Metallikonditsioneer SMT2
Moderaator: Moderators
Metallikonditsioneer SMT2
Kas keegi on proovinud seda ainet? Oleks huvitatud tagasisidest.
http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/mo ... a&sort=new
http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/mo ... a&sort=new
Viimati muutis Ronny, P Juul 03, 2011 7:05 pm, muudetud 1 kord kokku.
-
Jeebidijee
- Mudder
Reeglina sellised mõgad ei päästa midagi , teinekord võivad sitte teha rohkem ja ehitusmaterjalide poest ei ostaks eluski autokaupu , kui välja arvata aknapesu vedelik. Niiet pole usku säärasesse asja , aga sa võid ju ära proovida ja siis teistele kah infot anda et kuidas toimis jne 
Oh sa issand , mul on Nissan
müüt räägib et koputavasse mootorisse sai motorupi kallatud ja sellega kaugele venemaanurka kärutatud ja tagasi kaJeebidijee kirjutas:Reeglina sellised mõgad ei päästa midagi , teinekord võivad sitte teha rohkem ja ehitusmaterjalide poest ei ostaks eluski autokaupu , kui välja arvata aknapesu vedelik. Niiet pole usku säärasesse asja , aga sa võid ju ära proovida ja siis teistele kah infot anda et kuidas toimis jne
Samas igast moekad lisandid toimivad ka kohtades kuhu nad üldse minna ei tohiks , õlikulu vähendaja näiteks peale sil. seinte ka klapipesadesse ronib jne , radika parandaja kitib kinni veepumba jne , samas kui mingi imerohi leiutatakse siis kuulaks ka huviga..
Natuke teemavälist.
Kui rehv saab torke,teed kohapeal parandusvahuga korda ja siis hiljem lähed rehvimeistri juurde jutuga et tee rehv korda.
Mina olen ühekorra nii teinud..............ja juttu jätkus kauemaks
,lihtsam on kohe tagavara alla panna,kui keemiaga mängida.
Kui rehv saab torke,teed kohapeal parandusvahuga korda ja siis hiljem lähed rehvimeistri juurde jutuga et tee rehv korda.
Mina olen ühekorra nii teinud..............ja juttu jätkus kauemaks
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Massohistyanekk kirjutas:Natuke teemavälist.
Mina olen ühekorra nii teinud..............ja juttu jätkus kauemaks,lihtsam on kohe tagavara alla panna,kui keemiaga mängida.
- uputaja
- I live off from the mud
Kunagi tegin Uazikuga proovi. Kallasin Motuli miskist Engine Rebuilti sisse. Effekt oli täiesti olemas. Peale 3ndat pudelit vedas õli nii paksuks , et kuuma mootoriga tõstis õlirõhu 0>2 kg/cm2 . Nii et efekt on asjal täitsa olemas.
Ainus miinus oli see , et külma ilmaga ei jaksanud 90a diisliaku mootorit käima vedada.
Ainus miinus oli see , et külma ilmaga ei jaksanud 90a diisliaku mootorit käima vedada.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Ka veidi OT - kuidas suhtuda jahutussüsteemi puhastajasse (MOTULi toode vist)?
Õpetuse järgi töötab ta nii, et valad jahutussüsteemi purgitäie sisse, lased pool tundi mootoril töötada ja siis kogu kraam välja ja uus jahutusvedelik asemele. On seda mõtet teha või teeb rohkem kahju, kui kasu?
Õpetuse järgi töötab ta nii, et valad jahutussüsteemi purgitäie sisse, lased pool tundi mootoril töötada ja siis kogu kraam välja ja uus jahutusvedelik asemele. On seda mõtet teha või teeb rohkem kahju, kui kasu?
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Ma olen sama asjana äädikat kasutanud...koos veega muidugi.tarmo kirjutas:Ka veidi OT - kuidas suhtuda jahutussüsteemi puhastajasse (MOTULi toode vist)?
Team saarlased
Sai alles kasutatud jah, küll mitte maasturil...sõitsin u 50 km peale sissevalamist läbi nagu juhend ette nägi ja kui vee välja lasin jahutusvedeliku vahetuseks, siis tuli ikka algul päris pruuni ollust küll välja...tuleb uskuda, et midagi ta siiski tegi 
Juba liikuv maastur tekitab ikkagi mitmeid ümberehitusmõtteid.