopad. Igatahes eluga tulime välja. Tookord sõitsin veel ilma tõste ja 35 rehvideta. Hetkeseis võib loomulikult olla suhtkoht vesine, arvestades ilmaolusid. Jõe ületus nähtavasti on üks raskemaid kohti, kuid saab hakkama. Samas ei pea sealt üle trügima võib ka kasutada kruusateed ja teetammi.tarmo kirjutas:Kui Samuraile uue vedru saab ja ise Tartust ära ei ole parasjagu, siis võiks isegi liituda.Indrek kirjutas:Sõita võiks Tartumaal 25.12. paiku. Tel on 5020705, võiks enne kokkuleppida, nii järgmisel nädalal.
Teine variant muidugi cruiseriga (või 66-ga) tulla, oleneb mis rajad on?
Võtke jah midagi inimlikumatIndrek kirjutas: Rada oleks selline mida Wrangleri ja D-90 läbisime tundi 5. Seda on umbes 2 km. Metsatraktori poolt jäetud nii 1 m roopad. Igatahes eluga tulime välja. Tookord sõitsin veel ilma tõste ja 35 rehvideta. Hetkeseis võib loomulikult olla suhtkoht vesine, arvestades ilmaolusid. Jõe ületus nähtavasti on üks raskemaid kohti, kuid saab hakkama. Samas ei pea sealt üle trügima võib ka kasutada kruusateed ja teetammi.
- ivanvillis
- Fitting 38"