15-16.08 safari lääne eestis

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

15-16.08 safari lääne eestis

Postitus Postitas karli »

Tuli siis Rainoga selline mõte, et teeks 15-16 väikese väljasõidu läänemaal. Külastaks selliseid paiku, kuhu sõiduautoga naljalt ligi ei saa, st.,et midagi väga karmi ei teeks. Kindlasti ka karjääris käime ära. Õhtul paneme laagri püsti kus grillime ja niisama jõmiseme õllekannu saatel. Kel veel huvi, siis võtke naised, lapsed ja muud koduloomad kaasa ning näeme laupäeval Linnamäe teeristis.
Karli
Kasutaja avatar
Raints
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Raints »

Hommik. 15-16 mulle ilusti sobib. Paneks mingi plaani maha, kuhu minna ja kus ööbida. Alustame Linnamäelt, siis võiks ette võtta Klaanemaa ringi.Sealt edasi? Ühesõnaga tulge metsa.
sopp on popp
aadu
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas aadu »

Turistikas??? Jess!
Täna veel 100% kindlusega lubada ei saa aga olen väga huvitatud :yupikaye
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav; :driving ; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Karili , see sul tubli plaan. Arvan , et tulen ka enne klapperit pisut ennast proovima. Äkki leian endale ka mõne tõusu mida vallutada ja pisut savi turisti raja kõrvalt. Karjääris peaks tõusu olema. :driving :thumb:
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
dafmanXF
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas dafmanXF »

Perfect!!! :D Ei tea veel kas on võimalik osa võtta, aga just sellisest üritusest tundsingi puudust... :lol:
Turist, "On The (Off)Road Again"

Cherokee, 31`Insa Ranger,vintsitu,lällariga...
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Heinza kirjutas:Karili , see sul tubli plaan. Arvan , et tulen ka enne klapperit pisut ennast proovima. Äkki leian endale ka mõne tõusu mida vallutada ja pisut savi turisti raja kõrvalt. Karjääris peaks tõusu olema. :driving :thumb:
No kui tahad oma autot katsetada siis on mul sulle välja pakkuda paar kilomeetrit päris korralikku savi ja muda:)
Kasutaja avatar
kotkas
Mudder

Postitus Postitas kotkas »

Mis kell kokkusaamine ja mis esimese päeva plaan veel ette näeb peale Niibi ringi ?
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

alustame tõenäoliselt jah Niibi ringiga, edasi siirduks keedika karjääri ja siis edasi mööda metsateid kirimäe kanti. Koguneda võiks kell 10, siis peaks ka kaugema kandi rahvas ilusti jõudma. Lähiajal panen täpsemad plaanid kirja. Õhtul siis väike seminar ja eks ole näha palju veel rahvas on suuteline teisel päeval liikuma, kui on siis jätab kindlasti midagi reservi.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

karli kirjutas: Lähiajal panen täpsemad plaanid kirja.
Tee siis nii,et suured autod ka läbi mahuvad :cry: ,hetke seisuga olen tulemas.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

karli kirjutas:
Heinza kirjutas:Karili , see sul tubli plaan. Arvan , et tulen ka enne klapperit pisut ennast proovima. Äkki leian endale ka mõne tõusu mida vallutada ja pisut savi turisti raja kõrvalt. Karjääris peaks tõusu olema. :driving :thumb:
No kui tahad oma autot katsetada siis on mul sulle välja pakkuda paar kilomeetrit päris korralikku savi ja muda:)
Hakkab juba looma :lol:
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
Kasutaja avatar
Merelane
Mudder

Postitus Postitas Merelane »

No olen kah tulemas , polegi ammu sealkandis müttanud :D
Mis kell kogunemine on?
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

karli kirjutas:alustame tõenäoliselt jah Niibi ringiga, edasi siirduks keedika karjääri ja siis edasi mööda metsateid kirimäe kanti. Koguneda võiks kell 10, siis peaks ka kaugema kandi rahvas ilusti jõudma. Lähiajal panen täpsemad plaanid kirja. Õhtul siis väike seminar ja eks ole näha palju veel rahvas on suuteline teisel päeval liikuma, kui on siis jätab kindlasti midagi reservi.
Siis Linnamäe rist nagu ma siit olen välja lugenud .

Petrik kadunud poeg metsa radadelt , sind oleks rõõm metsas näha . :twisted:
Kasutaja avatar
Marlai
Rock Crawler

Postitus Postitas Marlai »

Kas osalejate arv kuidagi piiratud ka? Kui kõik klapib osaleksin ka.
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

ei ole piiratud, üle 10 auto läheb võibolla natuke venivaks, kuid samas kõik ei tahagi võibolla raskemaid punkte läbida.
Kasutaja avatar
Merelane
Mudder

Postitus Postitas Merelane »

Heinza, ma pean ju tulema Sind vaatama. :) Viimati sai koos Lehtses mürgeldatud :lol: .Igatahes sai graafik tööl juba vabaks tehtud.
Näeme mudas , nagu aru saan siis tuleme siit kahe masinaga (Marlai kah tulemas, kolmapäeval räägin Olliga ehk tuleb ka kaasa)
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”