Küsimus gps vastuvõtjate kohta
Moderaatorid: hulkur, Moderators
Küsimus gps vastuvõtjate kohta
Tervist!
Milliseid GPS vastuvõtjaid te sülearvutile soovitate? Vahet ei ole, kas bluetooth või USB ühendusega. Plaan kasutama hakata koos Regio CD-atlasega ja Autoroute 2007-ga. Praegu on silma jäänudHolux M-1000. Kuidas selle seadme tööd kommenteerite? Kas 32 satelliiti on piisav? Veel võite pakkuda oma kasutatud seadmeid müüa ning võite ka soovitada, milliseid kaardiprogramme eestis oleks hea sülearvutiga koos kasutada!
Tänan!
Milliseid GPS vastuvõtjaid te sülearvutile soovitate? Vahet ei ole, kas bluetooth või USB ühendusega. Plaan kasutama hakata koos Regio CD-atlasega ja Autoroute 2007-ga. Praegu on silma jäänudHolux M-1000. Kuidas selle seadme tööd kommenteerite? Kas 32 satelliiti on piisav? Veel võite pakkuda oma kasutatud seadmeid müüa ning võite ka soovitada, milliseid kaardiprogramme eestis oleks hea sülearvutiga koos kasutada!
Tänan!
Altina ei toimeta mitte alati koos Autoroutega, st. vanematel mudelitel peab Windows GPS-i signaali hiire omaks ja tegutseb vastavalt. Selleks, et seda teada saada, oli vaja Globalsat (BT otsas) osta.
st. toetan eelkõnelejaid.
Samas magnetiga Altina oli vee-pommi ja lollikindel, vedeles paar aastat iga ilmaga katusel. Globalsati säravat karbikest ei julgeks kuidagi teibiga katusele kinnitada.
Samas magnetiga Altina oli vee-pommi ja lollikindel, vedeles paar aastat iga ilmaga katusel. Globalsati säravat karbikest ei julgeks kuidagi teibiga katusele kinnitada.
See, et arvuti mingil hetkel tunneb juhtmega GPSi ära nagu SERIAL hiire, ei ole niiväga GPSi viga. Pigem on see Windowsi kala, mis mingite tingimuste kokkulangemisel tunneb GPSi valesti ära. Enamasti juhtub seda siis, kui arvutit käivitades on GPS järgi ühendatud.al kirjutas:Altina ei toimeta mitte alati koos Autoroutega, st. vanematel mudelitel peab Windows GPS-i signaali hiire omaks ja tegutseb vastavalt. Selleks, et seda teada saada, oli vaja Globalsat (BT otsas) osta.
See ei ole mingi eriline probleem, Microsoftil on sellele isegi lahendus olemas.
http://support.microsoft.com/kb/819036
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Oli ka üks BT Holux mul. Muidu ilus mänguasi, aga mind isiklikult häiris, et tal juhet taga ei olnud. Juhtmega kuidagi ikka kindlam, et ära ei kao. Seda julgesin ma vaid armatuurlaual hoida, mine tea millal mingi oks ta katuselt minema muidu pühib
Ja see probleem ka veel, et ta sööb akusid, vastupidiselt USB seadmele.
Ja üleüldse BT seadmed mulle ei istu, küll võibolla on see minu isiklik probleem
Ja see probleem ka veel, et ta sööb akusid, vastupidiselt USB seadmele.
Ja üleüldse BT seadmed mulle ei istu, küll võibolla on see minu isiklik probleem
teex yhe zuicu
Ise olen kasutanud 2'te usbi gpsi üks Holux 215U ja teine Bu-353. Mõelmad töötasid normilt ei old mingeid tõrkeid. Mida täheldasin oli see, et vahepeal jooksis holux gps üleüldse kinni 
Kuidas avaldus oli see ,et sõidad ringi pikemat aega metsas ja üht äkki avastad ,et näe gps onpaigal püsinud juba pikemat aega siis korra refres seadmele ja töötab edasi.
Bu353 pole ka midagi halba öelda ..
NIng olen täitsa nõus eelkõnelejaga ,et USB oma on kindlam.
Terv
Toilu
Kuidas avaldus oli see ,et sõidad ringi pikemat aega metsas ja üht äkki avastad ,et näe gps onpaigal püsinud juba pikemat aega siis korra refres seadmele ja töötab edasi.
Bu353 pole ka midagi halba öelda ..
NIng olen täitsa nõus eelkõnelejaga ,et USB oma on kindlam.
Terv
Toilu
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
viis kaks null neli kaks viis kaks
üldiselt bluetooth kui protokoll on IMHO surnult sündunud. Ei toimi ta tegelikuses nii heasti kui paberil ette nähti. Kõige lollikindlam oli vana hea Serial, see kahjuks ajalugu, seega peab USB'ga läbi ajama.
Mina isiklikult vaataks MTK chipiga isendite poole. Elu on näidanud, et akuraatsus karmides tingimustes kipub olema parem kui Sirfi III'l. Omal on MTK chipiga Garmini käsikeps, no tee või tina, on hea.
Mina isiklikult vaataks MTK chipiga isendite poole. Elu on näidanud, et akuraatsus karmides tingimustes kipub olema parem kui Sirfi III'l. Omal on MTK chipiga Garmini käsikeps, no tee või tina, on hea.
Holux M1200 on kolleegi poolt mitte metsaoludes kasutatud ning on toiminud.Pomo kirjutas:viita mõnele isendile, siis teab midagi kostaerko kirjutas: Kas müügilolevad u 300.- maksvad isendid teevad ka ilusti töö ära või on rohkem mänguasjad?
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee