15-16.08 safari lääne eestis
Moderaator: Moderators
15-16.08 safari lääne eestis
Tuli siis Rainoga selline mõte, et teeks 15-16 väikese väljasõidu läänemaal. Külastaks selliseid paiku, kuhu sõiduautoga naljalt ligi ei saa, st.,et midagi väga karmi ei teeks. Kindlasti ka karjääris käime ära. Õhtul paneme laagri püsti kus grillime ja niisama jõmiseme õllekannu saatel. Kel veel huvi, siis võtke naised, lapsed ja muud koduloomad kaasa ning näeme laupäeval Linnamäe teeristis.
Karli
Karli
Karili , see sul tubli plaan. Arvan , et tulen ka enne klapperit pisut ennast proovima. Äkki leian endale ka mõne tõusu mida vallutada ja pisut savi turisti raja kõrvalt. Karjääris peaks tõusu olema.

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
No kui tahad oma autot katsetada siis on mul sulle välja pakkuda paar kilomeetrit päris korralikku savi ja muda:)Heinza kirjutas:Karili , see sul tubli plaan. Arvan , et tulen ka enne klapperit pisut ennast proovima. Äkki leian endale ka mõne tõusu mida vallutada ja pisut savi turisti raja kõrvalt. Karjääris peaks tõusu olema.![]()
alustame tõenäoliselt jah Niibi ringiga, edasi siirduks keedika karjääri ja siis edasi mööda metsateid kirimäe kanti. Koguneda võiks kell 10, siis peaks ka kaugema kandi rahvas ilusti jõudma. Lähiajal panen täpsemad plaanid kirja. Õhtul siis väike seminar ja eks ole näha palju veel rahvas on suuteline teisel päeval liikuma, kui on siis jätab kindlasti midagi reservi.
Hakkab juba loomakarli kirjutas:No kui tahad oma autot katsetada siis on mul sulle välja pakkuda paar kilomeetrit päris korralikku savi ja muda:)Heinza kirjutas:Karili , see sul tubli plaan. Arvan , et tulen ka enne klapperit pisut ennast proovima. Äkki leian endale ka mõne tõusu mida vallutada ja pisut savi turisti raja kõrvalt. Karjääris peaks tõusu olema.![]()

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
Siis Linnamäe rist nagu ma siit olen välja lugenud .karli kirjutas:alustame tõenäoliselt jah Niibi ringiga, edasi siirduks keedika karjääri ja siis edasi mööda metsateid kirimäe kanti. Koguneda võiks kell 10, siis peaks ka kaugema kandi rahvas ilusti jõudma. Lähiajal panen täpsemad plaanid kirja. Õhtul siis väike seminar ja eks ole näha palju veel rahvas on suuteline teisel päeval liikuma, kui on siis jätab kindlasti midagi reservi.
Petrik kadunud poeg metsa radadelt , sind oleks rõõm metsas näha .

Heinza, ma pean ju tulema Sind vaatama.
Viimati sai koos Lehtses mürgeldatud
.Igatahes sai graafik tööl juba vabaks tehtud.
Näeme mudas , nagu aru saan siis tuleme siit kahe masinaga (Marlai kah tulemas, kolmapäeval räägin Olliga ehk tuleb ka kaasa)

Näeme mudas , nagu aru saan siis tuleme siit kahe masinaga (Marlai kah tulemas, kolmapäeval räägin Olliga ehk tuleb ka kaasa)
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
tel :56 608 910