kassil abi vaja auto valimisel

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

mrtn kirjutas:
fagott kirjutas:
K.Kotkas kirjutas:Miks sa kohe HRV -d ei otsa ?
Aga miks sa inimesele, kes autodega kursis ei ole, sellist paska soovitad?
fagott, miks sa avalikus foorumis ennast lolliks teed?
Ma just tol päeval viibisin sellise aparaadi all, kuna selline oli mu mehhaaniku juures tõstuki peal. Ei leidnud midagi, mis oleks erinenud nelikveolisest sõiduautost ja meenutanud maasturit. Ja kliirens puudub, kuna keegi naljamees on kahe tagaratta vahele hästi madalale miski toru keevitanud(võibolla oli see minu nähtud eksemplaril, või on seda võimalik relakaga eemaldada, seda ei tea :roll: ). Kuni selle toruni pold väga vigagi. Salongis polnud ühtegi lülitit ega kangi, mis oleks viidanud nelikveo või keskdiffri manuaalse juhtimise võimalusele(aeglusti???), näiteks Lada Nivalgi on oluliselt rohkem pakkuda.

Lõppjäreldus: suurendatud läbivusega SÕIDUAUTO.
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

Nukleon kirjutas: Pigem tahtsin meespoolele märku anda, et naised pole arulagedad kanad. :) Loomulikult, on välimus ka tähtis, kuid minu jaoks mitte määrav.
Loomulikult on kana puhul välimus tähtis. Aga mitte määrav. Ikka sisemine ilu!
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
Nukleon
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Nukleon »

Keegi väitis eespool, et kanad pidid vaikselt munadel istuma or something. Selle eest leiab ka pime kukk tera, mille kallal nokkida. :lol:
Maailma ehituskivi
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

Postitus Postitas mezkass »

kotkas, su klaviatuuril kuluvad nupud ära kui nii pikalt kirjutad :D

ja pimedatega oli vist nii, et osad teevad luudasid ja osad opeleid, ülejäänuile jääb siis see nokkimise rõõm... 8)
ei oska, aga tunneb vähemalt huvi.
ilmselt areneb:)
Kasutaja avatar
mrtn
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas mrtn »

fagott kirjutas:Ja kliirens puudub, kuna keegi naljamees on kahe tagaratta vahele hästi madalale miski toru keevitanud(võibolla oli see minu nähtud
eksemplaril, või on seda võimalik relakaga eemaldada, seda ei tea :roll: ).
DeDion-sild?

ma vastasin su räuskamisele sellepärast, et ilmselgelt pole sul kunagi HR-Vd olnud. see on ilmselt maailma kõige vastupidavam auto ja lõbus sõita. kui neid uuena müüdaks veel, ostaks ma 2 tk.
Mennäänx mettään!
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

mrtn kirjutas:
fagott kirjutas:Ja kliirens puudub, kuna keegi naljamees on kahe tagaratta vahele hästi madalale miski toru keevitanud(võibolla oli see minu nähtud
eksemplaril, või on seda võimalik relakaga eemaldada, seda ei tea :roll: ).
DeDion-sild?

ma vastasin su räuskamisele sellepärast, et ilmselgelt pole sul kunagi HR-Vd olnud. see on ilmselt maailma kõige vastupidavam auto ja lõbus sõita. kui neid uuena müüdaks veel, ostaks ma 2 tk.
2009 aasta DEKRA raporti järgi küll mitte päris.

Parimateks loeti:
SUV
- BMW X3 followed by Subaru Forester and Hyundai Tucson (mileage up to 50,000km)
- Porsche Cayenne followed by BMW X3 and Subaru Forester (mileage 50,000-100,000km)
- Toyota RAV4 followed by BMW X5 and Mitsubishi Pajero (mileage 100,000-150,000km)

Aga jah, see ei tee veel HR-V'st sitta autot. Lisaks. HR-V pole väike. Nimelt on HR-V sees teine HR-V, mis on välimisest palju suurem. Kes ei usu, proovib järgi. Igastahes oleks mul, võttes arvesse kassi kirjutisi, CRV, HRV, Cherokee vahel valides eelistus räigelt HRV poole kreenis.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

Postitus Postitas Maaks »

HRV-s on 4 istekophta ainult, selle vastu eksides võid protokolli kaela saada.
Kodanik fagott märkis õieti, et tegemist on sõiduautoga aga see ju eelis, mitte puudus :-)
Reix
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Reix »

Mine istu erinevatesse autodesse sisse, mida on siin pakutud, vaata mis emotsionid tekivad. Teinekord mõni auto, mis pildi pealt eemalt tundub vastuvõetav, pole seda reaalses elus teps mitte.
Siin võib niviisi jahuma jäädagi, päris palju on erinevaid marke ja mudeielid juba ju välja toodud, mingi nimekiri peaks koos olema, mis autosid läbi istuda/sõita.
Grand Cherokee
Kasutaja avatar
mrtn
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas mrtn »

kui nüüd tegelikult kassile kasulik tahta olla, siis võiks soovitada 40K hinnaklassis automaatkast valikust välja jätta.
Mennäänx mettään!
Kasutaja avatar
metsakoll
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas metsakoll »

No selge on ,et selle raha eest on automaate vähe valida ja ainuke mõistlik valik on Cherokee.Kiisu ju kirjutas ,et bensiinikulu pole oluline.Ise sõidan 4.7 GC-ga ja ei kurda.Valan talle niipalju kui küsib.
Manuaaliga ehk tõesti rohkem valikuid.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

MAYDAY!!!
polnud nüüd aega siia vaadata vahepeal. aga tekkinud uus olukord, mille lahendamiseks vajaks pisut rohkem kui pisut :) kellegi pädeva abi! nimelt vaja oleks teada, kas homme (laup.sic!) oleks tallinnas (täpsemalt mustamäe piirkonnas) mõni töökoda vm koht, kus sellele opelile ostueelne ülevaatus teha? kõiki asju nii ehk naa välja ei näita, aga üldfüüsiline seisund ja ehk ka kohapeal teha elementaarsed vedelike vahetused jms. ark-i toimingud võib ju viie päeva jooksul teha? täna enam ilmselt ei jõua :( . ise olen ju tartu külje all...

ja sellest ülevaatusest sõltubki minu edasine tegevusplaan.

ootab kiiret tagasisidet
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

mezkass kirjutas:MAYDAY!!!
polnud nüüd aega siia vaadata vahepeal. aga tekkinud uus olukord, mille lahendamiseks vajaks pisut rohkem kui pisut :) kellegi pädeva abi! nimelt vaja oleks teada, kas homme (laup.sic!) oleks tallinnas (täpsemalt mustamäe piirkonnas) mõni töökoda vm koht, kus sellele opelile ostueelne ülevaatus teha? kõiki asju nii ehk naa välja ei näita, aga üldfüüsiline seisund ja ehk ka kohapeal teha elementaarsed vedelike vahetused jms. ark-i toimingud võib ju viie päeva jooksul teha? täna enam ilmselt ei jõua :( . ise olen ju tartu külje all...

ja sellest ülevaatusest sõltubki minu edasine tegevusplaan.

ootab kiiret tagasisidet
no maitea. pole minu asi teistele tööd välja mõtelda laupäevaks aga proovi esimese hooga Veikoonu (kasutaja veiko siin foorumis). Asub nii mustakal (okei õismäel tegelt) kui et oskab selle asja ka üle vaadata.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

Postitus Postitas Maaks »

Elementaarse ülevaatuse saab lasta teha suvalise ülevaatuspunnktis, need kõik vist L lahti. Vaatavad puksid/loksud, pidurid ja heitgaasid üle ja saad ise kah alla kaema minna, et näha mille peal tulevikus sõitma hakkad.
Siis tuleb reeglina see kah välja, kas masinal ülevaatus ostetud või puhtalt läbitud. Ja ära usu hülge juttu et see natuke sellest või tollest "puudu" seepärast et pole sõit jne. Kui ikka käsipidurit ei ole, siis ei ole.
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

heh, valisin ülevaatuseks ascari. homseks kahjuks aega ei olnud, seega venitab esmaspäevani.....kui paremaid(varasemaid) pakkumisi ei tule?

no ei ole elu :?
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

mezkass kirjutas:heh, valisin ülevaatuseks ascari. homseks kahjuks aega ei olnud, seega venitab esmaspäevani.....kui paremaid(varasemaid) pakkumisi ei tule?

no ei ole elu :?
No siis kõlbab ju Tammsaare tee Viking Motors kah
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”