Krdi vargad

Sul on nelikveoline sõber öösel akna alt kaduma läinud või on keegi garaazist sinu lemmiktööriista ära virutanud või hoopis leidsid safari käigus kellegi pooltelje metsast ... see on õige koht sedalaadi juttude jaoks

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
rmann
Rock Crawler

Krdi vargad

Postitus Postitas rmann »

Vat ei saa aru kas ikka võib ühte kohta 2 korda lüüa.
Jälle jäi auto varastele ette, aga kuna asju enam autos pole siis lihtsalt klaasid löödi sisse.
Olen saamas Hansa Varakindlustuse klaasivahetuse kuldkliendiks.
Rsk kui mõne kätte saaks.
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td

Ja kui keegi tunneb vajadust siis : 50 97 26üheksa

Pilt
Discovery
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Discovery »

Kus see Sul juhtus? Pimedal ajal?
Kasutaja avatar
manal
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas manal »

Äkki neile lihtsalt ei meeldinud maastur? Äkki oli porine vms. :roll:
Kasutaja avatar
rmann
Rock Crawler

No polnud isegi maastur.
Tööauto : Citroen Berlingo
Isegi porine polnd.
Ja ikka pimedal ajal
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td

Pilt
remy
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas remy »

Mis linnaosas see nii tihedalt juhtub?
Amet: pargimaasturist, sõiduk: tall-linnamaastur (vajalik vähemalt 35" ja madal rõhk)
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Et siis nüüd on neil autost vähe, täna, st nüüdseks kellaajaks juba eile õnnistati kodus puistamisega... läksid siis kõik väiksemad pudinad eesotsas autos kasutatava läpakaga... nii et kui keegi juhtub trehvama arvutit Ordi CL-50/51 kus APS ja Ozi eesti kui ka poolte ladoga kaartidega (mis tegelt küll netis saadaval, kuid naljaviluks neid ju downloadida mõtet pole) ja Space klahv ei tööta, siis info teretulnud.
Ka Canon peegelkaamera sn:1730706404 ning Canoni videokaamera sn: 253896828148 mille seerianumbrid homme juurde kirjutan.
Kui keegi siis juhtub trehvama näiteks pealinnas tänaval mõnda eelpool nimetatud eset, siis info oleks teretulnud.
Muu kolu tuvastamine on juba kahjuks keerulisem kuna puuduvad numbrid ja kuis sa nii raha , kui naise kuldehteid ikke kirjeldad :twisted:
Poiss läks peale kooli korraks linnapeale ja nu ei viitsi ju iga väikse sutsu pärast seda signat peale toppida 8) :twisted:

PS: Läpakas on mälus ka minu 4x4.ee parool. seega kui keegi tuleb minu nime all sisse ja ajab mingit jama, siis palun ette vabandust ja paluks ka härra Kotkasel trace'ida eba-adekvaatse postituse IP'd.
Viimati muutis Olle, L Jaan 17, 2009 1:44 pm, muudetud 2 korda kokku.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
fassi
Mudder

Postitus Postitas fassi »

Krt sellised asjad ajavad ikka nii keema kuna endal ka mõnelkorral puistatud.Tekib kole tahtmine tekitada mingid ekipaasid meist endist kes siis mingitel aegadel kusagil nati luuret teevad ja kui pealejuhtuvad siis kõigepealt natukese kukkuda neil lasevad ja siis poolitsa kutsuvad.
lr 60 juubeli männiku 3 koha kaardilugeja
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

jaan mmc kirjutas:Inimesed ostavad tagasi endilt varastatud asju rääkimata sellest kui kuskilt midagi odavalt saab. Hea uskne ostja = asja tegelik põhjus. Hea kui 1-10-nest ostjast ühel või teisel moel kauba legaalset päritolu tuvastada tahab. Aga tarvitseb vaid küsida kui kuuled vastuseid stiilis: ega mul selle soomest ostetud maki dokumente küll alles ei ole.
"Jõudu" kõigile varas ostjatele, see on ring, st. täna said sootsalt aga homme oled ilma.
IRW - noh kui ma paneks nt. 10 kiloga Volvo sillad siin müüki - mis sa arvad, kui mitu inimest nendest kõigist võimalikest, kes üle eesti kokku kihutavad küsivad dokumente ?
Mis sa arvad kas jääksid müümata kui ma avalikult ütleks, et ma need pihta panin kusagilt ?
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

MahviaDeTyrk kirjutas:IRW - noh kui ma paneks nt. 10 kiloga Volvo sillad siin müüki - ...
Mahvia - ära kutsu kurja karja :twisted:
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vahur
misasi see pidur on?

Postitus Postitas Vahur »

fassi kirjutas:Krt sellised asjad ajavad ikka nii keema kuna endal ka mõnelkorral puistatud.Tekib kole tahtmine tekitada mingid ekipaasid meist endist kes siis mingitel aegadel kusagil nati luuret teevad ja kui pealejuhtuvad siis kõigepealt natukese kukkuda neil lasevad ja siis poolitsa kutsuvad.
Mina olen käsi-paar ööd iga kuu nõus oma autoga Mustamäe ja Nõmme vahel nõus tiirutama-olen peale viimast pättide külaskäiku nädalavahetustel nii kuinii enda tööl "varitsenud".Kuna jõulude ajal said nad suurema noosi siis praegu on suhteliselt rahulik olnud-ilmselt lasevad natukene"kosuda" .
Aga-rsk- raudkang sügeleb peos ja hing ihkab verd-sest EV politsei/miilitsa võimete laeks on raha küsimine MAKSUMAKSJATELT puuduva turvavöö,tõkiskinga ja mittekomplektse apteegi eest.Pättidelt pole-juhul kui nad isegi tabatakse- nagunii mingit raha riigikassase loota.Aitaks ehk ainult mõne sellise "venna" näitlik/avalik oksatõmbamine/upututamine Männikule.
Moded võivad nüüd selle viimase osa ära kustutada aga mina ei tunne küll mingeid südametunnistuse piinasid kui varastele on vaja "õppetundi" anda.
Kurb muidugi et meie riik ei suuda oma kodanikke ja nende vara kaitsta-mille eest ma peaksin neile üldse makse maksma?
Vahur Romet,Carservice tiim,piloot
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

fassi kirjutas:Tekib kole tahtmine tekitada mingid ekipaasid meist endist kes siis mingitel aegadel kusagil nati luuret teevad ja kui pealejuhtuvad siis kõigepealt natukese kukkuda neil lasevad ja siis poolitsa kutsuvad.
Vahur kirjutas:Mina olen käsi-paar ööd iga kuu nõus oma autoga Mustamäe ja Nõmme vahel nõus tiirutama-olen peale viimast pättide külaskäiku nädalavahetustel nii kuinii enda tööl "varitsenud"
Üks asi on teooria, teine asi on praktika.

Kunagi ca 10 aastat tagasi algatasin ee.auto newsgrupis sarnase ürituse. Alustuseks saime asjahuvilistega kokku ühes parklas, kuhu tuli paarteistkümmend huvilist. Leppisime kokku aktsioonis toimumise ajas, kohas ja viisis. Üks teada-koht, kus pidevalt autodes sees käidi, oli kino Kosmose tagune parkla - inimesed lähevad ju seansile ja siis on 2 tundi rahulik.

Esimesele varitsusele tuli kohale ca 6...8 inimest, istusime tumedate klaasidega bussis ja jälgisime ümbritsevat. Saimegi kohe esimesel korral kätte bensuvargad, kes käisid voolikuga paakidest kütust imemas. Ootasime ära nii autoomaniku (kes EI VIITSINUD kogu meie vaeva peale minna Pärnu mnt. politseisse avaldust kirjutama!) ja politsei, kes lõppkokkuvõttes vist ka midagi tarka ei teinud.

Teisel varitsusel olin eelpool mainitud bussiomanikuga kahekesi.

Kolmandat varitsust ei tulnudki, kuna ma üksinda ka ei näinud mõtet patrullida.
Kasutaja avatar
rmann
Rock Crawler

Vahur kirjutas:
fassi kirjutas:Krt sellised asjad ajavad ikka nii keema kuna endal ka mõnelkorral puistatud.Tekib kole tahtmine tekitada mingid ekipaasid meist endist kes siis mingitel aegadel kusagil nati luuret teevad ja kui pealejuhtuvad siis kõigepealt natukese kukkuda neil lasevad ja siis poolitsa kutsuvad.
Mina olen käsi-paar ööd iga kuu nõus oma autoga Mustamäe ja Nõmme vahel nõus tiirutama-olen peale viimast pättide külaskäiku nädalavahetustel nii kuinii enda tööl "varitsenud".Kuna jõulude ajal said nad suurema noosi siis praegu on suhteliselt rahulik olnud-ilmselt lasevad natukene"kosuda" .
Aga-rsk- raudkang sügeleb peos ja hing ihkab verd-sest EV politsei/miilitsa võimete laeks on raha küsimine MAKSUMAKSJATELT puuduva turvavöö,tõkiskinga ja mittekomplektse apteegi eest.Pättidelt pole-juhul kui nad isegi tabatakse- nagunii mingit raha riigikassase loota.Aitaks ehk ainult mõne sellise "venna" näitlik/avalik oksatõmbamine/upututamine Männikule.
Moded võivad nüüd selle viimase osa ära kustutada aga mina ei tunne küll mingeid südametunnistuse piinasid kui varastele on vaja "õppetundi" anda.
Kurb muidugi et meie riik ei suuda oma kodanikke ja nende vara kaitsta-mille eest ma peaksin neile üldse makse maksma?
100% Vahuriga nõus.
Kui mõni kätte saadakse siis andke ka mulle teada ja mul sõbrad ka kohe nõus tulema.
Aga politsei lihtsalt tuleb ja konstanteerib fakti.Teatise menetluse alustamiseks saatsid ka ainult teise juhtumi põhjal.
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td

Pilt
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

rmann kirjutas:100% Vahuriga nõus.
Kui mõni kätte saadakse siis andke ka mulle teada ja mul sõbrad ka kohe nõus tulema.
Teiste sõnagega, sa soovid seda, et "keegi" musta töö ära teeks, päti kinni püüaks, teda Sinu saabumiseni kinni hoiaks ja siis Sa oled nõus (sõprade toel ja kaitsel!) pätile raudkangiga vastu tatti andma andma.

Omakohtuga on veel selline asi, et politsei võib läbi sõrmede vaadada, kui pätt kinnipidamise käigus korra "kogemata" kukkus, aga pikaajalise põhjendamata vabadusevõtmise ja kambakesi peksmise eest võib saada karmima karistuse kui lihtne autovaras saaks.

PPS. kõrvalt kommenteeriti, et PARIM tulemus patrullimisele olekski see, kui polekski enam kedagi kinni võtta, sest pätid kolisid tänu regulaarsetele patrullidele mujale, kus on rahulikum. Aga niisama patrullimine pole ju enamustele "põnev", kuna kättemaksu ja actioni ei saa.

vtl@mitmed.korrad.pereliikmetega.kodu.ümbert.ja.kaugemalt.vargaid.püüdnud.
Kasutaja avatar
rmann
Rock Crawler

vtl kirjutas:
rmann kirjutas:100% Vahuriga nõus.
Teiste sõnagega, sa soovid seda, et "keegi" musta töö ära teeks, päti kinni püüaks, teda Sinu saabumiseni kinni hoiaks ja siis Sa oled nõus (sõprade toel ja kaitsel!) pätile raudkangiga vastu tatti andma andma.

Omakohtuga on veel selline asi, et politsei võib läbi sõrmede vaadada, kui pätt kinnipidamise käigus korra "kogemata" kukkus, aga pikaajalise põhjendamata vabadusevõtmise ja kambakesi peksmise eest võib saada karmima karistuse kui lihtne autovaras saaks.

PPS. kõrvalt kommenteeriti, et PARIM tulemus patrullimisele olekski see, kui polekski enam kedagi kinni võtta, sest pätid kolisid tänu regulaarsetele patrullidele mujale, kus on rahulikum. Aga niisama patrullimine pole ju enamustele "põnev", kuna kättemaksu ja actioni ei saa.

vtl@mitmed.korrad.pereliikmetega.kodu.ümbert.ja.kaugemalt.vargaid.püüdnud.
Vat ei ole nii et keegi peaks musta töö ära tegema.
Hoian ka ise rohkem silmad lahti ja jälgin.Ja ei pea "omakohut" sõprade toel tegema - saan ka ise hakkama.
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td

Pilt
fassi
Mudder

Postitus Postitas fassi »

Mis puutub teooriasse ja praktikasse siis aastaid palju tagasi tegime ühes linnaosas mille nime ei nimeta samasuguse ürituse sõprade ja koolivendadega.Kuna mitmedki meie autod langesid ohvriteks siis oli huvilisi mitmeid-tulemus-nädalaga õnnestus 2 punti kätte saada millest 1 oli rändartist ja 2 teine punt oli siis pidevkülaline.Kuna politsei ei suutnud või ei tahtnud osaleda siis juhtus nii,et ninamees kukkus 2 korda üsna kõvasti.Tulemuseks laulis siis enamvähem kõik korrad ette ja vägagi palju asju saime veel kättegi.Peale selle oli vääääga pikka aega rahumajas.Ei taha nüüd öelda,et nii ka seekord läheb aga kui tekib patrull näit.igalõhtul siis paraku see jutt läheb liikvele ja vaevalt nad nii väga üritama kipuvad kui mõni tola on kätte saadud.Huvi peaks pakkuma juba see, et meie tehnika ei ole kohati just odavatekillast.Hetkel on meid siis koos vahuriga 2 kes oleks tõesti käpad.
Fassi@puistatud nii autode kui koduga-Ja väga verine nende suhtes.
lr 60 juubeli männiku 3 koha kaardilugeja
Vasta

Mine “Varastatud/Kaotatud/Leitud”