Krdi vargad

Sul on nelikveoline sõber öösel akna alt kaduma läinud või on keegi garaazist sinu lemmiktööriista ära virutanud või hoopis leidsid safari käigus kellegi pooltelje metsast ... see on õige koht sedalaadi juttude jaoks

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

mart77 kirjutas:Huvitav, mis selle kättesaadud kraamiga peale hakatakse:
1. Oletan, et 15-30-50% viivad ära omanikud
2. Ülejäänud pahn? Sõidetakse rulliga üle ja põlema?
Omanikuta vara käitlemine on seadusega väga täpselt seadustega reguleeritud.Soovitan riigiteatajat lugeda!

Kui mäletan õigesti,siis lühidlat vist oli ni, eti hoitakse mingi aeg. Kui omanik välja ei ilmu siis väheväärtuslik hävitatkse j aväärtulik läheb kohaliku omavlituse valdusesse, kes siis saab selle jagada kohalikele omavalitusasutustele või realiseerida.
Ka on riigiastustel vist õigu neid oma bilanssi todelda.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Sõbral varastati täna öösel Tartus Kivi tänavas mootorratta paagist bensiin ää
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Mul pandi neljapäeva öösel vastu reedet rekkade paagid tilgatumaks :evil: ...ei hoidnud ka see vargaid eemal, et olin sinna peale eelmist vargust Inglismaalt soetanud "Truck Protect" vargavastased sõelad...löödi sõeltel põhjad ära ja viidi kõik tilgatumaks. Krt. nii kui postis kütus jõhkralt tõuseb, nii on värdjad kohal...peaks vist hoopis postihinda jälgima hakkama, et ennetada? :roll:
kopakutt
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas kopakutt »

TiitR kirjutas:Mul pandi neljapäeva öösel vastu reedet rekkade paagid tilgatumaks :evil: ...ei hoidnud ka see vargaid eemal, et olin sinna peale eelmist vargust Inglismaalt soetanud "Truck Protect" vargavastased sõelad...löödi sõeltel põhjad ära ja viidi kõik tilgatumaks. Krt. nii kui postis kütus jõhkralt tõuseb, nii on värdjad kohal...peaks vist hoopis postihinda jälgima hakkama, et ennetada? :roll:

Sul vedas . hea, et koos paagiga ära ei viidud. olen kuulnud, et sõidavad käruga alla. vargatangidega vitsad puruks ja koos paagiga minema.
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Postitus Postitas RAMBO »

augukaevaja kirjutas:
TiitR kirjutas:Mul pandi neljapäeva öösel vastu reedet rekkade paagid tilgatumaks :evil: ...ei hoidnud ka see vargaid eemal, et olin sinna peale eelmist vargust Inglismaalt soetanud "Truck Protect" vargavastased sõelad...löödi sõeltel põhjad ära ja viidi kõik tilgatumaks. Krt. nii kui postis kütus jõhkralt tõuseb, nii on värdjad kohal...peaks vist hoopis postihinda jälgima hakkama, et ennetada? :roll:

Sul vedas . hea, et koos paagiga ära ei viidud. olen kuulnud, et sõidavad käruga alla. vargatangidega vitsad puruks ja koos paagiga minema.

ja kui lukku paned,siis löövad kangiga augu sisse.
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

aga valve peale, võtad vana mobla ostad kõnekaardi sisse, kakud mingi nr klahvi välja ja joodad sinna juhtme külge , teise juhtme otsa väike lüliti ja see paagi korgi külge, telefon läheb kabiini ja laadija sappa. siis salvestad telefoni kiirvalimisse enda numbri selle nupualla kus juhe on, nii nagu keegi näpib nii telefon kohe helistab sulle ja kui veab ongi pätid käes. kui on 2 paaki siis 2lülitit ja juhet. lihtsalt vaja. :idea: :idea: :D
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

allar kirjutas:
aga valve peale, võtad vana mobla ostad kõnekaardi sisse, kakud mingi nr klahvi välja ja joodad sinna juhtme külge , teise juhtme otsa väike lüliti ja see paagi korgi külge, telefon läheb kabiini ja laadija sappa. siis salvestad telefoni kiirvalimisse enda numbri selle nupualla kus juhe on, nii nagu keegi näpib nii telefon kohe helistab sulle ja kui veab ongi pätid käes. kui on 2 paaki siis 2lülitit ja juhet. lihtsalt vaja. :idea: :idea: :D
Krt, nagu filmis juba :D , aga paar ettevaatusabinõud on juba ettevalmistamisel, millest teatud põhjustel siin rohkem rääkida ei tahaks 8)
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

Postitus Postitas toilu »

Helistas Rein kes kurtis ,et ta pojal varastati täna ratas Tartus Taskus't.
Kella 2 - 4 vahel nähti teda McDonaldi juures ja liikus turu tn. poole.

Tundemärgid kuidas ratast ää tunda: BMX trikiratas, mongoose - valget värvi valge nahk sadul , kroomitud veljed ja kroomitud esiark.

Kui keegi näeb sellist Tartus ringi liikumas oleks kena Reinule helistada (5037465) või politseisse :)

Toilu
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
Rein
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Rein »

Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Tramaivõi
Oliver käis just mu juures - keski tra oli tal esiratta mutrid lahti kruttinud :bang:
Üks tuttav rääkis, et eile olla Tartust üks Chero kah kautsi lännu - aga täpsemalt ma ei tea kommenteerida :evil:
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Tuleb asuda ärandamisvastaseid sedmeid (loe massilüliti) installima.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Landy kirjutas:Tuleb asuda ärandamisvastaseid sedmeid (loe massilüliti) installima.
Massilüliti ei ole hea lahendus = kui mass maas ei saa autot käima st. tüüpidel on aega mõelda ja pead murda miks ei lähe käima ja võibolla ka probleem lahendada - või vähemalt auto tühjaks teha.
kütusetorule kraan vahele = läheb käima saab natu sõita ja siis jääb miski suva koha peal seisma nt keset miskit ristmikku = vajadus seal kiirest jalga lasta ei ole enam aega rüüstata ega miskit.
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
Toronto
Mudder

Postitus Postitas Toronto »

Tundub et vargad on siis Tartus metsa-autod avastanud, tuleks mõni kätte saada ja vintsi järgi neile üks korralik lõbusõit korraldada. :goner
Tel 52 76 338, G mersu
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Pirate's on kah mehed varastega hädas :twisted:
http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=795595
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Toronto kirjutas:Tundub et vargad on siis Tartus metsa-autod avastanud, tuleks mõni kätte saada ja vintsi järgi neile üks korralik lõbusõit korraldada. :goner
Ja mitte ainult metsa autod, kuna peale diisli varguse lainet, on hakatud rekkadel kabiini aknaid sisse lööma ja sees tühjendama, samuti nende taga olevaid haagiste uksed olid kõik lahti tehtud ja kuutidesse sisse piilutud. Juhtus siis Ringtee 25 hoovil esmasp. vastu teisip. öösel ja minu teada 4 rekkaga tegu. :evil: (Seekord läks minu rekkadest see lõhkuimslaine mööda, ptui-ptui-ptui, ilmselt olid minu rekkadest virutatud kütusest küllalt).
Vasta

Mine “Varastatud/Kaotatud/Leitud”