kassil abi vaja auto valimisel

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

Postitus Postitas mezkass »

leidsin ühe vähe ümarama ka :)

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

mis sellest arvata?
ei oska, aga tunneb vähemalt huvi.
ilmselt areneb:)
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

ütleks kah midagi.
seega…

eestis teevad pimedad luudasid, saksas opeleid.

muus ühinen hetkel Kotkakeskerakonnaga
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
mrtn
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas mrtn »

fagott kirjutas:
K.Kotkas kirjutas:Miks sa kohe HRV -d ei otsa ?
Aga miks sa inimesele, kes autodega kursis ei ole, sellist paska soovitad?
fagott, miks sa avalikus foorumis ennast lolliks teed?
Mennäänx mettään!
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

Postitus Postitas toilu »

mezkass kirjutas:.

ja kui ma nüüd tõepoolest peaksin omale chero ära ostma, siis võib tartu off road klubi arvestada ühe naisliikme lisandumisega, kasvõi vaatleja staatuses :wink: . ma ei tea, palju neid kasse teil seal on?
Ohoo see on küll väga vahva uuds!!! Tee see teoks :) Jään pinksalt ootama :D

Võta ORAV'a CHERO ÄÄ :)

Terv
Toilu
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

Postitus Postitas Maaks »

Kassi esimesest postitusest on aru saada, et ta ei kavatse kruusalt maha keerata. Milleks talle cherokeesid defendereid jms pakkuda? Las ostab selle Opeli. Ja ei ole need 15a vanad rondid nüüd küll mingid sõitmise autod, pakun sõitmise - remondi suhteks nii 2/3 - 1/3
Mis kasutusmugavusse ja tulevastesse ülalpidamiskuludesse puutub, siis mingi väiksem SUV oleks tõega mõistlikum valik kui et oma vaba raha OPEC-ile ära anda.
Ma sellesmõtte kotkaga samas parteis et julgeks samuti Hondat soovitada, C-RV-d, sest H-RV on ikka natuke väike.
http://www.autoleht.ee/tests/test_old?test_old_id=1991
Ma annan endale täitsa aru, et maasturi foorumis ei sobi honda nime suhu võtta :D
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

ehtmehelikud sõnavõtud :roll: , millegipärast naisi karjuvalt alahinnatakse? ma poleks ise ka uskunud, kuivõrd hasarti võin minna ühe auto valimisel. siinsele kogunevale kotkaparteile võin öelda, et jh, HRV on väike ja CRV lihtsalt ei meeldi mulle. endalegi ootamatult (suures osas peale orava pildiseeriate vaatamist) kergitas minus pead vana sportlasehing :shock: , käed kohe hakkasid sügelema ja kihk sõitma minna suur. ka naised maandavad ennast autoroolis! ja miks mitte teha seda pigem legaalselt metsas möllates kui maanteel teiste autode vahel? ok, oleks minu jaoks täiesti uus väljund aga millestki peab ju alustama :wink: '
maaks,
see OPEC´i nuumamine on köki-möki selle kõrval, millega ma OMEX´il tegelen :twisted:

veel valib,
krrnäuuuu
Kasutaja avatar
Aidakas
Fitting 38"

Postitus Postitas Aidakas »

:roll: ee.... keegi kuskil kunagi väitis et maastur ilma raamita ei ole maastur vaid ... :shock: cerol raami pole

Lisaksin veel niipalju, KW=kindlustusmaksega, kubatuur kütusekogusega ja mida uhkema nime all midagi müüakse :? seda kõrgemalt jookseb hind, sama kehtib ka varuosadele ja metsas autod lagunevad, hoia palju tahad.
Kainet pead valiku tegemisel.
Kes juhtumisi tahab pilte kasutada, palun, ei keela, viisakas (mitte kohustuslik) oleks sellest ka privas teada anda.
Kasutaja avatar
Nukleon
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Nukleon »

Lisaksin veel niipalju, KW=kindlustusmaksega, kubatuur kütusekogusega

Kindlustusfirmade hinnakujunduspoliitikast ma pole kunagi aru saanud, aga mida silmas pead, kui ütled, et kubatuur võrdub kütusekogusega? Kas tahtsid öelda, et kütusekulu kasvab võrdelises seoses mootori töömahuga? :shock: No ütleme, et väga laias laastus ja populaarteaduslike arusaamade kohaselt see ju tõesti nii on, kuid siia juurde tuleb alati arvestada kümneid muid tegureid, näiteks väändemoment (üks olulisemaid), veoskeem, käigukasti tüüp, ülekanne, autokere tüüp, mass jne jne Kui pidasid silmas konkreetselt Cherokee kütusejanu, siis madal see tõesti pole.
Ehk mulle tundub, kuid kõige suurema jutumulli puhujad pargivad tavaliselt oma maasturi metsa veerde ja sokutavad ennast kellegi kartmatu autosse.

Samuti naine. Ei vali autot pelgalt välimuse järgi.
Maailma ehituskivi
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

Nukleon,
iroonia siinkohal pisut kohatu :? kuna mul abs igasugused kogemused maasturitega puuduvad, siis tõepoolest on välimus mulle suht koht oluline. selle ma siin olengi pea teist päeva juba oma puhkusest arvuti taga veetnud, et asjadest mingitki ülevaadet saada... :)

hakkab vaikselt arenema küll :wink:
Kasutaja avatar
Nukleon
Off Roader Wannabe

Lp Mezkass, iroonia see kindlasti ei olnud. Päris tõsiselt! Pigem tahtsin meespoolele märku anda, et naised pole arulagedad kanad. :) Loomulikult on välimus ka tähtis, kuid minu jaoks mitte määrav.
Viimati muutis Nukleon, K Juul 15, 2009 10:40 pm, muudetud 1 kord kokku.
Maailma ehituskivi
koppees
Fitting 38"

Postitus Postitas koppees »

Naised pidid kanadest erinema sellepoolest,et kana istub munadel rahulikult. Kui teemaalgatajal tehnilist taipu on ja käed otsas saab Opeli hoolduse ja lihtsama remondiga ka hakkama, mitte ei pea kohe kuhugi partsu tormama.
Kui mul on aega,olen normaalne.Aega aga kahjuks pole.tel 56889722
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Nukleon kirjutas:kuid siia juurde tuleb alati arvestada kümneid muid tegureid, näiteks väändemoment (üks olulisemaid)
See on tõesti väga oluline tegur, et sul auto mootori igasugused väänded, igasugustel momentidel. oleksid minimaalsed
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Ohhoo! Läheb tseero ostmiseks. Cool. 4,0 ja edasi ikka, loodan :thumb:
1992-1996 on ühesugused. Mõtlen tootmis, mitte müügiaastat. Vahet pole siis, mis aasta võtad nendest. Võta parema hinna ja välimusega. Sinu soovitud hinnaklassis saab väga ilusa auto. Rooste ei ole üldjuhul probleemiks.
Kui sul kliima ja kruiis tähtis, siis vaata, et need ka töötaksid.
Ära osta metsas sihipäraselt kasutatud autot.
Tagumikud tavaliselt vastu maad kõigil, aga küll tartu mehed selle õigeks sätivad.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
Nukleon
Off Roader Wannabe

See on tõesti väga oluline tegur, et sul auto mootori igasugused väänded, igasugustel momentidel. oleksid minimaalsed
No näed siis, hakkab arenema! :D
Maailma ehituskivi
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

HR-V.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”