Alajaotuse idee: Kasutajate masinad

4x4.ee Crew annab teada. Igast 4x4.ee -ga seotud teated ja muu oluline info

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
jussike
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jussike »

K.Kotkas kirjutas:et teeme kroomi poleerimise alajaotuse ? Minuarust eputamise teema on ilusti olemas. Personaalsest vaatevinklist, kui ikka on chero, siis on chero ja kui on wranku siis on wranku. mis seal erilist on ?

ma ei mõista sellise alajaotuse vajalikkust, kus lihtsalt on kirjas, et hei, mul on mitsu pajero koos astmelaudadega, 3.0 ning äge. ning siis rohkem ei midagi.

Parandage mind, kui ma algsest ideest valesti aru sain

st siin on ju kirjas
Ehitame autot e eputa tehtuga / Build threads and show offs
Ehitad autot ja tahad oma tegevust jagada ? see on see koht, kus eputada, rääkida ning respecti koguda.
jah jut ja mõte õige ise lisaks,et on olemas veel iga postituse all profiil kuhu saab kõik vajaliku info edastada,millega tööalaselt saad aidata ja muudest huvidest teistele foorumlastele infot endest jäta.Tuleks olemas olevad võimalused eelnevalt ära kasutada.Otsingu mootor ka toimib.
VolvoV70 Cross CountrY 2001
Toyota HILUX 1998.TD
rato
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas rato »

Ergo K kirjutas:BMW klubi foorumis sai kasutatud alateemat "Lugejate Autod" selleks,et pidada n.ö. remondipäevikut oma auto tegemiste juures. Väga hea oli hiljem lapata ja meenutada,mis tehtud ja mis veel tegemata.
Seda teemat ei pea ju keegi teine lugemagi,kel kadedus või viha selliste asjade vastu !
Tegemist on eelkõige enda jaoks info kogumisega ja mina isiklikult tunnen sellest puudust siin.
Samas on hilisema müügisoovi korral,hea teema üle vaadata ja kurssi viia,kas oli hoolas-mittehoolas kasutaja :)

Teema oleks nagu hooldusraamat , kasutaja autol

Terv,Ergo
seda saab iga inimene oma arvutis wordi või exeli tokustaatidena hallata..ju.
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Kasutaja avatar
Ergo K
Fitting 38"

Postitus Postitas Ergo K »

[/quote]

seda saab iga inimene oma arvutis wordi või exeli tokustaatidena hallata..ju.[/quote]

See on igav ja samas teistele kontrollimatu.Samas on enda auto teemas ju hea ka abi küsida, ilma, et hakata uut teemat tegema (neid niigi palju).
PS! Sõidan just tänu sellisele internetipäeviku pidamisele Jeebiga :wink:
(pikemalt sellest ei jahuks).
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

moderaatorite hääletuse tulemusena 80% vastu ja 20% poolt jääb antud teema lisamine ära.

Sellised teemad siis kas margi alajaotusesse või siis ehitame ja eputame teemasse.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Suletud

Mine “4x4.ee Kisatoru”