kassil abi vaja auto valimisel

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

kassil abi vaja auto valimisel

Postitus Postitas mezkass »

ahhoi! olen täielik diletant mudakate maailmas:D. olemas kindel soov ja vajadus muretseda vähe kobedam masin omale. silma on jäänud frontera. kuna enamus kasutusajast jääb siiski maanteele, ei pea vajalikuks erilist roomajat muretseda, küll aga peab auto kliirens suurem olema, kui sõiduautodel. (ja pole erilist mõtet mind ümber rääkida :twisted: )
leidsin auto 24-st ühe sobiva, mis kahjuks ära osteti :( , nüüd vaatan siis järgmist ja ei suuda ära otsustada. hind võrreldes teiste masinatega kahtlaselt väike? ja mugavuspakett samuti liigagi hea? no ei tea, mida arvata? samuti on pildid autost väljas ainult vasaku küljega ja selget ülevaadet autost ei saa. endal on nüüd täitsa jama, kuna asun teises eestimaa otsas, siis niisama reisi lihtsalt ülevaatuseks teha nagu ei taha. et kui kohale minna, siis ikka juba asja pärast. küsikski siin nõu, et kuidas käituda? kas oleks mõtet küsida nt omanikult auto vin-koodi, et mingit infot saada ( võimalikud avariid vms), number ka kaetud ju? sest niisama uskuda juttu, et kõik on ok, oleks pisut lihtsameelne:).
tahan kindlasti ära käia ka ülevaatusel. praegune omanik on vene rahvusest (mitte, et mul midagi nende vastu oleks) ja ma ei saa temast ka ehk 100% õigesti aru. igasugune tagasiside on oodatud:D
auto siis selline:

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

samuti avatud teistele pakkumistele!
ei oska, aga tunneb vähemalt huvi.
ilmselt areneb:)
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Miks sa kohe HRV -d ei otsa ?
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

K.Kotkas kirjutas:Miks sa kohe HRV -d ei otsa ?
Aga miks sa inimesele, kes autodega kursis ei ole, sellist paska soovitad?
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

nooo kuulge :shock: ? sellest foorumist ootan ikka konstruktiivset tagasisidet? kui niisama lobiseda tahan, siis telhvi leian ikka üles :D

kotkas, oli jutt, et mind ple erilist mõtet ümber rääkida, ma vääga põikpäine :lol: ja tõesti, ega ma neliveolistest palju ei tea jah. no hakkas see frontera meeldima ja nüüd nagu tumm leilis... aga kui sa leiad, et minusugune võiks ka mõne teise võrreldava masina vastu huvi tunda, siis palun ka mingit põhjendust.

kahtlustan, et minu puhul on lukkseppade leib garanteeritud :D, et siis vaja võimalikult kobedat isendit (seniks kuni eluga end kurssi viin).

palun minu eksitamisega mitte väga hoogu sattuda :D
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

vaata pigem mõne terrano vms natuke maasturimoodi auto poole. Opel on teada tuntud hea tampoon. Usun, et jäi silma oma atraktiivse kujuga aga sees ei ole tal küll midagi ilusat. Pigem mõni nissan või mitsu. Kui aga soov tõesti opeli poole vaadata siis on tõesti lihtsam honda võtta - saad sama kaugele metsas aga natuke kauem.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
KeegiVeel
Fitting 38"

Postitus Postitas KeegiVeel »

Soovitan lisaks terranole ford mavericu ja isegi jeep garand cherokeed.
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

njah :) , siin ikka kohe karmilt testosteroon möllab! aga mezkass on selline lihtsam sabakeerutaja ega pretendeeri musklinäitamisele. naisterahvana teen otsuse paraku :oops: ikka suures osas auto välimuse järgi, eeldusel, et vajadused on täidetud. ja et end veel rohkem blameerida, pean tõdema, et viimased aastad automaatkastiga sõitmist on mind teinud väga ettevaatlikuks manuaalide suhtes. lihtsalt siis peaks ka kapsalehte panustama :D

käisin teie soovitatud marke a24-s vaatamas ja no ega ei leidnud küll midagi... ja ikka seesama opelinässu mul jäi jälle jalgu. nagu needus. ja jah, meeldib mulle. küll vaatasin ka ühte ssangjongi? täiesti mitte midagi ütlev asi? link allpool. mis see veel on ja kas hullem kui opel?

ja keegi võiks ju sõna võtta ka selle opeli koha pealt. on siis mul kõhutunne põhjendatud? või ...lihtsalt plond....
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

mezkass kirjutas:ja ikka seesama opelinässu mul jäi jälle jalgu. nagu needus. ja jah, meeldib mulle. küll vaatasin ka ühte ssangjongi? täiesti mitte midagi ütlev asi? link allpool. mis see veel on ja kas hullem kui opel?
Sellise valikuvarjandi juures on Opel ikka sigahea auto :roll:
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Ssangyong unusta ära. Remondid rohkem kui sõidad.

Opeli kohapealt on vist nii, et neid eriti tomaadiga ei liigu, seega suht vähe kogemusi inimestel... Mind isiklikult teeb väike mootor pluss automaatkast ettevaatlikuks alati. (Jah, diisli jaoks on 2,2 ikka pisike, ükskõik mis see kw number seal näitab :wink: )
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

veel rahvale teadmiseks, et seda opelit vaatan suures osas ka sobiva hinnaklassi tõttu. lihtsalt on selline ~40 ümber vaba raha :roll: . tahaks auto kohe välja osta ja samas mitte sinna kohe teine sama raha juurde panna...
et, kui kellelgi seismas või liiaks kätte jäämas mõni veids "naiselikum" ja mitte päris uunikum tegelane, olen potensiaalne huviline

eelistatud on kindlasti sisselülitatavad neliveolised ja automaadid :D
ja noh, ülevaatus võiks ka ju olemas olla...
Kasutaja avatar
JustOlesya
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas JustOlesya »

Sellel kusimusel auto 24 naitab ainukene auto sele raha eest mis voiks huvi pakuda ! Aga ikagi on vaja paris etevatlik vadata !
Autoremont. Jäid kinni, tulen appi 24h.. Tel +3725588868 !
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

see diisel võtab sama palju kui bensukas,aga bensukas liigub paremini.
Vali pare bensukas.
56157755
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Mul oli fronteera. Aasta sõitsin ja ei remontinud(oligi korras auto), kuni maha müüsin. Kasumiga :shock:
Hea vedrustus sõitmiseks linnas ning maanteel ja vaikne. Uimane kui tigu.
10l/100km igal pool.
Sama 2,5TD diiselmootor mis cherolgi, vist.
Mulle auto iseeneset meeldis, aga see kiirus....

Diiselcherot pole omanud. Kuid traktorikütuse hinda ja kulu arvastades korraliku ei välistaks. Seenel ja koera ujutamas käia vast ikka kõlbab. Vbl.

Kuid...
4,0 bensukaid olen omanud. Head autod. Just see mida vaja! Kütusekulu ei ole nõrganärvilistele. :twisted:
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Väga naiselik ja pideva nelikveoga auto pakkuda (ei pea nende 4-veo kangidega ise mässama) ja samas lukustab ise keskdiferentsiaali ka, kui kinni hakkab jääma. Tõsi küll, hinnaklass on sinu soovitust täitsa väljas, aga liisingusse saaks veel ilusti. Lagunemise vastu räägib auto mark ise - ehk siis ainult vaheta õli ja sõida.
Pakkumine ise: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?p=104362 (kehtib viimase postituse hind siis).

Praegu sõidab sellega mu naine, aga tal on suurushullustus ja ta tahab 3x suuremat USA rauda :twisted:
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Reix
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Reix »

Eks igaüks kiida ikka seda mis südamelähedasem.
Ma läheks vaataks selles hinnaklassis Grand Cherokeed ka turul üle.
Kui väga palju sõitmist ei ole, siis kannatab mõnevõrra suurema küttekulu ka ära, kui näiteks Fronteradel. Samas sõidumõnu on kindlasti garanteeritud.
Mine proovi erinevate autodega sõita ja vaata millised emotsioonid tekivad, siis on otsustamine enda jaoks lihtsam ju :wink:
Grand Cherokee
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”