Metallikonditsioneer SMT2

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Ronny
Rookie
Kontakt:

Metallikonditsioneer SMT2

Postitus Postitas Ronny »

Kas keegi on proovinud seda ainet? Oleks huvitatud tagasisidest.

http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/mo ... a&sort=new
Viimati muutis Ronny, P Juul 03, 2011 7:05 pm, muudetud 1 kord kokku.
Jeebidijee
Mudder

Postitus Postitas Jeebidijee »

Reeglina sellised mõgad ei päästa midagi , teinekord võivad sitte teha rohkem ja ehitusmaterjalide poest ei ostaks eluski autokaupu , kui välja arvata aknapesu vedelik. Niiet pole usku säärasesse asja , aga sa võid ju ära proovida ja siis teistele kah infot anda et kuidas toimis jne :)
Oh sa issand , mul on Nissan
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Küs kas neil saale taastajat ei ole? ise küsisin C4 aga see pidi otsas olema ja homme juurde tulema. Nad õnneks ei tea ise ka mida nad müüvad.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

tai kirjutas:Küs kas neil saale taastajat ei ole? ise küsisin C4 aga see pidi otsas olema ja homme juurde tulema. Nad õnneks ei tea ise ka mida nad müüvad.
:D :lol: Pole võimalik :D :lol:
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

Jeebidijee kirjutas:Reeglina sellised mõgad ei päästa midagi , teinekord võivad sitte teha rohkem ja ehitusmaterjalide poest ei ostaks eluski autokaupu , kui välja arvata aknapesu vedelik. Niiet pole usku säärasesse asja , aga sa võid ju ära proovida ja siis teistele kah infot anda et kuidas toimis jne :)
müüt räägib et koputavasse mootorisse sai motorupi kallatud ja sellega kaugele venemaanurka kärutatud ja tagasi ka :shock:
Samas igast moekad lisandid toimivad ka kohtades kuhu nad üldse minna ei tohiks , õlikulu vähendaja näiteks peale sil. seinte ka klapipesadesse ronib jne , radika parandaja kitib kinni veepumba jne , samas kui mingi imerohi leiutatakse siis kuulaks ka huviga..
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Natuke teemavälist.

Kui rehv saab torke,teed kohapeal parandusvahuga korda ja siis hiljem lähed rehvimeistri juurde jutuga et tee rehv korda.
Mina olen ühekorra nii teinud..............ja juttu jätkus kauemaks :twisted: ,lihtsam on kohe tagavara alla panna,kui keemiaga mängida.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Kasutaja avatar
vanaisa
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas vanaisa »

yanekk kirjutas:Natuke teemavälist.

Kui rehv saab torke,teed kohapeal parandusvahuga korda ja siis hiljem lähed rehvimeistri juurde jutuga et tee rehv korda.
Mina olen ühekorra nii teinud..............ja juttu jätkus kauemaks :twisted: ,lihtsam on kohe tagavara alla panna,kui keemiaga mängida.
Massohist :lol: Mina küll ei viitsi pakase või paduvihmaga varurehvi vahetada. Kummimees muidugi uriseb, kuna peab lisatööna selle löga välja kraapima, et rehvi kenasti balanssi saaks.
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Kunagi tegin Uazikuga proovi. Kallasin Motuli miskist Engine Rebuilti sisse. Effekt oli täiesti olemas. Peale 3ndat pudelit vedas õli nii paksuks , et kuuma mootoriga tõstis õlirõhu 0>2 kg/cm2 . Nii et efekt on asjal täitsa olemas.

Ainus miinus oli see , et külma ilmaga ei jaksanud 90a diisliaku mootorit käima vedada. :lol:
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Ka veidi OT - kuidas suhtuda jahutussüsteemi puhastajasse (MOTULi toode vist)?
Õpetuse järgi töötab ta nii, et valad jahutussüsteemi purgitäie sisse, lased pool tundi mootoril töötada ja siis kogu kraam välja ja uus jahutusvedelik asemele. On seda mõtet teha või teeb rohkem kahju, kui kasu?
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

tarmo kirjutas:Ka veidi OT - kuidas suhtuda jahutussüsteemi puhastajasse (MOTULi toode vist)?
Õpetuse järgi töötab ta nii, et valad jahutussüsteemi purgitäie sisse, lased pool tundi mootoril töötada ja siis kogu kraam välja ja uus jahutusvedelik asemele. On seda mõtet teha või teeb rohkem kahju, kui kasu?
Ma olen sama asjana äädikat kasutanud...koos veega muidugi.
Team saarlased
Kasutaja avatar
kallem53
Mudder

Postitus Postitas kallem53 »

Sai alles kasutatud jah, küll mitte maasturil...sõitsin u 50 km peale sissevalamist läbi nagu juhend ette nägi ja kui vee välja lasin jahutusvedeliku vahetuseks, siis tuli ikka algul päris pruuni ollust küll välja...tuleb uskuda, et midagi ta siiski tegi :lol:
Juba liikuv maastur tekitab ikkagi mitmeid ümberehitusmõtteid.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”