ahhoi! olen täielik diletant mudakate maailmas:D. olemas kindel soov ja vajadus muretseda vähe kobedam masin omale. silma on jäänud frontera. kuna enamus kasutusajast jääb siiski maanteele, ei pea vajalikuks erilist roomajat muretseda, küll aga peab auto kliirens suurem olema, kui sõiduautodel. (ja pole erilist mõtet mind ümber rääkida

)
leidsin auto 24-st ühe sobiva, mis kahjuks ära osteti

, nüüd vaatan siis järgmist ja ei suuda ära otsustada. hind võrreldes teiste masinatega kahtlaselt väike? ja mugavuspakett samuti liigagi hea? no ei tea, mida arvata? samuti on pildid autost väljas ainult vasaku küljega ja selget ülevaadet autost ei saa. endal on nüüd täitsa jama, kuna asun teises eestimaa otsas, siis niisama reisi lihtsalt ülevaatuseks teha nagu ei taha. et kui kohale minna, siis ikka juba asja pärast. küsikski siin nõu, et kuidas käituda? kas oleks mõtet küsida nt omanikult auto vin-koodi, et mingit infot saada ( võimalikud avariid vms), number ka kaetud ju? sest niisama uskuda juttu, et kõik on ok, oleks pisut lihtsameelne:).
tahan kindlasti ära käia ka ülevaatusel. praegune omanik on vene rahvusest (mitte, et mul midagi nende vastu oleks) ja ma ei saa temast ka ehk 100% õigesti aru. igasugune tagasiside on oodatud:D
auto siis selline:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
samuti avatud teistele pakkumistele!
ei oska, aga tunneb vähemalt huvi.
ilmselt areneb:)