jah jut ja mõte õige ise lisaks,et on olemas veel iga postituse all profiil kuhu saab kõik vajaliku info edastada,millega tööalaselt saad aidata ja muudest huvidest teistele foorumlastele infot endest jäta.Tuleks olemas olevad võimalused eelnevalt ära kasutada.Otsingu mootor ka toimib.K.Kotkas kirjutas:et teeme kroomi poleerimise alajaotuse ? Minuarust eputamise teema on ilusti olemas. Personaalsest vaatevinklist, kui ikka on chero, siis on chero ja kui on wranku siis on wranku. mis seal erilist on ?
ma ei mõista sellise alajaotuse vajalikkust, kus lihtsalt on kirjas, et hei, mul on mitsu pajero koos astmelaudadega, 3.0 ning äge. ning siis rohkem ei midagi.
Parandage mind, kui ma algsest ideest valesti aru sain
st siin on ju kirjasEhitame autot e eputa tehtuga / Build threads and show offs
Ehitad autot ja tahad oma tegevust jagada ? see on see koht, kus eputada, rääkida ning respecti koguda.
Alajaotuse idee: Kasutajate masinad
Moderaator: Moderators
- jussike
- Got ARB and Nitrous?
VolvoV70 Cross CountrY 2001
Toyota HILUX 1998.TD
Toyota HILUX 1998.TD
seda saab iga inimene oma arvutis wordi või exeli tokustaatidena hallata..ju.Ergo K kirjutas:BMW klubi foorumis sai kasutatud alateemat "Lugejate Autod" selleks,et pidada n.ö. remondipäevikut oma auto tegemiste juures. Väga hea oli hiljem lapata ja meenutada,mis tehtud ja mis veel tegemata.
Seda teemat ei pea ju keegi teine lugemagi,kel kadedus või viha selliste asjade vastu !
Tegemist on eelkõige enda jaoks info kogumisega ja mina isiklikult tunnen sellest puudust siin.
Samas on hilisema müügisoovi korral,hea teema üle vaadata ja kurssi viia,kas oli hoolas-mittehoolas kasutaja
Teema oleks nagu hooldusraamat , kasutaja autol
Terv,Ergo
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
[/quote]
seda saab iga inimene oma arvutis wordi või exeli tokustaatidena hallata..ju.[/quote]
See on igav ja samas teistele kontrollimatu.Samas on enda auto teemas ju hea ka abi küsida, ilma, et hakata uut teemat tegema (neid niigi palju).
PS! Sõidan just tänu sellisele internetipäeviku pidamisele Jeebiga
(pikemalt sellest ei jahuks).
seda saab iga inimene oma arvutis wordi või exeli tokustaatidena hallata..ju.[/quote]
See on igav ja samas teistele kontrollimatu.Samas on enda auto teemas ju hea ka abi küsida, ilma, et hakata uut teemat tegema (neid niigi palju).
PS! Sõidan just tänu sellisele internetipäeviku pidamisele Jeebiga
(pikemalt sellest ei jahuks).
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.